Most még van és viszonylag jó áron van. (Még).
Remélem az első tekerés után olyan széles lesz a mosoly, amilyet szerettél volna!

Nos ha már lúd, legyen kövér alapon (+ könnyű a csalánt más f@xával), én a full Dura Ace-re mennék - pláne, hogy régóta áhított szerelembicaj. Akár nem egy menetben, apránként is.asebestyen írta: ↑2026.01.11., vas. 09:02
A fékváltó karok ramaty állapotban vannak, bár működni működnek, mindenhol megrágta a rozsda a fém szerkezetét, a festett műanyag kupakjai le vannak nyúzva, stb..., ez csere. A kormányszár valami random 90mm-es darab. A villanyak nagyon hosszúra van hagyva, ezen majd alakítanom kell. Kérdés, hogy a váltórendszert cseréljem-e Dura-Ace-re, mint szerelem bicaj megérdemelné, vagy csak cseréljem a fékváltókarokat a szettbe illő Ultegrára. Van itt a környéken eladó makulátlan Ultegra kar szett. :)
A kerékpár nagyon jó áron volt, a Dura váltás szettel és az apróbb javításokkal, mint bowdenek, kormánybetekerő, abroncsok, aerothan belsők, stb, a bekerülési árat még 1x rá kéne költeni.Így is elég könnyű egyébként, az esetleges tömegcsökkentés már nem sokat adna hozzá, de persze jó lenne és mivel az egész bicaj nem a racionalitásról szól, így nem is innen kell vizsgálni a dolgot. Még nem döntöttem el.

Attól függ, ki hajtja.

Nem is szeret, meg nem is tud. :) De a magas súlypont sose jó.

Nyugi asebestyen nem szeret lefele menni.

Szerelemgyerek!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 21:10Ez az a bicaj, ami mellett 2026-ban semmilyen objektív érv nem szól a meglévő gépparkom fényében. Talán 1 mégis, az eszméletlen jó oldalszél-állósága. :) DE! nem ezért vettem. Egyszerűen rajongója vagyok ezeknek és ennyi. :)

Ez az a bicaj, ami mellett 2026-ban semmilyen objektív érv nem szól a meglévő gépparkom fényében. Talán 1 mégis, az eszméletlen jó oldalszél-állósága. :) DE! nem ezért vettem. Egyszerűen rajongója vagyok ezeknek és ennyi. :)

Ezzel a bringával felfelé kell menni. Jah, jó nehéz.

Vasárnapi templomba járós.

Köszönöm! Szerintem és még nagyon sokak szerint ez volt a legjobb verziója a Supersixeknek. Az újabbaknak mind magasan van a súlypontja és a réginek (értsd felnifékes) semmilyen szempontból nem utódja az új, mert se nem könnyű, se nem kényelmes, se nem olyan jó a tömeg/függőleges merevség arány. Oldal irányba az öreg se merev, mondjuk sprinten még én is meg tudom hajtogatni, ha picit billegtetem, pedig nyamvadt gyenge vagyok és öreg.
Aki előbb elindul érte vagy foglalózza…asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:53Supersix2.jpgRotox írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:49Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()
![]()

Egy 56-os nem High-mod van. Ez viszont 54-es High-mod és olyan áron volt, hogy nem tudtam otthagyni.

Ez újszerű, ki nem viszem, megy a vitrinbe, dísz lesz.

Rotox írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:49Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()
![]()

Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()