A sogorom 60+-os regi iskola, hihetetlen miket csinalt kezzel mikor meg nem volt cnc. Olyan fa lepcsokot amit meg mashol nem igen lattam vagy butorokat. Ha elvallalna akkor abban hiba nem lenne. Bar egyszer mikor meg fiatal volt akkor latott egy szekely asztalost aki egy fa ronkbol egy gerendat faragott kezi szerszammal olyan egyenesre, hogy meg gepekkel sem latott olyat, mondjuk en ezen nem tudom mi az a nagy dolog de o biztos ert hozza, hogy az miert olyan nagy dolog.wittao írta: ↑2026.02.10., kedd 15:07Idehaza szerintem nem kellene elovenni a masodik kezemet, hogy megszamoljam hanyan kepesek olyan szintu minosegi famunkara, furnerozasra, mint Fakopancs vagy Pisti80… ha belekezdesz azt csak annak tudataban, hogy nagyon el lehet am cseszni a dolgot es utana eladhatatlanna valik a hangsugarzo (teszem hozza barmilyen meglepo, ha szuperul sikerul akkor is arcsokkento tenyezo a belenyulas miatt). En 2x is meggondolnam ha nem serult a kulso, vagy “orok darab”-kent tekintenek ra.
Az mar mas teszta, hogy igy tenyleg veszt az arabol, ezt csak akkor ha teljesen el vagy kotelezve, hogy az eletben nem akarod eladni. En igy tervezem de azert annyira biztos nem lennek magamban viszont a fa furner boritas nagyon tetszene amit eredetileg is akartam volna megvenni de az majd 6-8 ezer euroval dragabb lett volna.
Jobban attol felek, hogy valami tortenik a hallasommal mert kb fel eve elkezdett egy nagyon picit sipolni a fulem amit csak teljes csendben hallok de ez tovabb romolhat es ezaltal "feleslegesse" valik ez a remek hangfal de barmi kozbe johet. :(