Hm.. vagy esetleg Eversolo?!?
Luxor Audio írta: ↑2026.02.28., szomb. 12:31Nullák és egyesek a készülékekből nem, de a hobbitársakból tudnak kijönni. Nem csak itt, más csoportokban is nagyot megy a Wiim. Mikor Te, én, vagy bárki írja, hallja, hogy ezek a kütyük nem ütik meg az elvárt szintet, ez inkább rólunk beszél. Az anyagi lehetőségek a hangideálra is hatással vannak (vagy fordítva?) és aki 100e Ft környékén keresgél, az könnyen elégedett lehet valamelyik Wiim csodával, amik végülis korrekt cuccok, főleg a pár évvel ezelőtti kínálathoz képest. Akinek a 2MFt irreálisan magas összeg, az a Rose-t nem is igazán fogja jobbnak hallani, sőt esetleg még átverésnek is tekinti (önvédelemből). Engem sem érdekel, mennyivel jobb egy 50 milliós cucc, mert annyiért úgysem fogom megvenni. Mindenki a maga szintjén nyomorog.alto írta: ↑2026.02.28., szomb. 06:25Létezik azonban (itt az aVx-n is jelen vannak) egy hangos és erőszakos véleményvezér brigád, akik ezt rendszeresen próbálják cáfolni, mondván hogy egy Wiim Pro-ból pont ugyanazok a nullák és egyesek jönnek ki mint pl. egy Rose RS130-ból, így nem is lehet közöttük semmilyen hangminőség különbség. Én unok már ez ellen tiltakozni, annyiszor minősítettek emiatt népnyúzó lehúzós kufárnak. Én tudom és hallom, a nyitott gondolkodású vevőim is hallják és tudják, aki meg egy Wiim Pro-val akarja megoldani a forrásoldalt mert meggyőzték ezek a véleményvezérek, annak eladom a Wiim Pro-t, úgysem fog soha Lumin U2x-et vásárolni.