A Mézelő Legyek Lovagrend - Forqueray zenéje
1977-es felvétel, olyan minőség, hogy teljesen leültem

Köszönöm! Nem vagyok programozásban jártas, de megtaláltam. Érdekes, hogy mp4 a fájl típusa. Most éppen fut az az átkódolása flac-ra, mert Roon őnagysága nem ereszkedik le egy mp3-hoz...tamagaba írta: ↑2025.12.05., pén. 16:07Ez egy 2025-ös felvételPgSpa írta: ↑2025.12.03., szer. 21:01Egy kérdéssel fordulok hozzátok: Tudtok-e, hallottatok-e arról, hogy a Keith Jarrett Kölni koncertjét kamarazenekarra vagy vonósnégyesre feldolgozták? Én tegnap kora délután a Bartókon figyeltem fel erre, valami koncertfelvétel volt. Létezik lemezfelvétel is? A Tidal-on nem találtam.
Médiaklikkre bemész elinditod a lejátszást, fejlesztői mód, hálózat, ott mutatja az mp3 urlt és letöltöd. 320-ba van fent, szerintem jó

Ez egy 2025-ös felvételPgSpa írta: ↑2025.12.03., szer. 21:01Egy kérdéssel fordulok hozzátok: Tudtok-e, hallottatok-e arról, hogy a Keith Jarrett Kölni koncertjét kamarazenekarra vagy vonósnégyesre feldolgozták? Én tegnap kora délután a Bartókon figyeltem fel erre, valami koncertfelvétel volt. Létezik lemezfelvétel is? A Tidal-on nem találtam.
Ezt találtam: https://www.bbc.co.uk/programmes/m002m0pkPgSpa írta: ↑2025.12.03., szer. 21:01Egy kérdéssel fordulok hozzátok: Tudtok-e, hallottatok-e arról, hogy a Keith Jarrett Kölni koncertjét kamarazenekarra vagy vonósnégyesre feldolgozták? Én tegnap kora délután a Bartókon figyeltem fel erre, valami koncertfelvétel volt. Létezik lemezfelvétel is? A Tidal-on nem találtam.

Nem ertem, nincs ra magyarazat, de ugyanigy vagyok ezzel: az elejet meg a veget szeretem, hallgatom, a kozepevel nem tudok mit kezdeni.