pärt írta: ↑2026.03.23., hétf. 23:52
revox írta: ↑2026.03.23., hétf. 17:00
...ha kitévedek gurulni nagyritkán, már tök ócskavasnak tűnik a bicóm, bármelyik, az újak mellett, pedig ezek már semi aero vázak voltak. De a szűk keresztmetszet nem a bicó, az biztos
Egy 13 kilós, 4 sebességes acélvázas Favorittal kezdtem tízévesen, amivel az élet császárának érezhettem magam, és utána sem jött rögtön űrhajó. Első gépem, aminél már komoly minőségi ugrást éreztem, egy Ultegrás alu-karbon volt. Baromi stabil, mégis kényelmes, elég könnyű jószág volt, de mai átlag hobbista már bottal sem piszkálná. Határozott véleményem, hogy a hobbibringások 98 százalékának - ideértve magamat is - ma sincs szüksége annál jobb technikára, én is simán visszaülnék rá, ha annyi lenne a keret. Jól eljátszadozunk, megjutalmazzuk magunkat, el-férfi-barbizunk valami szép vassal, aztán gyártunk hozzá önigazolást, hogy ég-föld a különbség - akár a hifiben. Félre ne menjen; nem vitatom a fejlődést, csak nálam van egy elég határozott vonal a lehet nélküle élni - nem lehet nélküle élni technológiák közt.
behoztad a hifit,de nekem is ez ugrott be.
az az igazság, ma, tudok olyan rendszert összerakni, gomkategóriás 1 milláért (minden új), hogy élmény vele zenét hallgatni és olyan igazi, hogy együtt lélegzel a produkcióval. Utána ezt az élményt már csak csiszolgatjuk, de ahogy írtad, férfi-barbie, ez is-az is.
De fogod érezni a difit amúgy, max nem leszel vele boldogabb, csak két napig
az igazi difit én bicó és bicó között 40km/h fölött vettem észre. Esőgyanús nyári edzésre kimentem a decathlonos, 12 kilos téli vassal és míg 40-el mentünk, semmi bajom nem volt (akkor bírtam menni, most lenne, bármivel). Aztán amikor jöttek az 50-es résztávok, kettőben még eldöcörésztem hátul, de a harmadikra már rá se mentem.
észrebvehető,aki versenyekre jár és ha lószokkal rángatnak. Ott ha sok erős elrugózik, egy idő után akigyorsításoktól berogy a comb, ha a bringa nem partner, vagy az ember gyenge
mértem egyszer egy kb 30 kilis szakaszon, mi a difi a télikeróm és a nyári között. avg 1,5km/h volt, de ne feledjük,az én télim az igazi tank,nem bicikli. De emlékszem a nyárival a pulzisom kiscit magasabb is lett (kb 5-6bpm), de igaz,nem veretős zóna,de biztos bennem volt,hogy ennek jobbnak kell lennie és kiciit lehet jobban toltam. Ha ezt levonjuk, kb 0,5-1 km/h lehet a valós difi ilyen nyugger tötyögéssel (31-32 km/h)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu