Köszönöm a segítséget!istvan01 írta: ↑2026.06.09., kedd 07:57Már ezt is AI-vel kellene megbeszélni?egedzs írta: ↑2026.06.09., kedd 07:20EL84PP erősítőhöz keresek csatoló kondit. Az AI két csatoló kondit ajánlott EL84PP-hez, ami szerinte nagyon jó ár-érték arányú. Az egyik a WIMA MKP10, a másik az orosz katonai K40Y-9 PIO. Mi a véleményetek ezekről? Van javaslat bevált, olcsóbb kondira? Köszönöm!
Igen, az MKP10 nagyon gyakran előfordul high-end hifi környezetben, sokféle pozícióban. EL84 specifikus lenne akármelyik fólia kondira? Olcsó is legyen? Csak egy első összevetés. Az erősítő csőkészlete ára? amit kb 10ezer üzemóra után, de lehet hamarabb cserélni kell. A csatoló kondi üzemképes ennek a 100xszoros, vagy még tovább ideig. Hangzás hatása van a csatoló, de katódbiasz és tápkondiknak is. Ha MKP10-nél feljebb akarsz választani, a Jantzen Superior Z-Cap nagy előre lépés.
Igaz, nem ma készült, és hallgatási teszt hangváltó funkcióban történt, de ezt a Humble értékelést minden kondi keresésnél érdemes elővenni.
https://www.humblehomemadehifi.com/Cap.html
A legnagyobb választékot én a hificollective-nél látom, sajnos kicsit drágábban, de készlete is van bőven.
Kácsa elkezdte az eddig kevésbé ismert kínai Bevenbi kondik ajánlott audiora forgalmazását, akik most készülnek belépni a high-end világba is. A hétvégi bécsi kiállításon, de a tavaszi CES-sen promotáltak.
Értem, hogy mindig van jobb, de egy 100.000 Ft értékű erősítőbe meddig van értelme elmenni csatoló kondi árban?
A Jantzen Superior és az Amber között 4 darabnál van 28000 Ft különbség. Ha valakinek nincs kifinomult hallása, meghallhatja ezt a többlet ráfordítást?
(Szerintem a teszt alapján a WIMA MKP10-nek árához képest nincs szégyenkeznivalója.)