A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
: ebben a mini szütyőben van pótbelső, egy teljes értékű klasszik pumpa, gumileszedő, multiszerszám láncbontóval, pótszemüveg
.......továbbá sátor,hálózsák,pótakkumulátorok,2 jó könyv, ha be kellene húzódni hosszabb időre....
Egyébként elírtam, tartalékszemüvegből természetesen csak egy van, a másik az pótláncszem akart lenni, merthogy az is van...
Erre a Trek nyeregre fel lehet csavarozni a hozzá fejlesztett nyeregtáskát, de totál elborult áron van, úgyhogy inkább lőttem helyette huszad áron egy alisat, aminek a konzolját némi fúrfaragással hozzá idomítottam. A létező legkisebbet vadásztam le, amibe viszont minden lomom elfér.
kicsit off, de most látom jobban, (telón nem annyira), hogy az árnyék is hasonlóan vetődik, mint a normál árnyék. ez véletlen,vagy meg lehetett adni, merről süt a Nap?
nemrég lusta voltam írni, így beadtam a chatGpt-nek, hogy írjon egy cikket az ezüst árának változásáról és elemezze a Kondo nyilatkozatát, miszerint szüneteltetik az ezüstdrótok gyártását.
kettő, az az kettő másodperc alatt megírta több idő volt telefonon kijelölni a szöveget a copy/paste-hoz. De még vissza is kérdezett,fejtse e ki részletesebben köszi,elég...
Nem merültem el benne, munkámhoz nincs rá szükségem, szórakozni meg jobban szeretek mással. Mezei felhasználóként szerintem hasznos segítség, de kb. olyan, mint egy villámgyors, de komplexusos titkár, aki ha nem tud valamit, pislogás nélkül elkezd inkább hazudozni. De undok kulimunkára, gyorsan összegereblyézni infókat, meg a grafikai részével baromkodni, arra már most is jó, komolyabb dologra... passz, az tudja, aki napi szinten sokat gyűri. Azért a szembejövő AI kép és szöveg szutykot még berúgva, félálomban is fel lehet ismerni, de idővel nyilván egy komoly szintig fel lehet húzni.
On is legyen, kész a boomer cockpit: csengettyűcske, butaórácska.
Tárolásban visszatértem a kulacsról a nyeregtáskára, de a műfajt igyekeztem kimaxolni: ebben a mini szütyőben van pótbelső, egy teljes értékű klasszik pumpa, gumileszedő, multiszerszám láncbontóval, pótszemüveg és egy tartalékszemüveg, villogó.
Különben is, ez is csak egy PS fotó. Volt egy pár évvel ezelőtti képed és csak kicserélted rajta a bicót
Ok, lehet hogy nem volt teljesen friss kép, de azért nem is olyan régi. Valójában leszedni kellett róla dolgokat, nem rárakni. Messenger_creation_2AC8CDF8-71D0-4666-82EC-ABA8B635552F.jpeg
kicsit off, de most látom jobban, (telón nem annyira), hogy az árnyék is hasonlóan vetődik, mint a normál árnyék. ez véletlen,vagy meg lehetett adni, merről süt a Nap?
nemrég lusta voltam írni, így beadtam a chatGpt-nek, hogy írjon egy cikket az ezüst árának változásáról és elemezze a Kondo nyilatkozatát, miszerint szüneteltetik az ezüstdrótok gyártását.
kettő, az az kettő másodperc alatt megírta több idő volt telefonon kijelölni a szöveget a copy/paste-hoz. De még vissza is kérdezett,fejtse e ki részletesebben köszi,elég...
Kell neked latexel flancolni
Majd jól összeragad, mint nekem a Corsaban, aztán dobhattam ki igaz, nálad akkor csak a belső kuka. Szingóban zsebbenyúlósabb a kukázás.
Az a jó zsíros alfődi ájer olyan sűrű, hogy a latexet is összeszottyasztja. Errefelé a kristálytiszta, hűvös hegyi levegőn eláll akármeddig.
De tényleg sokat bírnak a latexek, az első szériám kiváltképp jó eresztés volt. Vagy 7-8 évig biztosan bent voltak. De valószínűleg már végképp áttállok a TPU-ra (bár még nagyon friss, de idáig elégedett vagyok vele).
Nekem is tetszett, szereztem is egy rakat Vittoriát, aztán egy télen lenullázódott néhány. De ez nem törvényszerü, de pl a Corsa szingónak halála volt a szelep és környéke. Nekem is ott haltak ki. Amúgy szerettem,jól gurult.
Nekem szerencsére nincs bowdenem, a rugót meg nem kímélem…
Akkor én bajban vagyok, mert 5,5 baron használom, szóval minden tekerés után felfújom és tekerés előtt leengedem. Logikus.
Mondjuk 12 bar az a golden era-ban is sokk volt, ha jól emelékszem a karbon kerekemet max 8-ig lehet terhelni.
Az a peremes. A szingó nem robbantja le a peremet. A Tufonak volt 14 baros gumija is. Ezek általában 10-12, de van, ami 14-15 baros volt. A Vittoria Corsa Evo emlékeim szerint 15ös volt. De ez érdekes volt,mert egy kiskaliberü Tufo, 8 baron jobban felütött, mint egy felsőpolcos 12-n.
Az 5,5-es gumi oldalfala jobban ki van téve a repedésnek, de szerintem hamarabb lekopik, mint kirepedne
Most megnéztem mit használtam.
12 bar-osra nem emlékszem. Ez is alsó polcos, de nagyon szerettem.
IMG_0491.jpeg
Nekem ez volt az első szingó. Ez 15ig megy pl. Ez akkkr a Tufo felsőpolcos volt. Fel is zoltam 14-re, de úgy se ment. Később azért kiderült, hogy ebben erősen ludas volt a Mr Wheel kerék is. Persze, külön pumpa kellett hozzá, mert a normál pumpák 9 bar körül elfogynak. Inkább eltörik, vagy lerobban a szelepről, de nem megy tovább.
De korábban, a peremes Schwalbe ,... talán Ultremo ZX EVO 11baros volt
A szingó Vittoria Corsa CX EVO talán 15. A Contik 12. Ezeknél még masképp számoltak. De a Tufo s33 pro 8 körül volt. ... megkerestem. Még megvan, az 6-8. Változó. A gyártó azt írja rá, hol ideális az adott gumi gördülési ellenállása. Ebből kifolyólag a lenti tufo elég tág tartományban működik De én Contira váltottam, aztán most a Tufo Elite Ride a kedvenc. Ahol a Contik már lekoptak, ilyenre úszik át minden kerék szép lassan. Mostanában túl lassan
Most nézem, a linken gyerekméret van, D de a 622,23-25 esetén is 15 volt a kopp.