Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DPA 300B monoblokk pár
Re: DPA 300B monoblokk pár
Hallottam DPA 300B monoblokk párt, és az a fajta 300B karakter, amiért ezt a csövet szeretik: kerek közép, nagyon jó tér, finom mikrodinamika. Nem “édesít túl”, inkább koherens, nyugodt, mégis élő. Aki énekhangot, jazz-t, akusztikust hallgat, annak ez telitalálat tud lenni – persze megfelelő hangfal mellé. Nem jönnek szembe minden héten normális állapotban. Aki szereti/szeretne csöves hangot és most pont keres, szerintem ne engedje el, mert jó eséllyel nem holnap lesz megint ugyanilyen lehetőség. Nekem sokáig volt DPA 211 SE, talán kissé finomabb megszólalású a 300B. A 211-nek kellett kb. 30-45 perc mire megjött a hangja. Ez nem az a fajta erősítő, amit a rohanó világnak terveztek.
- boza
- Fórumlakó

- Értékelés: 41
DPA 300B monoblokk pár
Eladó Dénes Péter DPA 300B SE monoblokk pár, barátom tulajdona, csak kíváncsiságból vette, nem is nagyon volt használatban, ezért is kerül eladósorba, nálam van beüzemelve, itt meghallgatható és innen vihető, csak személyes átvétel (Sülysáp), van hozzá két egyforma Furutech tápkábel (kb 80 cm), nem vagyunk "csöves" felhasználók, ezért sok érdemi infó nem lesz, hozzáértőknek a képek talán segítenek, az eladó készülékekről készültek, ára: 450000.- Ft
.
.