https://youtube.com/shorts/FA5Oof0oXSE? ... PFCJjFGu8F

Most már jó idők lesznek.

Egy jó Garmin pedál wattmérő kell Neked.Vinkler írta: ↑2026.02.28., szomb. 16:52Baromi nagy mákom, volt, nem estem. Azért az a párszáz inkább párezer volt, de igen. Nem cserélték ki, csak felújították. (Így) Még garis, de nem látom értelmét megint visszavinni, felújítom majd én. Pont félúton történt az eset.
Egy idős gumis szakit kiugrasztottam az ebédje mellől, aztán kölcsönkértem a műhelyét és összeraktam, így haza tudtam tekerni Marótról.

Baromi nagy mákom, volt, nem estem. Azért az a párszáz inkább párezer volt, de igen. Nem cserélték ki, csak felújították. (Így) Még garis, de nem látom értelmét megint visszavinni, felújítom majd én. Pont félúton történt az eset.

Onlány?asebestyen írta: ↑2026.02.28., szomb. 10:01Ok, de akkor görgőn lesz.Vinkler írta: ↑2026.02.28., szomb. 09:56Ha megszervezed…asebestyen írta: ↑2026.02.28., szomb. 09:43Pärt(y) time, 10-15 °C-ban lehet csapatni...![]()
Revi meg halucinálgat otthon a hifi előtt.Aztán ha már a felesége megunta, elviszi megsétáltatja.
![]()
Tavaszi HFbzk ride lesz?![]()
![]()

Ok, de akkor görgőn lesz.Vinkler írta: ↑2026.02.28., szomb. 09:56Ha megszervezed…asebestyen írta: ↑2026.02.28., szomb. 09:43Pärt(y) time, 10-15 °C-ban lehet csapatni...![]()
Revi meg halucinálgat otthon a hifi előtt.Aztán ha már a felesége megunta, elviszi megsétáltatja.
![]()
Tavaszi HFbzk ride lesz?

Ha megszervezed…asebestyen írta: ↑2026.02.28., szomb. 09:43Pärt(y) time, 10-15 °C-ban lehet csapatni...![]()
![]()
Tavaszi HFbzk ride lesz?

Aztán ha már a felesége megunta, elviszi megsétáltatja. Jaj Te szegény,Neked "csak" a Bükk,Mátra,stb jutottpärt írta: ↑2026.02.25., szer. 23:365000 forintból mászok 3,4 kilométert, hogy „felmérhessem a tudásomat a legjobbakhoz képest"...Rotox írta: ↑2026.02.25., szer. 07:52Ha esetleg valaki szeretne versenykörülmények között (lezárt pályán; itt nincs "Kresz betartása kötelező" kitétel a kiírásban) hegyet mászni (Bárány út rulez!
) a Tour de Hongrie pécsi napján:
https://www.psnzrt.hu/wp-content/upload ... kiiras.pdfNo, ez nekem ingyen is megy, meg magányosan nincsenek is tanúi a felmérésnek.
![]()
De tényleg jó buli lehet, amolyan Kékes light. Mikor legutóbb voltam Pécsett, kicsit irigykedtem, elég klassz kis utak kanyargóznak a hegyoldalban.

5000 forintból mászok 3,4 kilométert, hogy „felmérhessem a tudásomat a legjobbakhoz képest"...Rotox írta: ↑2026.02.25., szer. 07:52Ha esetleg valaki szeretne versenykörülmények között (lezárt pályán; itt nincs "Kresz betartása kötelező" kitétel a kiírásban) hegyet mászni (Bárány út rulez!
) a Tour de Hongrie pécsi napján:
https://www.psnzrt.hu/wp-content/upload ... kiiras.pdf

Nem csapsz be, szerintem vettél egy Xbox-ot v PS-t és azon mentél.pärt írta: ↑2026.02.22., vas. 22:46Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()
![]()

Bikefittingen voltál?pärt írta: ↑2026.02.22., vas. 22:46Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()
![]()

Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()

Én sem mentem fel a Pilisbe, ott megint hó van. A dunaparton tekergőztem bő két órát.

a Mecsek fent még fehér).