"oltári nagy kamu vagy egy nagy hülyeség"
Cáfolom. Nem kamu. Legalábbis nem mindenkinél. Van, volt több olyan cuccom aminél ez volt a szitu. Kibontottam, de nem használtam. És azért bontottam ki, hogy meggyőződjek róla hogy nem tégla, vagy egy összetört cucc van a dobozban.
Főleg amiatt hogy már volt olyan webshopos vásárlásom amikor az újként eladott cuccról kiderült hogy már egy korábban másik vásárló által visszaküldött, és sérült!! termék volt a dobozban. Szerencsére volt unboxing videóm, így elfogadták a reklamációm.
Többnyire szállítással adtam el dolgokat. Így meg főleg nem vállalom be azt hogy bontatlan terméket küldök el, mert nagyon kisarkítva ha azt mondja a vevő hogy tégla volt benne, amit mondjuk ő rakott bele

, nem tudom azt mondani hogy nem mert ugye nem néztem bele. Így meg ugye nem hülyeség.
Volt olyan cucc amit használtam 1 hétig. Amikor az új dolog után érdeklődött valaki és alkudozott, mondtam van egy amit használtam 1 hétig, pár óra üzemidő van benne, azt adom olcsóbban. Ha visszacsomagolnám, mondhatnám azt hogy a fotózás miatt lett kibontva, elhinnéd. Megvette ezt. Ez pl. egy használt de új állapotú termék az én véleményem szerint.