Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ATC hangsugárzók

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 939

Re: ATC hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tottyi »

asebestyen írta:
2026.01.21., szer. 15:09
mikro makro írta:
2026.01.21., szer. 14:46
Ha bp-en szoktál járni, a hit spacenek van egy mk1 25öse, a vifa tweeteres változat, ott le tudod tesztelni, hogy mi várható.
Nem tudja.
Emlékszem, mikor Tottyinál jártam, elvittem az Ethosz kis álló dobozokat, ami nálam a megfelelően csillapított szobában egész kiegyenlítetten szólt, Tottyinál meg kb úgy, mintha 10db 8x50-es csavart ráznál egy konzervdobozban.
A 25-ös meg a 150-es nem ugyanarra van, nem ugyanolyan távolságról kell hallgatni, ha kicsit túlozni szeretnénk, semmi köze a kettőnek egymáshoz, de ne túlozzunk, más feladatra tervezték őket, ennek megfelelően másban/másra jók.
Érdemesebb lenne úgy feltenni a kérdést Tottyinak, leginkább önmagának, hogy igazából mit is szeretne még vagy mit nem szeretne abból, ami most van.
A 150-es keresztezési frekvenciája 380Hz. A szub illetve a monitorok mély és középhangszórók keresztezési frekvencia közti tartományban (pl 80Hz-380Hz) egy 15"-os felület mozgatja a levegőt. :rolleyes: A hang testessége pl ebben a tartományban keletkezik, ha hifis módon szeretnénk ezt megközelíteni. A szub előnye egy kisebb monitorral az lehetne, hogy a mély tartományt lehetne kiegyenlítettebbre beállítani a szubok pozícionálásával, méréssel, ügyeskedéssel és némi szerencsével. A megfejtés nem abban van, hogy 25Hz vagy 16Hz az alja, hanem a mélytartomány fölötti nagyobb kontrollban. szvsz
ui: Tottyinak nem tetszene jobban, sőt, szerintem kevésbé tetszene a kisebb monitor szubokkal felállás, mert a nagy hangtömeg rajongója.
Igazabol igy nincs gond a hangfalakkal a meretet leszamitva, ezert gondolkodok a kisebb hangfalakon ketto szubbal de viszont a ketto szub meg pont akkora amekkora a 150-es csak alacsonyabb valamennyivel, szoval nem hiszem, hogy megeri csak annyival lenne jobb, hogy melyebre menne es a falra felfurt hangfalak koze talan nagyobb tv elferne (most 75"-os). De lehet tobbet vesztenek ha a szubok nem jo helyen lennenek, talan igy egyben jobb az egesz de ezt csak tenyleg akkor tudnam meg ha nalam lenne instalalava az egesz 25 Pro es szub rendszer ami szerintem kivitelezhetetlen.
Egyebkent epp rad is gondoltam mikor irtam lejebb, hogy volt nalam par allo hangfal es nem ugy szoltak ahogy elvartam volna, talan a Dynaudio 1.8 MKII volt egesz vallalhato de annak meg nem volt teste, amolyan, szolt de... Aztan volt az Infinity IRS Sigma ami akkora volt mint en es az mar szepen szolt es testesen.
Meg annyit, hogy miert is gondolkodom a kisebb hangfalon, hogy azokat talan jobban el lehet helyezni de ez csak akkor derulne ki ha itt lennenek. Talan elmelet marad most mar veglegesen mert nem fogom megkozkaztatni, hogy lecserelem aztan megsem hozott annyit. Azert vettem 150-est mert ebben egy szub van. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8011

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

mikro makro írta:
2026.01.21., szer. 14:46
Ha bp-en szoktál járni, a hit spacenek van egy mk1 25öse, a vifa tweeteres változat, ott le tudod tesztelni, hogy mi várható.
Nem tudja.
Emlékszem, mikor Tottyinál jártam, elvittem az Ethosz kis álló dobozokat, ami nálam a megfelelően csillapított szobában egész kiegyenlítetten szólt, Tottyinál meg kb úgy, mintha 10db 8x50-es csavart ráznál egy konzervdobozban.
A 25-ös meg a 150-es nem ugyanarra van, nem ugyanolyan távolságról kell hallgatni, ha kicsit túlozni szeretnénk, semmi köze a kettőnek egymáshoz, de ne túlozzunk, más feladatra tervezték őket, ennek megfelelően másban/másra jók.
Érdemesebb lenne úgy feltenni a kérdést Tottyinak, leginkább önmagának, hogy igazából mit is szeretne még vagy mit nem szeretne abból, ami most van.
A 150-es keresztezési frekvenciája 380Hz. A szub illetve a monitorok mély és középhangszórók keresztezési frekvencia közti tartományban (pl 80Hz-380Hz) egy 15"-os felület mozgatja a levegőt. :rolleyes: A hang testessége pl ebben a tartományban keletkezik, ha hifis módon szeretnénk ezt megközelíteni. A szub előnye egy kisebb monitorral az lehetne, hogy a mély tartományt lehetne kiegyenlítettebbre beállítani a szubok pozícionálásával, méréssel, ügyeskedéssel és némi szerencsével. A megfejtés nem abban van, hogy 25Hz vagy 16Hz az alja, hanem a mélytartomány fölötti nagyobb kontrollban. szvsz
ui: Tottyinak nem tetszene jobban, sőt, szerintem kevésbé tetszene a kisebb monitor szubokkal felállás, mert a nagy hangtömeg rajongója.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

mikro makro
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: mikro makro »

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

mikro makro írta:
2026.01.21., szer. 13:59
100ast már hallottam, úgyhogy van fogalmam. Csak a száraz tényeket közöltem, nyilván azt csinálsz, amit szeretnél. A 25 mindenesetre nem szép hang, nem fantasztikus vagy gyönyörű, sem lenyűgöző. Őszinte - az igen.
En ugy megmutatnam, hogy nalam milyen a hang es szinten igen kivancsi vagyok, hogy nalad milyen a hang, csak ne volna koztunk az a 4 ora ut. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

mikro makro
Nincs visszaút
Nincs visszaút

100ast már hallottam, úgyhogy van fogalmam. Csak a száraz tényeket közöltem, nyilván azt csinálsz, amit szeretnél. A 25 mindenesetre nem szép hang, nem fantasztikus vagy gyönyörű, sem lenyűgöző. Őszinte - az igen.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

mikro makro írta:
2026.01.21., szer. 12:55
A 25 és a 40 woofere nem sl specifikációjú, kicsivel kompromisszumosabb, mint ami a 19ben és a 20ban van - a 3 utas kialakítás miatt az ATC nem tartotta szükségesnek azt használni. A 25 egy munkaeszköz és a hangja is olyan, hallgasd meg vásárlás előtt, ha teheted, hogy valóban erre van-e szükséged.
A 150-es is egy munkaeszkoz de nekem nagyon tetszik rajta zenet hallgatni, aki meg nem hallgatta meg az el sem tudja kepzelni milyen.
Sajnos kiprobalni nincs lehetosegem a kettot szettet egyszerre a szobamban.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vinkler írta:
2026.01.21., szer. 11:28
tottyi írta:
2026.01.21., szer. 11:21

Nekem nagyon fontos a kozeptartomany bar lehet a ketto driver kozott en nem is hallanek kulonbseget. gondolkodik.gif Annyibol meg jobb lenne, hogy melyebre menne kisebb hangeronel is es igy, hogy falra mennenek a hangfalak akkor vehetnek meg nagyobb tv-et. :D Maga a rendszer nagyon tetszik, hogy xlr kabelokkal lehet osszekotni akar egy szubbal vagy kettovel.
Simán adnék neki esélyt, főleg tudva, hogy mekkora helyen hallgatod.
Az van ha ketto szubbal gondolkodom akkor semivel sem vagyok elorebb mert kb ugyanakkorak a szubok ahogy nezem, epp hogy csak alacsonyabbak. Alszom ra meg jo sokat de a szoba merete nem olyan szornyu mint amilyennek latszik es volt mar ennel nagyobb hangfal is a szobaban es azzal is fantasztikusan szolt. A kisebb allo hangfalak amik nalam jartak meg szornyen szoltak, biztos nem mennek vissza kisebbre, ezt is csak azert valallnam be mert ketto nagy szub lenne amit mar irtam, hogy halkabban is kijonne az a melyhang talan meg melyebb is de haver meg azt mondja, hogy neki ez mar tul sok, jo neki egy Sonus Faber van ami 35Hz-tol indul, nekem meg az keves ami nala van bar mar most kiprobalt egy szubot.

mikro makro
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A 25 és a 40 woofere nem sl specifikációjú, kicsivel kompromisszumosabb, mint ami a 19ben és a 20ban van - a 3 utas kialakítás miatt az ATC nem tartotta szükségesnek azt használni. A 25 egy munkaeszköz és a hangja is olyan, hallgasd meg vásárlás előtt, ha teheted, hogy valóban erre van-e szükséged.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9803

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

tottyi írta:
2026.01.21., szer. 11:21

Nekem nagyon fontos a kozeptartomany bar lehet a ketto driver kozott en nem is hallanek kulonbseget. gondolkodik.gif Annyibol meg jobb lenne, hogy melyebre menne kisebb hangeronel is es igy, hogy falra mennenek a hangfalak akkor vehetnek meg nagyobb tv-et. :D Maga a rendszer nagyon tetszik, hogy xlr kabelokkal lehet osszekotni akar egy szubbal vagy kettovel.
Simán adnék neki esélyt, főleg tudva, hogy mekkora helyen hallgatod.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vinkler írta:
2026.01.21., szer. 11:10
tottyi írta:
2026.01.21., szer. 11:03
Akkor elvetem a cseret, pedig nagyon elgondolkodtam a 25 Pro MKII-on es a subwooferen. Az tetszik benne, hogy falra fel lehet furni igy joval kevesebb helyet foglal el bar a sub meg kb akkorat mint a mostani 150 Pro csak alacsonyabb 10 centivel. De legalabb az alvanyok epp passzoltak volna hozza. :)
Azert ez a 25 Pro jo nehez, meg allvanyos hangfalak is megirigyelhetik a 25,4 kilojaval. Akar bulikra is vihettem volna sub nelkul. :)
Csak emiatt nem biztos, hogy el kell vetni a cserét. Simán lehet, hogy hoz egy olyan színvonalat, ami teljes mértékben elfogadható és szerethető.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

tottyi írta:
2026.01.21., szer. 11:03
Akkor elvetem a cseret, pedig nagyon elgondolkodtam a 25 Pro MKII-on es a subwooferen. Az tetszik benne, hogy falra fel lehet furni igy joval kevesebb helyet foglal el bar a sub meg kb akkorat mint a mostani 150 Pro csak alacsonyabb 10 centivel. De legalabb az alvanyok epp passzoltak volna hozza. :)
Azert ez a 25 Pro jo nehez, meg allvanyos hangfalak is megirigyelhetik a 25,4 kilojaval. Akar bulikra is vihettem volna sub nelkul. :)
Csak emiatt nem biztos, hogy el kell vetni a cserét. Simán lehet, hogy hoz egy olyan színvonalat, ami teljes mértékben elfogadható és szerethető.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2148

Hozzászólás Szerző: wittao »

denesdr írta:
2026.01.21., szer. 09:07
tottyi írta:
2026.01.20., kedd 15:24
De az teveszt meg, hogy a 25 Pro-nal igy irjak: Mid: 1 x SM75-150 16Ω es a 150 Pro-nal meg igy: 75mm “Super Dome” mid driver.
A 150 Pro-ban az SM75-150 S (S mint super dome) közép van, a 25 Pro-ban pedig a spec sheet szerint is az SM75-150, tehát a kisebb mágnesű verzió.
Igen, pontosan ugyanezt irta le a Gemini is.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1119

Hozzászólás Szerző: denesdr »

tottyi írta:
2026.01.20., kedd 15:24
De az teveszt meg, hogy a 25 Pro-nal igy irjak: Mid: 1 x SM75-150 16Ω es a 150 Pro-nal meg igy: 75mm “Super Dome” mid driver.
A 150 Pro-ban az SM75-150 S (S mint super dome) közép van, a 25 Pro-ban pedig a spec sheet szerint is az SM75-150, tehát a kisebb mágnesű verzió.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

wittao írta:
2026.01.20., kedd 15:09
tottyi írta:
2026.01.20., kedd 14:14
Hi, nemtudok egyertelmuen valaszt kapni arra, hogy az ATC 150 Pro es a 25 Pro MKII-ben ugyanaz-e a kozepsugarzo. A magas allitolag mindkettoben mar az uj dual superdom de a kozepsugarzot nem tudom. Valaki esetleg a ki jobban felvilagosult ebben?

https://atc.audio/professional/loudspea ... a-pro-mk2/
https://atc.audio/professional/loudspeakers/scm150asl/
Dr. Gemini válasza:

Ez egy izgalmas összehasonlítás, mert bár mindkettő „tri-amped” (háromutas aktív) rendszer és ugyanazt a technológiai filozófiát követi, a driverek fizikai mérete és specifikációja közötti különbség határozza meg, hogy miért az SCM150 a világ egyik vezető főmonitora, és miért az SCM25 a legnépszerűbb közeltéri/középmezőnyi eszköz.

Itt van a pontos driver-összehasonlítás:

Komponens SCM150ASL Pro (Main Monitor) SCM25A Pro Mk2 (Compact Midfield)
Középsugárzó SM75-150 S (3" / 75mm) "Super Dome" SM75-150 (3" / 75mm) Standard Dome

A különbségek részletezése:

2. Középsugárzó (Midrange): A mágnes ereje

SCM150 (Super változat): Az SM75-150 S verziója egy masszívabb mágnesszerkezettel rendelkezik, ami nagyobb fluxussűrűséget eredményez. Ez még precízebb kontrollt ad a dóm felett, alacsonyabb torzítást és nagyobb dinamikai tartalékot biztosít extrém hangerőnél.

SCM25 (Standard változat): Ahogy korábban említettem, a mágnes itt kisebb, hogy beférjen a dobozba. A hangszín (timbre) szinte azonos, de az SCM150 középtartománya „nyitottabb” és könnyedebb marad, amikor a monitor nagy hangerőn dolgozik.

Koszi. Fontos kerdesekben sosem hiszek az AI-nek. :) De az teveszt meg, hogy a 25 Pro-nal igy irjak: Mid: 1 x SM75-150 16Ω es a 150 Pro-nal meg igy: 75mm “Super Dome” mid driver.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2148

Hozzászólás Szerző: wittao »

tottyi írta:
2026.01.20., kedd 14:14
Hi, nemtudok egyertelmuen valaszt kapni arra, hogy az ATC 150 Pro es a 25 Pro MKII-ben ugyanaz-e a kozepsugarzo. A magas allitolag mindkettoben mar az uj dual superdom de a kozepsugarzot nem tudom. Valaki esetleg a ki jobban felvilagosult ebben?

Dr. Gemini válasza:

Ez egy izgalmas összehasonlítás, mert bár mindkettő „tri-amped” (háromutas aktív) rendszer és ugyanazt a technológiai filozófiát követi, a driverek fizikai mérete és specifikációja közötti különbség határozza meg, hogy miért az SCM150 a világ egyik vezető főmonitora, és miért az SCM25 a legnépszerűbb közeltéri/középmezőnyi eszköz.

Itt van a pontos driver-összehasonlítás:

Komponens SCM150ASL Pro (Main Monitor) SCM25A Pro Mk2 (Compact Midfield)
Magassugárzó SH25-76S (1" / 25mm) "S-Spec" SH25-76S (1" / 25mm) "S-Spec"
Középsugárzó SM75-150 S (3" / 75mm) "Super Dome" SM75-150 (3" / 75mm) Standard Dome
Mélysugárzó SB100-375SC (15" / 375mm) Super Linear SB50-164SC (6.5" / 164mm) Short Coil
A különbségek részletezése:

1. Magassugárzó (Tweeter): Döntetlen

Az Mk2-es frissítés óta az SCM25-ben pontosan ugyanaz a csúcskategóriás, kettős felfüggesztésű magassugárzó található, mint a nagy SCM150-ben. Itt nincs különbség a felbontásban.

2. Középsugárzó (Midrange): A mágnes ereje

SCM150 (Super változat): Az SM75-150 S verziója egy masszívabb mágnesszerkezettel rendelkezik, ami nagyobb fluxussűrűséget eredményez. Ez még precízebb kontrollt ad a dóm felett, alacsonyabb torzítást és nagyobb dinamikai tartalékot biztosít extrém hangerőnél.

SCM25 (Standard változat): Ahogy korábban említettem, a mágnes itt kisebb, hogy beférjen a dobozba. A hangszín (timbre) szinte azonos, de az SCM150 középtartománya „nyitottabb” és könnyedebb marad, amikor a monitor nagy hangerőn dolgozik.

3. Mélysugárzó (Woofer): Ég és föld

Ez a legjelentősebb különbség a két modell között:

SCM150 (15 inch): Ez egy Super Linear (SL) technológiás monstrum. Az SL technológia egy speciális anyagot használ a mágnesrendszerben, amely radikálisan csökkenti a harmadrendű harmonikus torzítást (akár 10-15 dB-lel). A 15 colos felület hatalmas mennyiségű levegőt mozgat meg minimális kitérés mellett.

SCM25 (6.5 inch): Ez egy kiváló, rövid tekercses (Short Coil) driver, de fizikailag képtelen azokra a szub-basszus frekvenciákra és arra a „testes” fizikai energiára, amire a 15 colos tányér képes. Az SCM25 mélyközepe nagyon pontos, de a legalsó oktávokban hamarabb limitál.

Konklúzió stúdió szempontból:

Az SCM150 driverkészlete lehetővé teszi a teljes frekvenciasáv (25 Hz - 25 kHz) monitorozását brutális hangnyomás mellett, torzítás nélkül. Ez egy „végállomás” hangsugárzó.

Az SCM25 Mk2 ugyanezt a precizitást és középtartomány-fókuszt adja meg neked (köszönhetően az azonos magassugárzónak és a hasonló dóm középnek), de kisebb méretben, 47 Hz-es alsó határral.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 636

Hozzászólás Szerző: Töki »

supravox írta:
2026.01.17., szomb. 09:48
Vinkler írta:
2026.01.17., szomb. 09:31
supravox írta:
2026.01.16., pén. 16:17
Gondolom volt egymás mellett egy gyári 100-as aktív a butább hangszórókkal.
És a Tied.
Egyszerre egy időben.
Te meghallgattad az összes ATC-det egymás mellett, hogy eldöntsd melyik volt a legjobb számodra?
Jaja
Mindenképp meg tudtam oldani,hogy 5 pár ATC legyen egyszerre nálam.
De mivel mind szerepelt ugyanabban az akusztikai környezetben a végére elég jó kép rajzolódott ki bennem.
És mégis rossz döntést hoztam így utólag visszagondolva.
Nálad sztem nem járt gyári ATC 100.
De kijelented,hogy az emzéperix az jobb
Persze lehet ilyeneket mondani csak nem biztos,hogy igaz
Szerintem is jobban sikeredett Vinkler doboza, mint a gyári. Zolival megnéztük az én 150-eseim elektronikáját, és hát nem a legélesebb történet. A beültetett SMD-alkatrészek elavultak. Sokkal korszerűbbek, mérhetően jobbak vannak már. Kb. 20 Ft vs. 100 Ft-ról beszélünk. Akkor például ott van a bemeneti érzékenység-állító, ami tök jó lenne az illesztés miatt, mégis letekerve érezhetően ront a hangon. Ugyanazt tolják a 80-as évektől kisebb reszelgetésekkel. Azt gondolom megérett egy nagyobb fejlesztésre, amire az MZ elektronika tökéletesen rámutat.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

supravox írta:
2026.01.17., szomb. 09:48
Vinkler írta:
supravox írta:
És a Tied.
Egyszerre egy időben.
Te meghallgattad az összes ATC-det egymás mellett, hogy eldöntsd melyik volt a legjobb számodra?
Jaja
De mivel mind szerepelt ugyanabban az akusztikai környezetben a végére elég jó kép rajzolódott ki bennem.
Számtalan helyen, számtalan ATC-t hallottam. Nem kell ugyanabban a környezetben hallanod, hogy kialakuljon a kép. Talán emlékszel, mikor megtörtént az a bizonyos váltás én akkor mondtam neked, h szerintem az előző jobb volt, de neked akkor jobban tetszett a nagyobb. Semmi gond. 100-asból is sokat hallottam. Monitort, állót, consumert, prot, legalább 3 különböző hangszórókészlettel. Egyébként sokszor leírtam már és még most is úgy gondolom, hogy nekem a 100-as az, ami hangzásban a legközelebb áll a szívemhez, de volt olyan, ahol egy kisebb, vagy egy nagyobb jobban tetszett, például nálad is.
Igen, kijelentem, hogy az MZX által gyártott elektronika jobb az ATC-ben, mint a sajátja. Ezt arra alapozom, hogy az összes 100-as közül, amit hallottam, az enyém tetszett mindig jobban. Egyébként mérve is jobb számokat produkált, mint a gyári. Itt a fórumon is láthattad a méréseket. De ez nem meglepő, mert az ATC által gyártott elektronika nem túl nagy mérnöki bravúr, sem kapcsolásban, sem megépítésben. Egyszerűen jó és nagyon jól dolgozik együtt a doboz többi részével, de miért ilyen nehéz elfogadni, h valaki építhet jobbat? gondolkodik.gif
Mondjuk az is igaz, hogy a doboz többi része sem gyári nálam, így önmagában csak az elektronikát valóban nehéz összehasonlítani, ez igaz. De a véleményemet fenntartom.
Szerintem az is beszédes, hogy évek óta nagy megelégedettséggel hallgatom, és láthatod te is, hogy nem annyira ficánkol a bogár nálam. Másoknál ennyi idő alatt megfordult jópár doboz, és/vagy elektronika.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2725

Hozzászólás Szerző: supravox »

Vinkler írta:
supravox írta:
És a Tied.
Egyszerre egy időben.
Jaja
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

supravox írta:
És a Tied.
Egyszerre egy időben.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

supravox írta:
És a Tied.
Egyszerre egy időben.
Nem volt.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2725

Hozzászólás Szerző: supravox »

És a Tied.
Egyszerre egy időben.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

tottyi írta:
2026.01.11., vas. 13:46
Vinkler most itt van egy alkalom ATC 100-as aktiv erositot venni. :) Az illeto Pro verziobol akar passzivat csinalni.

https://www.facebook.com/groups/4308501 ... 752951520/?
Köszi, láttam, de ez több, mint 1 éve volt, meg nincs rá szükségem. Tapasztalatom alapján az MZX elektronika felülmúlja a gyárit. Visszafelé nem fejlesztünk! :smile29:

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Vinkler most itt van egy alkalom ATC 100-as aktiv erositot venni. :) Az illeto Pro verziobol akar passzivat csinalni.

https://www.facebook.com/groups/4308501 ... 752951520/?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”