Alex_Aston írta: ↑2026.01.16., pén. 06:32
Luxor Audio írta: ↑2026.01.16., pén. 00:01
....És akkor mi történt?....
Ez már sosem derül ki, mi történt VOLNA.
Pedig egy fórumnak ez lenne a lényege, hogy mindenki írja le a véleményét, és ne utólag morgolódjon, azt is csak az orra alatt.
Persze lehet én gondolom ezt rosszul?
Én pontosan értem Faló mire gondol, és szivesen el is magyarázom, de ehhez el kell vonatkoztatni Rudi Bácsi esetetől, mert nem erről irt, hanem csak ugy általánosságban a fórum morális helyzetéről.
Hányszor megtörtent már, hogy egy szinte egyáltalán nem aktiv tag, egy ismeretlen felhasználói név, tanácsot kért, leírta egy konkrét dologról a véleményet, amivel van tapasztalata, vagy csak eladni szeretett volna valamit, de máris megjelentek a szokásos véleményvezérek, akik kiosztották, hogy "rosszúl tudod", rosszúl hallod", "nincs elég tapasztalatod", "sz@r a rendszered", "inkább ezt, vagy azt vegyél", stb. Ettől emberünknek annnyira elment a kedve, hogy az óta sem írt egyetlen kommentet sem.
Miközben ezt a kommentet irom, 3360 felhasználó van jelen, ebből 111 regisztrált, 12 rejtett, és 3237 vendég.
Ebből világosan látszik, hogy nem az pár tucat aktívan írogató tag maga a fórum, ellenkezőleg, Ők csak egy vékonyka szelete. A túlnyomó többség csak olvassa a fórumot, és azt sem napi rendszerességgel teszi, lehet, hogy napokig, hetekig ide sem kattint.
Akiket Te vártál volna, hogy elégedett vevőkként majd kiállnak Rudi mellett, azok zömmel talán napok óta itt sem jártak, és még napokig nem is fognak, így még nem is értesültek a történtekről.
Tudom, nem reprezentatív, de ha ritkán hírdetek valamit, akkor az esetek nagyobb részében olyan tagok jelentkeznek vételi szándékkal, akik bár láthatóan régóta fórumtagok, de alig néhány hozzászólással rendelkeznek, és az általános topicokban teljesen inaktivak.
Feltételezem, hogy Rudi vevőit is nagy többséggel az ilyen tagok teszik ki, Őket hiábavaló lett volna ide várni, mert az ilyen tagokkal beszélgetve elmondják, hogy szívesen olvassak a fórumot, vásárolgatnak innen, de nincs az a pénz, hogy Ők aktívan részt vegyenek benne. Ugyan miért is?
Ami Rudival történt, azt nem kommentálnám, de a személyétől függetlenűl engem megijesztettek az elmúlt napok történései. Nagyon rossz érzéseim vannak miatta.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech