Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal JMlab Electra 906
Re: Focal JMlab Electra 906
Köszönöm szépen a lehetőséget, elkelt!
A hangfalakat foglalózták, átvételük után zárom.
Van egy Electra 905 párom is, ha valakinek inkább az kéne. (A bal oldali szépségek azok ) Tehàt vagy a 905, vagy a 906 kerül eladásra, mindkét párat nem adom. A középső az egy 907 be, az nincs már meg.
Szia!
Én jelenleg egy PRIMARE I30-al etetem.
Golden Tube Audio SI-50 MKII is van.
Mindkét erősítővel jó páros alkotnak.
üdv, aty!
Ha publikus én szeretném megkérdezni a megfelelő erősítő(k) típusát. Nekem is ilyen dobozaim vannak amiket meglévő Creek erősítőmmel hallgatva érezhető, hogy ezekben a dobozokban sokkal több van.
Nagyon szép állapotban vannak.
Nekem is volt 2* ilyen.
Ha megtalálod hozzá(nem könnyű) a megfelelő erősítőt nagyon kafa hangot lehet belőle kicsiholni.
Sok sikert az eladáshoz.
Nekem is volt 2* ilyen.
Ha megtalálod hozzá(nem könnyű) a megfelelő erősítőt nagyon kafa hangot lehet belőle kicsiholni.
Sok sikert az eladáshoz.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Focal JMlab Electra 906
Sziasztok! Eladó Focal JMlab electra 906 hangsugárzó pár dobozával. Gyönyörű, hibátlan, gyűjtői állapotban vannak, igény esetén tudok adni hozzá Norstone állványokat Focal logóval. A hangsugárzó pár ára 250000 ft, az állványok 30000 ft-ba kerülnek. Isaszegen kipróbálható, megtekinthető, csak személyes átvétel.