Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4230

Re: Focal CMS50 2 utas aktív hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Pioneer70 írta:
2026.05.21., csüt. 19:33
Nincs ferdítés,ezt az üzlet eladója közölte,tudnak többet is beszerezni....
Nemrég ezt irtad:

"Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez marad"

Ilyen a hazugság spirál. Nincs benne összefuggés.

Már levette a bolt is a kínálatából, hisz 1db volt csak. Sosem volt tobb. Hogy tudnának akkor többet beszerezni? gondolkodik.gif

Értem, hogy szeretnéd olcsóbban megvenni, mert jo a hangja.
De akkor hajrá, az említett külföldi oldalakon.rendeld meg bizonytalanul, akár drágábban is, mont itt ezt a mikorkarc mentes, újszerű példányt.

De valótlan allításokkal kérlek ne akard leverni az árát. Köszönöm
Csak a Marantz! :-D

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Pioneer70 »

Nincs ferdítés,ezt az üzlet eladója közölte,tudnak többet is beszerezni.Nem vagyok okoskidó,csak azt írom ,amit tudok.A hangfal igen jó hangú,tudású,ennyi.Majd húsz éves sorozat egy darabja,amihez hasonlíthatunk mai stúdió monitorokat.Igen,van pár gyártó,amelyik készít ilyen tudasú dobozokat,igen 50-80e.Ft-os áron,de ha nagyon belemerülúnk,Dynaudio hangfalak vannak ,,párban más oldalon,150e.Ft-os áronNos ,azok egy kicsit,nem nagyon jobbak mint a Focal.Egy szónak is száz a vege,és nem is akarok ezzel időt tölteni!Az ami nem egy mai darab,az nem fogja tartani az értékét,vagy eladni ,belenyugodni,nagy a piac,vagy megtartani és nézegetni.Egy ideig megtartom,mert fiamnak megfelel,később ezen az áron bárki megveszi.A nemzetközi hasznaltpiacon is alacsonyan árazott!Sok sikert az eladáshoz!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer70 írta:
2026.05.21., csüt. 16:38
Igen,csak 1 darab.Dj keveréshez elég,nincs szükség sztereo színpadképre.Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez maradt.Tudom régen mennyibe került,10 évvel ezelőtti autót sem lehet az akkori áron eladni,akármilyen super.A mostani áron szívesen megvásarolom a 2 hangfalad!Ezek a tények,sajnos ennyi a piaci ára.
Kérlek ne ferdíts, nem vol sosem kettő darab belőle a jelenlegi áron. 1db-ot találtak közel 10 év után, ezért töredék áron tették fel a netre, mert enyhén szólva.sem piacképes 1db hangfal.
Azaz NEM ez a piaci ára.
Hasonló kvalitasú új modellt 300e Ft felett találni.

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Igen,csak 1 darab.Dj keveréshez elég,nincs szükség sztereo színpadképre.Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez maradt.Tudom régen mennyibe került,10 évvel ezelőtti autót sem lehet az akkori áron eladni,akármilyen super.A mostani áron szívesen megvásarolom a 2 hangfalad!Ezek a tények,sajnos ennyi a piaci ára.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer70 írta:
2026.05.20., szer. 20:40
Sziasztok !Sikerült megvásarolni a HangszerPláza által értékesített hangfalat.Fiamnak,dj monitornak,otthoni használatra vásaroltam meg,48900 Ft-ért.Igen,nagyon jó hangja van,megéri az árát!!!
De az csak 1, azaz egy darab volt, nem?
Azzal mit lehet kezdeni?

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok !Sikerült megvásarolni a HangszerPláza által értékesített hangfalat.Fiamnak,dj monitornak,otthoni használatra vásaroltam meg,48900 Ft-ért.Igen,nagyon jó hangja van,megéri az árát!!!

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 738

Re: Off

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Amikor én legutoljára vásároltam webshop-ból (múlt hónap) - szerencsére minden rendben volt vele - benne volt a levélben számlában, már nem emlékszem hol, hogy 48 órán belül ki kell bontanom, és ha valami nem OK akkor visszaküldhetem. Ha a 48 óra letelt, és nem bontottam ki, bebuktam ha tégla ...

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 171

Hozzászólás Szerző: Vappali »

"oltári nagy kamu vagy egy nagy hülyeség"

Cáfolom. Nem kamu. Legalábbis nem mindenkinél. Van, volt több olyan cuccom aminél ez volt a szitu. Kibontottam, de nem használtam. És azért bontottam ki, hogy meggyőződjek róla hogy nem tégla, vagy egy összetört cucc van a dobozban.
Főleg amiatt hogy már volt olyan webshopos vásárlásom amikor az újként eladott cuccról kiderült hogy már egy korábban másik vásárló által visszaküldött, és sérült!! termék volt a dobozban. Szerencsére volt unboxing videóm, így elfogadták a reklamációm.
Többnyire szállítással adtam el dolgokat. Így meg főleg nem vállalom be azt hogy bontatlan terméket küldök el, mert nagyon kisarkítva ha azt mondja a vevő hogy tégla volt benne, amit mondjuk ő rakott bele :D , nem tudom azt mondani hogy nem mert ugye nem néztem bele. Így meg ugye nem hülyeség.
Volt olyan cucc amit használtam 1 hétig. Amikor az új dolog után érdeklődött valaki és alkudozott, mondtam van egy amit használtam 1 hétig, pár óra üzemidő van benne, azt adom olcsóbban. Ha visszacsomagolnám, mondhatnám azt hogy a fotózás miatt lett kibontva, elhinnéd. Megvette ezt. Ez pl. egy használt de új állapotú termék az én véleményem szerint.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 492

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Talán az off-ban nem lesz off...

Több olyan hirdetéssel is találkoztam már, ahol az eladó áru "új, csak a képek miatt lett kibontva".
Egyrészt szerintem ez vagy egy oltári nagy kamu vagy egy nagy hülyeség. Miért kellene fotózás miatt kibontani egy gyárilag lezárt terméket? Vajon mit lehet megtudni egy ilyen képről?
Nem értem!!! Vettem már bontatlan készüléket innen. Többek között épp az volt az oka, hogy bontatlan volt. Az eladó elhozta, kifizettem, együtt kibontottuk és kész. Én kaptam egy bontatlan, valóban új készüléket, az eladó meg azt a felárat, amit egy új készülékre lehet tenni.

És ha már új... egy másik jelenség: használt készülékre mondják, hogy "teljesen új". Nem "újszerű", hanem "új", ami egyszerüen nem igaz. Pusztán azért, mert hibàtlan vagy mert alig pár órát hasznàlták?! Nem, az már nem új.

Rant vége!
Jó éjszakát! Jó zenehallgatást!
Újratervezés

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 210

Re: Flow One by Allegro

Hozzászólás Szerző: xilop »

Szép, de ismerem az árakat, asztalos vagyok😁

ktchris
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ktchris »

Kedves Xilop, a tévészekrény egy tömör fekete diófa szekrény, körülbelül egymillió forint, és egy körülbelül 5-6 millió forintos bútorcsalád része étkezővel és a dolgozószobával.

https://www.walnut67.hu/product-category/tv-szekrenyek/
teano.jpeg
.

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 210

Hozzászólás Szerző: xilop »

Különös magyarázat, kiadsz milliókat egy erősítőért, de sajnálsz 50eFt-ot egy új tv szekrényért?
Nem egy meggyőző kifogás😂😂😂😂😂

ktchris
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ktchris »

Nagyon durva hogy a flow erősitők ennyire nem kelnek el használtan... közel 4 millió forint volt ennek az új ára.

Nekem egy flow 2 (mk1)-esem van, ha beférne a tévészekrénybe már régen megvettem volna. Sajnos 20 centis a rekesz amibe csak a flow2 passzol.

bandy29
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Hydrasound Titan II. HPOFC hangfalkábel pár 2,5m

Hozzászólás Szerző: bandy29 »

Ja..noo írta:
2026.02.20., pén. 12:51
bandy29 írta:
2026.02.20., pén. 11:04
Ja..noo írta:
2026.02.19., csüt. 20:15

Üdv.
Letét nincs.
Ki tudod próbálni miután kp-jban ki lett fizetve.
Vissza nem veszem mert otthon nem tetszik.
Hát pont ez a bibi.
Lehet hogy nekem sem tetszene😎
Ez ilyen.
Ebből kifolyólag gondolom, nem sok dolgot tudsz vásárolni, bolti újat semmiképp.
Ilyenkor általában privátban írnak, ne a topikot szemeteld tele, bár már ott is uncsi a 10. levél, a kinek miért nem jó a kábel, és más személyes problémák ecsetelése.
Ez esetben javaslom tovább kel lapozni.
Köszi.
Írtam mélt is, de arra nem érkezett válasz.
Amúgy akadnak akik rugalmasabban kezelik ezt a kérdést hál istennek.
Sok sikert az eladáshoz

Ja..noo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: Ja..noo »

bandy29 írta:
2026.02.20., pén. 11:04
Ja..noo írta:
bandy29 írta:
2026.02.19., csüt. 13:39
Helló
Kipróbálásra esetleg el lehet hozni?
Természetesen letét ellenében.
Köszi
András
Üdv.
Letét nincs.
Hát pont ez a bibi.
Ez ilyen.
Ebből kifolyólag gondolom, nem sok dolgot tudsz vásárolni, bolti újat semmiképp.
Ilyenkor általában privátban írnak, ne a topikot szemeteld tele, bár már ott is uncsi a 10. levél, a kinek miért nem jó a kábel, és más személyes problémák ecsetelése.
Ez esetben javaslom tovább kel lapozni.
Köszi.

bandy29

Hozzászólás Szerző: bandy29 »

Ja..noo írta:
bandy29 írta:
2026.02.19., csüt. 13:39
Helló
Kipróbálásra esetleg el lehet hozni?
Természetesen letét ellenében.
Köszi
András
Üdv.
Letét nincs.
Hát pont ez a bibi.

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 171

Hozzászólás Szerző: Vappali »

Kb. 32 éve vásárolta a feleségem egy fodrászkellék üzletben. Szerintem egy kis pénzt megtakarított ez idő alatt. ;peace;
moser.jpg

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 738

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Alex_Aston írta:
2026.02.18., szer. 19:48
earforce írta:
2026.02.18., szer. 17:49

Az rendkívül olcsó. Engem kb. 10-15 éve vágott még ~2000 körül az akkori fodrászom és nem a hajashoz jártam meg a zsidróba....
2 ev alatt a különbségből veszek használtan egy jó tápkábelt :D
Én meg 2 v. 3 éve kaptam karira egy nemíromlemilyenmárkájú hajnyírót, oszt 1 évben kéccer letulatom vele saját magam :D ingyé ...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6724

Re: Heco 8051100 sub

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

kereszt1967 írta:
2026.02.19., csüt. 09:01
tonee73 írta:
2026.02.18., szer. 11:26
kereszt1967 írta:
2026.02.18., szer. 10:16
szia ! megvan még? ha esetleg nincs megkérdeznéd akinek eladtad hogy ő eladná e? persze mondjuk plusz 5000ftért mint vette? mert nekem pont ez a fajta kéne! köszi előre is
Intézd már ezt privátban, ha lehet.Köszi.

viewtopic.php?p=2644957#p2644957
oké intéztem ,de ezt nem tudtam törölni..meg hát aki olvassa mondjuk hatha tud ilyet,mert az is benne van hogy keresek ilyet :D
Akkor nyiss neki egy keresési topikot. gondolkodik.gif
viewforum.php?f=116

A felesleg ment az off -ba.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

kereszt1967

Re: Heco 8051100 sub

Hozzászólás Szerző: kereszt1967 »

tonee73 írta:
2026.02.18., szer. 11:26
kereszt1967 írta:
2026.02.18., szer. 10:16
szia ! megvan még? ha esetleg nincs megkérdeznéd akinek eladtad hogy ő eladná e? persze mondjuk plusz 5000ftért mint vette? mert nekem pont ez a fajta kéne! köszi előre is
Intézd már ezt privátban, ha lehet.Köszi.

viewtopic.php?p=2644957#p2644957
oké intéztem ,de ezt nem tudtam törölni..meg hát aki olvassa mondjuk hatha tud ilyet,mert az is benne van hogy keresek ilyet :D

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

earforce írta:
2026.02.18., szer. 17:49

Az rendkívül olcsó. Engem kb. 10-15 éve vágott még ~2000 körül az akkori fodrászom és nem a hajashoz jártam meg a zsidróba....
2 ev alatt a különbségből veszek használtan egy jó tápkábelt :D

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 3607
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Mondjuk Orvathagor bejegyzése is elég fura, a saját hirdetését találta túl drágának? Vagy mivan? 31_1_21.gif
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 467

Hozzászólás Szerző: kargidje »

earforce írta:
2026.02.18., szer. 17:32
kargidje írta:
2026.02.18., szer. 16:43
earforce írta:
2026.02.18., szer. 16:19

Miért?- mert nem vagyok szarrágó és szoktam adni, ha jófej az illető.
Egyébként persze hogy nem ad számlát, Magyarországon vagyunk! Ha adna, akkor járhatna, anélkül nem? Vagy hogy van ez.

ui.: mikor lesz bezárva ez a tök értelmetlen topik?
Bazz beírsz egy ekkora már bocs de baromságot, aminek kvára semmi köze a topikhoz/avx-hez, és akkor te reklamálsz, hogy "tök értelmetlen" a topik!
Az ilyen hsz-ek miatt valóban semmi érteleme és elviszik a hülyeség irányába!
Amikor már az irónia sem megy át, ott kezdődnek a problémák.
Hülye kérdésre hülye válasz.
Nálad lehet kezdődik a probléma, én kössz jól vagyok!

Ja k.nagy irónia volt, mivel azóta is a "iróniás" baromságodon pörögtök :smile33:

Valóban be kell zárni a piccsbe, de inkább az ilyen felesleges hülyeséget, mint az utóbbi pár hsz-ed törölni!
Aki beírt ide mert szerinte valami drága, egyből le lett cseszve, hogy mindenki annyiért hirdet amennyiért akar, az ilyen valóban ide nem illő hülyeséget meg nyomjátok. :smile51:

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3016

Hozzászólás Szerző: earforce »

Alex_Aston írta:
2026.02.18., szer. 17:42
earforce írta:
2026.02.18., szer. 16:12

Gyermekkel együtt járunk apa-fia fodrászhoz, de idén emelt a srác tizenegyezzere, ami jattostul már ugye 12ezer. Ez nekem túl drága úgyhogy még egy hónapig növesztjük addig!
Hmmm. Ez tényleg drága.
Nekem 2.300.-ra emelt a fodrászom idénre 1.800.-ról... :rolleyes:
Az rendkívül olcsó. Engem kb. 10-15 éve vágott még ~2000 körül az akkori fodrászom és nem a hajashoz jártam meg a zsidróba.
Majd kérdezd meg a párod ő mennyit hagy ott egy átlagos női fodrásznál (segítek ha hajat is fest akkor 20-30 közt).
Persze sírhatnék és világgá kürtölhetném hogy milyen csúnya mocsok lehúzós árak vannak de nem teszem mert ez nem visz előre. Csak bosszankodásra jó meg felesleges sírás táptalaja.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

earforce írta:
2026.02.18., szer. 16:12

Gyermekkel együtt járunk apa-fia fodrászhoz, de idén emelt a srác tizenegyezzere, ami jattostul már ugye 12ezer. Ez nekem túl drága úgyhogy még egy hónapig növesztjük addig!
Hmmm. Ez tényleg drága.
Nekem 2.300.-ra emelt a fodrászom idénre 1.800.-ról... :rolleyes:

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”