Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz Cinema 70S
Re: Marantz Cinema 70S
Igen, közben meglett, köszönöm szépen!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6710
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Szia! Engem érdekel a malac, személyesen venném át, egy gyors kipróbálást követően. Hogyan tudunk privát kapcsolatba lépni?
Marantz Cinema 70S
Sziasztok!
Eladó sorba került nagyobbra váltás miatt egy garanciás Maranatz Cinema 70S erősítő!
Első tulaj vagyok, nincs 1 hónapos a készülék!
Tökéletes állapotban van, megvan mindene, a dobozától kezdve a csomagoló anyagig mindene!
A garncia a Győri Delta Hifihez szól!
Személyes átvétel lenne jó,de mivel megvan a doboza így futárral is tudom küldeni!
Ára: 250.000.-
Csere köszönöm nem érdekel!
Eladó sorba került nagyobbra váltás miatt egy garanciás Maranatz Cinema 70S erősítő!
Első tulaj vagyok, nincs 1 hónapos a készülék!
Tökéletes állapotban van, megvan mindene, a dobozától kezdve a csomagoló anyagig mindene!
A garncia a Győri Delta Hifihez szól!
Személyes átvétel lenne jó,de mivel megvan a doboza így futárral is tudom küldeni!
Ára: 250.000.-
Csere köszönöm nem érdekel!