Aszpirin írta: ↑2025.12.26., pén. 13:35
HA megvetted volna 3x-os áron, akkor otthon IS hallottad volna a 3x-os különbséget. A "ha megvetted volna 3x-os áron" a lényeg. Ezt írta asebestyen. Pszichológia, érted?
Ok, értem.
Ha megvettem volna háromszoros áron, akkor már muszáj lenne hallanom a háromszoros minőséget, hogy meg legyen a lelki békém.
Ezt akarjátok mondani.
Talán igen, talán nem, de inkább nem.
Meglehetősen szeretem körbejárni a kérdést, hogy mit vegyek meg, inkább kihagyok 5 kecsegtető lehetőséget, ha nem vagyok teljesen biztos a dolgomban. Nem szeretem utólag bemagyarázni magamnak, hogy jól döntöttem.
Ezért is maradt ott a HEX.
Kábel.
Azt írtam az elején, hogy nem volt tanulsága a tesztnek a készülékeket illetően, és hogy nem igazán értem, hogy hogyan lehetséges, hogy a többszörös áru készülék drágább tápkábellel etetve, és hasonló áru, de elvileg jobb - XLR - interconnecttel bekötve sem volt képes lemosni az Octave II- t, sőt, az többször jobb hangot produkált, annak ellenére, hogy átjöttek a HEX erényei.
Nekem egy tanulsága mégis csak volt az összehasonlításnak, és kíváncsi voltam rá, hogy valaki felfigyel - e a nem túl szembeötlő, de nem is elhanyagolható részletre.
Az Octave II AN Vz - vel volt bekötve.