Revi meg halucinálgat otthon a hifi előtt.
Aztán ha már a felesége megunta, elviszi megsétáltatja. Tavaszi HFbzk ride lesz?

Aztán ha már a felesége megunta, elviszi megsétáltatja. Jaj Te szegény,Neked "csak" a Bükk,Mátra,stb jutottpärt írta: ↑2026.02.25., szer. 23:365000 forintból mászok 3,4 kilométert, hogy „felmérhessem a tudásomat a legjobbakhoz képest"...Rotox írta: ↑2026.02.25., szer. 07:52Ha esetleg valaki szeretne versenykörülmények között (lezárt pályán; itt nincs "Kresz betartása kötelező" kitétel a kiírásban) hegyet mászni (Bárány út rulez!
) a Tour de Hongrie pécsi napján:
https://www.psnzrt.hu/wp-content/upload ... kiiras.pdfNo, ez nekem ingyen is megy, meg magányosan nincsenek is tanúi a felmérésnek.
![]()
De tényleg jó buli lehet, amolyan Kékes light. Mikor legutóbb voltam Pécsett, kicsit irigykedtem, elég klassz kis utak kanyargóznak a hegyoldalban.

5000 forintból mászok 3,4 kilométert, hogy „felmérhessem a tudásomat a legjobbakhoz képest"...Rotox írta: ↑2026.02.25., szer. 07:52Ha esetleg valaki szeretne versenykörülmények között (lezárt pályán; itt nincs "Kresz betartása kötelező" kitétel a kiírásban) hegyet mászni (Bárány út rulez!
) a Tour de Hongrie pécsi napján:
https://www.psnzrt.hu/wp-content/upload ... kiiras.pdf

Nem csapsz be, szerintem vettél egy Xbox-ot v PS-t és azon mentél.pärt írta: ↑2026.02.22., vas. 22:46Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()
![]()

Bikefittingen voltál?pärt írta: ↑2026.02.22., vas. 22:46Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()
![]()

Nálam megtört a jég; életemben először zárt térben tekertem.asebestyen írta: ↑2026.02.22., vas. 17:15Én meg fantasztikusat görgőztem. Minden perc egy csoda volt. Előre félek, mi lesz ha szép idő lesz és kint kell majd menni.![]()

Én sem mentem fel a Pilisbe, ott megint hó van. A dunaparton tekergőztem bő két órát.

a Mecsek fent még fehér).

UAE Tour, tegnapi szakasz ( ma van az utolsó) és Isaac del Toro imponáló "hegymászása". Szerintem érdemes visszanézni az utolsó 5-10 km-t. Gondolom, a képnek is ez volt az apropója.

Ezt csak én nem értem?

Egyébként elírtam, tartalékszemüvegből természetesen csak egy van, a másik az pótláncszem akart lenni, merthogy az is van...

On is legyen, kész a boomer cockpit: csengettyűcske, butaórácska.
Lebuktál. A Fekete Lenitöl jöttünk lefele és láttunk egy Kia Soult. Mondtam is asszonynak, ott megy #pärt

Meglátjuk, egyelőre nagyon elégedett vagyok vele.