Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 265
Re: Kerékpározás
Kedves Emberek!
Összecsukható pedelec-es tandem bicajt keresek, az se baj, (sőt) ha LowStep.
Összecsukható pedelec-es tandem bicajt keresek, az se baj, (sőt) ha LowStep.
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1487
Flandria & Roubaix "beharangozóként" (és amúgy arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy WVA esetében vajon megtörik-e a jég. Szerintem nem, pedig nem szurkolójaként is kívánom neki, hogy összejöjjön végre egy győzelem):
https://www.idlprocycling.com/cycling/d ... T3ECU2z4Ng
https://www.idlprocycling.com/cycling/d ... T3ECU2z4Ng
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5538
Kis takarítás után én is kigurultam.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8223
Nyomtattass egy képet róla, tedd ki a vitrinbe, ezt a bicajt meg inkább használják.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Nálunk is elindult a szerdai közös tekerés. Bár itt is még elég szerény létszámmal. ( én sem voltam) A két óraállítás között, minden szerda 18 óra,Szigetszentmiklós, Spar előtti parkoló. Csak ha valamelyikőtök erretévedne 
- Rotox
- Beköltözött

Óraátállítást követő első csütörtök délután: kezdőőődik! 
(Bár még elég "hézagos" a létszám.)
(Bár még elég "hézagos" a létszám.)
- Csatolmányok
-
- FB_IMG_1775163714626.jpg (194.78 KiB) Megtekintve 588 alkalommal
Mondom,ez szabálytalan gép,,lefoglalomAAttila írta: ↑2026.04.02., csüt. 17:39De most tényleg elkoboztad az egyik diákolimpiás gyerek bringáját?revox írta: ↑2026.04.02., csüt. 17:31Ez meghaladta a vázelméletem erősenAmúgy,ránézésre lehet bajban lenne egy UCI sablonban, de ki tudja...
De találtam egy méretes WT bicót. Ezt is tekerni kell. Nem rossz és jól.irányítható,de nem kel flexet vennem a régiekhez![]()
20260402_172402.jpg20260402_172337.jpg20260402_172423.jpg![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
De most tényleg elkoboztad az egyik diákolimpiás gyerek bringáját?revox írta: ↑2026.04.02., csüt. 17:31Ez meghaladta a vázelméletem erősenAmúgy,ránézésre lehet bajban lenne egy UCI sablonban, de ki tudja...
De találtam egy méretes WT bicót. Ezt is tekerni kell. Nem rossz és jól.irányítható,de nem kel flexet vennem a régiekhez![]()
20260402_172402.jpg20260402_172337.jpg20260402_172423.jpg
Amúgy,ránézésre lehet bajban lenne egy UCI sablonban, de ki tudja...
De találtam egy méretes WT bicót. Ezt is tekerni kell. Nem rossz és jól.irányítható,de nem kel flexet vennem a régiekhez
Ez meghaladta a vázelméletem erősen
De találtam egy méretes WT bicót. Ezt is tekerni kell. Nem rossz és jól.irányítható,de nem kel flexet vennem a régiekhez
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Urak, a jövő elkezdődött, mától minden ócskavas, amit korábban terveztek!
A Speedmin mindent felülír!
Hát igen! A Decathlon beszállásával jött egy kis pénzmag is. (Én, kb 50 millát hallottam.)Rotox írta: ↑2026.03.27., pén. 10:11Bírom ezeket a Decathlonos srácokat (és Seixas révén most már lehet akár komolyabban is drukkolni nekik):
https://www.facebook.com/share/r/1Cro2tJiYM/
Ebből már lehet jó csapatot építeni a kerékpársportban.
Remélem ez a fiatal francia fiú bírni fogja azt a terhet és nyomást amit a hülye szenzációhajhász francia sajtó rátesz. Bár a belga se jobb ...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10099
Igen, azt a csapatot elég jól öszerakták. Én drukkolok nekik.Rotox írta: ↑2026.03.27., pén. 10:11Bírom ezeket a Decathlonos srácokat (és Seixas révén most már lehet akár komolyabban is drukkolni nekik):
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Rotox
- Beköltözött

Bírom ezeket a Decathlonos srácokat (és Seixas révén most már lehet akár komolyabban is drukkolni nekik): 
- Vinkler
- Adminisztrátor

Még jó, hogy nem tört el a lefelében. Elég nagy rizikó volt esés után kerékpárcsere nélkül végigmenni.
- pärt
- Őslakos

"Olasz álomgép eladó! A támvillán egy apró karc látható, de a használatot nem befolyásolja, én is így használtam, még versenyeztem is vele gond nélkül."
- asebestyen
- V.I.P.

-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Szerintem ugyanazt mondjuk, csak másképp. Nem azt írtam, hogy most 161 a max, hanem azt, hogy az idén még nem tudtam e fölé tolni. Azt nem írtam, hogy azért, mert éreztem, hogy baromira nem esik jól, úh felesleges erőltetni. Fog az menni, csak sok kilométer kell még hozzá. Ma 50-nel közelebb kerültem hozzá. Ennyi a lényeg. Alattam általában június elején-közepén kezd el jobban gurulni a bringa, feltéve, hogy március elejétől már tudok menni.AAttila írta: ↑2026.03.24., kedd 16:22Azért a pulzus nem így működik. Olyan nincs,hogy tavaly még 180 volt a max, az idén pedig 161. Az hogy nem tudtad feljebb vinni,nem jelenti azt,hogy annyi is a maxod.
Tavaly én is láttam az órán 181-t. Az idén 1x fordult elő egy 171, de javarészt még 150 fölé is alig megy,pedig az idén mentem majdnem 3000 km-t és sok résztáv,sprint is volt az edzéseimben. Mondjuk kifejezetten úgy kapom az edzésterveket,hogy ne "nyírjam ki" magam, de azt kell mondjam, ez a módszer (is) működik, de még hogy. Ahogy a számokat nézem, az idén életem formájában lehetek, ha semmi nem jön közbe. Az igaz, hogy én általában mindig alacsonyabb pulzussal tudtam dolgozni,de az idén még a 80-90%-ot sem érem el a maxomnak.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Tavaly én is láttam az órán 181-t. Az idén 1x fordult elő egy 171, de javarészt még 150 fölé is alig megy,pedig az idén mentem majdnem 3000 km-t és sok résztáv,sprint is volt az edzéseimben. Mondjuk kifejezetten úgy kapom az edzésterveket,hogy ne "nyírjam ki" magam, de azt kell mondjam, ez a módszer (is) működik, de még hogy. Ahogy a számokat nézem, az idén életem formájában lehetek, ha semmi nem jön közbe. Az igaz, hogy én általában mindig alacsonyabb pulzussal tudtam dolgozni,de az idén még a 80-90%-ot sem érem el a maxomnak.
Azért a pulzus nem így működik. Olyan nincs,hogy tavaly még 180 volt a max, az idén pedig 161. Az hogy nem tudtad feljebb vinni,nem jelenti azt,hogy annyi is a maxod.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nyilván nem kell végletekig reszelt keró a mi szintünkön kb. semmi értelme, max az érzés, ami megvan, de semmi több. Egy józanul összeválogatott középpolcos bringa minden hobbistánál többet tud és elég is, max az egonak nem.pärt írta: ↑2026.03.23., hétf. 23:52Egy 13 kilós, 4 sebességes acélvázas Favorittal kezdtem tízévesen, amivel az élet császárának érezhettem magam, és utána sem jött rögtön űrhajó. Első gépem, aminél már komoly minőségi ugrást éreztem, egy Ultegrás alu-karbon volt. Baromi stabil, mégis kényelmes, elég könnyű jószág volt, de mai átlag hobbista már bottal sem piszkálná. Határozott véleményem, hogy a hobbibringások 98 százalékának - ideértve magamat is - ma sincs szüksége annál jobb technikára, én is simán visszaülnék rá, ha annyi lenne a keret. Jól eljátszadozunk, megjutalmazzuk magunkat, el-férfi-barbizunk valami szép vassal, aztán gyártunk hozzá önigazolást, hogy ég-föld a különbség - akár a hifiben. Félre ne menjen; nem vitatom a fejlődést, csak nálam van egy elég határozott vonal a lehet nélküle élni - nem lehet nélküle élni technológiák közt.
- asebestyen
- V.I.P.

Az érzések nagyon fontosak minden formádban, hogy mennyire jó menni velük, azonban semmi más, ami objektív nem következik belőlük. Sajnos ez van.pärt írta: ↑2026.03.23., hétf. 23:25Majd elválik. Ami keveset mentem az újjal, az alapján (nálam) a különbség kb. annyi lehet, amennyi egy "jobb" és egy "rosszabb" nap közt van a régi, megszokott gépen. Olyan június-júliusnál hamarabb úgysem fogok még úgy gurulni, hogy az érzetek a valós eltéréseket tükrözzék, nem az aktuális rotty/kevésbé rotty állapotomat.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
az az igazság, ma, tudok olyan rendszert összerakni, gomkategóriás 1 milláért (minden új), hogy élmény vele zenét hallgatni és olyan igazi, hogy együtt lélegzel a produkcióval. Utána ezt az élményt már csak csiszolgatjuk, de ahogy írtad, férfi-barbie, ez is-az is.
De fogod érezni a difit amúgy, max nem leszel vele boldogabb, csak két napig
az igazi difit én bicó és bicó között 40km/h fölött vettem észre. Esőgyanús nyári edzésre kimentem a decathlonos, 12 kilos téli vassal és míg 40-el mentünk, semmi bajom nem volt (akkor bírtam menni, most lenne, bármivel). Aztán amikor jöttek az 50-es résztávok, kettőben még eldöcörésztem hátul, de a harmadikra már rá se mentem.
észrebvehető,aki versenyekre jár és ha lószokkal rángatnak. Ott ha sok erős elrugózik, egy idő után akigyorsításoktól berogy a comb, ha a bringa nem partner, vagy az ember gyenge
mértem egyszer egy kb 30 kilis szakaszon, mi a difi a télikeróm és a nyári között. avg 1,5km/h volt, de ne feledjük,az én télim az igazi tank,nem bicikli. De emlékszem a nyárival a pulzisom kiscit magasabb is lett (kb 5-6bpm), de igaz,nem veretős zóna,de biztos bennem volt,hogy ennek jobbnak kell lennie és kiciit lehet jobban toltam. Ha ezt levonjuk, kb 0,5-1 km/h lehet a valós difi ilyen nyugger tötyögéssel (31-32 km/h)
behoztad a hifit,de nekem is ez ugrott be.pärt írta: ↑2026.03.23., hétf. 23:52Egy 13 kilós, 4 sebességes acélvázas Favorittal kezdtem tízévesen, amivel az élet császárának érezhettem magam, és utána sem jött rögtön űrhajó. Első gépem, aminél már komoly minőségi ugrást éreztem, egy Ultegrás alu-karbon volt. Baromi stabil, mégis kényelmes, elég könnyű jószág volt, de mai átlag hobbista már bottal sem piszkálná. Határozott véleményem, hogy a hobbibringások 98 százalékának - ideértve magamat is - ma sincs szüksége annál jobb technikára, én is simán visszaülnék rá, ha annyi lenne a keret. Jól eljátszadozunk, megjutalmazzuk magunkat, el-férfi-barbizunk valami szép vassal, aztán gyártunk hozzá önigazolást, hogy ég-föld a különbség - akár a hifiben. Félre ne menjen; nem vitatom a fejlődést, csak nálam van egy elég határozott vonal a lehet nélküle élni - nem lehet nélküle élni technológiák közt.
az az igazság, ma, tudok olyan rendszert összerakni, gomkategóriás 1 milláért (minden új), hogy élmény vele zenét hallgatni és olyan igazi, hogy együtt lélegzel a produkcióval. Utána ezt az élményt már csak csiszolgatjuk, de ahogy írtad, férfi-barbie, ez is-az is.
De fogod érezni a difit amúgy, max nem leszel vele boldogabb, csak két napig
az igazi difit én bicó és bicó között 40km/h fölött vettem észre. Esőgyanús nyári edzésre kimentem a decathlonos, 12 kilos téli vassal és míg 40-el mentünk, semmi bajom nem volt (akkor bírtam menni, most lenne, bármivel). Aztán amikor jöttek az 50-es résztávok, kettőben még eldöcörésztem hátul, de a harmadikra már rá se mentem.
észrebvehető,aki versenyekre jár és ha lószokkal rángatnak. Ott ha sok erős elrugózik, egy idő után akigyorsításoktól berogy a comb, ha a bringa nem partner, vagy az ember gyenge
mértem egyszer egy kb 30 kilis szakaszon, mi a difi a télikeróm és a nyári között. avg 1,5km/h volt, de ne feledjük,az én télim az igazi tank,nem bicikli. De emlékszem a nyárival a pulzisom kiscit magasabb is lett (kb 5-6bpm), de igaz,nem veretős zóna,de biztos bennem volt,hogy ennek jobbnak kell lennie és kiciit lehet jobban toltam. Ha ezt levonjuk, kb 0,5-1 km/h lehet a valós difi ilyen nyugger tötyögéssel (31-32 km/h)
halfnote.hu
halfnote.hu
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Meglepődnék, ha minimális különbség lenne a végső verdikt, viszont olyan bringával meg még nem volt dolgom, mint a tiéd. Szóval ez sem egy releváns vélemény.pärt írta: ↑2026.03.23., hétf. 23:25Majd elválik. Ami keveset mentem az újjal, az alapján (nálam) a különbség kb. annyi lehet, amennyi egy "jobb" és egy "rosszabb" nap közt van a régi, megszokott gépen. Olyan június-júliusnál hamarabb úgysem fogok még úgy gurulni, hogy az érzetek a valós eltéréseket tükrözzék, nem az aktuális rotty/kevésbé rotty állapotomat.
Ez a "rotty/kevésbé rotty" jól leírja az én jelenlegi állapotom is. Március eleje óta heti kettő-hármat megyek, átlag 130-as pulzussal, próbálom Z2-ben, 45-50 kiliket, hetente 1 alkalommal max 5x1 perc "ing-gatya" intervall-lal. (Így kell ezt leírni...?) Tavaly nyáron még 180 fölött volt a max pulzusom, most 161 fölé még nem tudtam tolni. Viszont ha meg a 161-et veszem max pulzusnak, akkor a 130 meg nem Z2... szóval vannak gondok... na mind1, majd alakul az.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- pärt
- Őslakos

Egy 13 kilós, 4 sebességes acélvázas Favorittal kezdtem tízévesen, amivel az élet császárának érezhettem magam, és utána sem jött rögtön űrhajó. Első gépem, aminél már komoly minőségi ugrást éreztem, egy Ultegrás alu-karbon volt. Baromi stabil, mégis kényelmes, elég könnyű jószág volt, de mai átlag hobbista már bottal sem piszkálná. Határozott véleményem, hogy a hobbibringások 98 százalékának - ideértve magamat is - ma sincs szüksége annál jobb technikára, én is simán visszaülnék rá, ha annyi lenne a keret. Jól eljátszadozunk, megjutalmazzuk magunkat, el-férfi-barbizunk valami szép vassal, aztán gyártunk hozzá önigazolást, hogy ég-föld a különbség - akár a hifiben. Félre ne menjen; nem vitatom a fejlődést, csak nálam van egy elég határozott vonal a lehet nélküle élni - nem lehet nélküle élni technológiák közt.
- pärt
- Őslakos

Majd elválik. Ami keveset mentem az újjal, az alapján (nálam) a különbség kb. annyi lehet, amennyi egy "jobb" és egy "rosszabb" nap közt van a régi, megszokott gépen. Olyan június-júliusnál hamarabb úgysem fogok még úgy gurulni, hogy az érzetek a valós eltéréseket tükrözzék, nem az aktuális rotty/kevésbé rotty állapotomat.