Nálam minden is allat van Vibracsi, kivéve a Solidtech állványt.
Nekem nyugodabb a hangzás ha be vannak rakva....

Akartam írni, hogy egy SD1000-est nem raksz-e mellé, de látom 1,5 milláért adnak egy gyári kinézetüt
Én is tettem Vibracsikat a régi analóg tunerem alá. Nálam nagyon jól működik. Neked mi a tapasztalatod?

Köszi.

....de vannak már ledes verziók is....

8V-os T2 tokozásu, de vannak már ledes verziók is
De TX 1000, köszi

Nem TX 1000 lesz az?
Igaz,mea villa!mishow írta: ↑2026.01.02., pén. 21:52Szerintem te a bécsi újévi koncertről beszélsz, mi meg a budapesti (Zeneakadémia / Rádiózenekar) újévi koncertről.vidor2009 írta: ↑2026.01.02., pén. 20:56Én pont másképpen éreztem! Számomra az utóbbi évek legjobb újévi koncertje volt,minden szempontból! Először is nagyon tetszett a műsor! Sok nagynevű karmester próbálkozott új számokat betenni a műsorba,szerintem kevés sikerrel! Nem úgy most! Számomra mindegyik először játszott mű bejött! A karmester.: Nekem ő az utóbbi idők legjobbja! A keze abszolút jó,(Ellentétben pl. Fisher Ádám kezével,aki ettől még csodálatos karmester!). A tempói,a dinamikái,a kiszélesítései mind mind kitünőek,kiemelkedően érzi a keringők hangulatait!Végre a hangulatemelő eszközök (sípok,hangkeltő eszközök,együtt éneklés is kitünően emelték a hangulatot! Láthatóan élvezték az együtt zenélést a karmester és a zenekar!akvapark írta: ↑2026.01.02., pén. 08:20Ezt az újévi koncertet a Bartókon hallgatva: Rutin zenék, rutinos előadásban.
TV-n nézve, nem éreztem a karmester és a zenekar közti együtt "lélegzést", sokszor nem voltak számomra a karmester mozdulatai egyértelműek, nem álltak összefüggésben a zenével, és a zenekar előadásával. Nem szeretem a hadonászó karmestereket.
Ha a fentieket tényleg a bécsiről írtad, abban teljesen egyetértek!![]()

Ízlés dolga … én eleve nem hifis füllel hallgattam, tv-n néztem kihangosítva.
aha ... én a bécsiről írtam ...mishow írta: ↑2026.01.02., pén. 21:52Szerintem te a bécsi újévi koncertről beszélsz, mi meg a budapesti (Zeneakadémia / Rádiózenekar) újévi koncertről.vidor2009 írta: ↑2026.01.02., pén. 20:56Én pont másképpen éreztem! Számomra az utóbbi évek legjobb újévi koncertje volt,minden szempontból! Először is nagyon tetszett a műsor! Sok nagynevű karmester próbálkozott új számokat betenni a műsorba,szerintem kevés sikerrel! Nem úgy most! Számomra mindegyik először játszott mű bejött! A karmester.: Nekem ő az utóbbi idők legjobbja! A keze abszolút jó,(Ellentétben pl. Fisher Ádám kezével,aki ettől még csodálatos karmester!). A tempói,a dinamikái,a kiszélesítései mind mind kitünőek,kiemelkedően érzi a keringők hangulatait!Végre a hangulatemelő eszközök (sípok,hangkeltő eszközök,együtt éneklés is kitünően emelték a hangulatot! Láthatóan élvezték az együtt zenélést a karmester és a zenekar!akvapark írta: ↑2026.01.02., pén. 08:20Ezt az újévi koncertet a Bartókon hallgatva: Rutin zenék, rutinos előadásban.
TV-n nézve, nem éreztem a karmester és a zenekar közti együtt "lélegzést", sokszor nem voltak számomra a karmester mozdulatai egyértelműek, nem álltak összefüggésben a zenével, és a zenekar előadásával. Nem szeretem a hadonászó karmestereket.
Ha a fentieket tényleg a bécsiről írtad, abban teljesen egyetértek!![]()

Szerintem te a bécsi újévi koncertről beszélsz, mi meg a budapesti (Zeneakadémia / Rádiózenekar) újévi koncertről.vidor2009 írta: ↑2026.01.02., pén. 20:56Én pont másképpen éreztem! Számomra az utóbbi évek legjobb újévi koncertje volt,minden szempontból! Először is nagyon tetszett a műsor! Sok nagynevű karmester próbálkozott új számokat betenni a műsorba,szerintem kevés sikerrel! Nem úgy most! Számomra mindegyik először játszott mű bejött! A karmester.: Nekem ő az utóbbi idők legjobbja! A keze abszolút jó,(Ellentétben pl. Fisher Ádám kezével,aki ettől még csodálatos karmester!). A tempói,a dinamikái,a kiszélesítései mind mind kitünőek,kiemelkedően érzi a keringők hangulatait!Végre a hangulatemelő eszközök (sípok,hangkeltő eszközök,együtt éneklés is kitünően emelték a hangulatot! Láthatóan élvezték az együtt zenélést a karmester és a zenekar!akvapark írta: ↑2026.01.02., pén. 08:20Ezt az újévi koncertet a Bartókon hallgatva: Rutin zenék, rutinos előadásban.
Én pont másképpen éreztem! Számomra az utóbbi évek legjobb újévi koncertje volt,minden szempontból! Először is nagyon tetszett a műsor! Sok nagynevű karmester próbálkozott új számokat betenni a műsorba,szerintem kevés sikerrel! Nem úgy most! Számomra mindegyik először játszott mű bejött! A karmester.: Nekem ő az utóbbi idők legjobbja! A keze abszolút jó,(Ellentétben pl. Fisher Ádám kezével,aki ettől még csodálatos karmester!). A tempói,a dinamikái,a kiszélesítései mind mind kitünőek,kiemelkedően érzi a keringők hangulatait!Végre a hangulatemelő eszközök (sípok,hangkeltő eszközök,együtt éneklés is kitünően emelték a hangulatot! Láthatóan élvezték az együtt zenélést a karmester és a zenekar!akvapark írta: ↑2026.01.02., pén. 08:20Ezt az újévi koncertet a Bartókon hallgatva: Rutin zenék, rutinos előadásban.
Én lemaradtam ez elejéről alvásból kifolyólag, pedig Szilveszterkor direkt nem ittam, így nem tudtam felvenni, a második részét hallgat(gat)tam, de valahogy nekem sem tetszett most annyira. Meg nem tudom, valahogy a hangminőség sem volt olyan mint mondjuk tavaly. 2022-2025 között kazettára vettem eddig mindet, és visszahallgatva azok jobban szóltak mint ez most. Pedig a tuner ugyanaz volt mindnél.akvapark írta: ↑2026.01.02., pén. 08:20Ezt az újévi koncertet a Bartókon hallgatva: Rutin zenék, rutinos előadásban.

Ne felejtsük el, hogy a szólisták mesterszakos hallgatók, ők még nem “kész” pódium művészek, így különösen nagy dicséret jár nekik.

Ez zseniális!