- img1.jpg (95.26 KiB) Megtekintve 1352 alkalommal
- img2.jpg (89.35 KiB) Megtekintve 1352 alkalommal
- img3.jpg (64.38 KiB) Megtekintve 1352 alkalommal
- img4.jpg (108.89 KiB) Megtekintve 1352 alkalommal
- img5.jpg (89.34 KiB) Megtekintve 1352 alkalommal

Friss szénát rakjál ki neki, hátha úgy elindulAszpirin írta: ↑2026.01.29., csüt. 12:21Hé, lassan a testtel, tudod mi van nekem itthon? (Nem tudod, de ne is tudd...)Alex_Aston írta: ↑2026.01.29., csüt. 11:04Na, mi lett a két dologgal?
Mustagba bejutottál, Volvoval sikerült eljutni megfelelő szakemberhez?
Nem, még egyik sem. A flottaszervezőnket még nem értem el, és nélküle semmilyen javításnak nem állok neki. A Mustangra pedig egyszerűen nincs időm most. Jól elvan a garázsban, úgyis döglött, minek elkapkodni![]()

Hé, lassan a testtel, tudod mi van nekem itthon? (Nem tudod, de ne is tudd...)Alex_Aston írta: ↑2026.01.29., csüt. 11:04Na, mi lett a két dologgal?
Mustagba bejutottál, Volvoval sikerült eljutni megfelelő szakemberhez?

Na, mi lett a két dologgal?

Ez is egy tapasztalás, relax, motorháztetőt kinyitni, úgy tárolni, stb.Aszpirin írta: ↑2026.01.27., kedd 18:51Köszi! Lehet, hogy korábban jól jött volna az a hangsúlyozás... amúgy tudsz ajánlani típust/beszerzési forrást a javasolt csepptöltőre?Vinkler írta: ↑2026.01.27., kedd 18:26Az első dolog, amit kigyomlálok minden autóból, az az utólag beépített bármilyen elektromos kütyü, riasztó, bármi. Szerintem hívd fel őket, hogy adjanak tippet a megoldáshoz! És nem győzöm hangsúlyozni, hobbiautóra télre csepptöltő!
A szélvédő simán javítható, de céges, ha kell, majd kicserélik, no para.
Ja, nem parázok, viszont az ezzel járó logisztikai macera nem kell a hátam közepére sem. Vigyem a kijelölt szervizbe, hagyjam ott, majd valamikor érte mehetek, olykor csak másnak, horribile dictu harmadnap, a fallback-autó meg épp halott akksival dekkol a garázsban, és nem tudom tölteni...![]()
Holtáig tanul az ember.
A Skodánál kb mindennapos volt télen az akksi spontán lemerülése (de még nyáron is, akár egy éjszaka is), ezért mindig volt nálam töltő, és most is van ofkóz, de ez a motorház-reteszelés bebaszott.

Köszi! Lehet, hogy korábban jól jött volna az a hangsúlyozás... amúgy tudsz ajánlani típust/beszerzési forrást a javasolt csepptöltőre?Vinkler írta: ↑2026.01.27., kedd 18:26Az első dolog, amit kigyomlálok minden autóból, az az utólag beépített bármilyen elektromos kütyü, riasztó, bármi. Szerintem hívd fel őket, hogy adjanak tippet a megoldáshoz! És nem győzöm hangsúlyozni, hobbiautóra télre csepptöltő!
A szélvédő simán javítható, de céges, ha kell, majd kicserélik, no para.

Az első dolog, amit kigyomlálok minden autóból, az az utólag beépített bármilyen elektromos kütyü, riasztó, bármi. Szerintem hívd fel őket, hogy adjanak tippet a megoldáshoz! És nem győzöm hangsúlyozni, hobbiautóra télre csepptöltő!Aszpirin írta: ↑2026.01.27., kedd 18:19Blue16 a típusa, és aki ilyen tesz az autójába, az egy totál mazochista. Már rég el kellett volna távolítanom, csak az a fránya idő... és mivel szerviz-módban van (volt), nem okozott nagy zavart...
De ezek után tényleg a Blue16 Kft.-hez lesz az első utam, hogy szereljék ki a p...ába, nekem ilyen Nen kell.

Blue16 a típusa, és aki ilyen tesz az autójába, az egy totál mazochista. Már rég el kellett volna távolítanom, csak az a fránya idő... és mivel szerviz-módban van (volt), nem okozott nagy zavart...

Talán javítható a "megfúrós-folyékony üveggel feltöltős" módszerrel. Anno én is javítttam egy párat beugrósként egy ismerősöm vállalkozásában, sikerült ennél rosszabbat is megcsinálni alig láthatóra. Kérdezz körbe, hátha...

Ha jó helyre viszed mielőbb (mielott esetleg tovább reped, vagy úgy tele megy dzsuvával, hogy nem takarítható), ahol rendesen ki is pucolják, szinte nyomtalanul javítható.
Aúúúúú.... ez amolyan "ma is kár volt felkelni" típusú nap lehetett....

De, az
Igen, a Lexus első kifejezetten elektromosnak szánt platformja. Az F-Sport verzió ilyen nagyon racse....

Jó boyraceres lett.

Igen, sejtettem.