valahol olvastam: a gyári kábeleknél professzionális préseléssel, ellenőrzött nyomatékkal, mérési jegyzőkönyvvel,hibamentes szereléssel készülnek és ez a gyártónál valós költség, amit beépítenek az árba.Shimano írta: ↑2025.12.30., kedd 12:42Mi a szent izéért kerül egy 14000/m méter árú tápdrót 193 ezerbe gyári vs forgalmazó által szerelve.wasiliy888 írta: ↑2025.12.30., kedd 12:20Ööö, hát izé, ez elég drága. Nem tudom, miért gondoltam, hogy az X25 kb annyi, mint a legolcsóbb Hydra, vagy kicsivel több. Nem gyári szerelt van a tesztben (megkérdeztem Gábort).MrCollector írta: ↑2025.12.30., kedd 11:39...
A legolcsóbb Viablue tápkábel az X-25 gyári kiszerelésben 193000 Ft az 1 m-es hosszban. Igen méterre kapható 13000 ft-tól. Hidd el nekem, ha valaki erre ráfarag egy párezer forintos csatlakozót, még köszönő viszonyban sem lesz a gyári kivitel hangjával. És ettől jobb az X-40 és főleg az X-60 (ami már kb 280000 Ft).
...
A neten található Ged Eonopterix dögevő honlapról néztem valami olcsóbb árat, de akkor az nem gyári. Azt nem feltételezem, hogy saját maga szerelné (nem hinném, hogy képes rá), valakivel csináltatja, isotek dugókkal.Ez a hifis világ már tényleg kifordult magából.És nehogy az legyen a válasz hogy ezek a viablue csatik annyival jobbak mint a furutech,oyaide,stb,mert nem hiszem el.
Amennyiben magadnak csinálod nulláról: nincs csatlakozó, nincs szerelés, nincs harisnya, nincs minőségellenőrzés, nincs csomagolás , de persze ettől még ha ügyes az ember, akkor tudsz egy olyat csinálni, ami a gyárival megegyező.