Csak egy ötlet:frankoo írta: ↑2026.02.26., csüt. 19:09Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Wiim Ultrám szeretném lecserélni egy olyan hálózati lejátszó-előerősítő allrounder készülékre ami:
1., rendelkezik legalább 1db analóg bemenettel és azt nem digitalizálja mint pl. a Wiim Ultra vagy a Matrix Audio Mini
2., van benne egy normális DAC
3., legalább 2 kimenettel rendelkezik amelyikből az egyik szimmetrikus - mert egy ilyen végfokra kötném, illetve ezzel párhuzamosan kiad jelet egy második kimeneten is amit egy mélyládához használnék...
A kiszemeltem a Lindemann Musicbook talán 20DSD vagy Source - bár ez utóbbi zsebbe nyúlós, az előző meg nem tudom mennyire jó mert elég régi... Szóval jöhetnek még az ötletek, hátha van ezeknek a követelményeknek megfelelő lejátszó!
![]()
Tartsd meg a Wiim Ultrát, mert stabil digitális futómű, jó a software rajta, frissítik szépen. Kösd össze egy Parasound P6, vagy hasonló készülékkel, coaxon vagy usb-n keresztül. Ez megoldja a ki- és bemenet igényeidet, és sub kimenetei is vannak, állítható szűrővel. 440e Ft körül árul valaki egyet, viewtopic.php?f=31&t=225874 Ha jól tudom többek között, pl. Vinkler használt ilyen Parasound P6-ot?