Az is van, hogy az ember - jó esetben - ad a másik véleményére is.Aszpirin írta: ↑2025.12.28., vas. 16:40
Mit jelent az, hogy 5x jobban fog szólni? Van a jólszólásnak mértékegysége, hogyazongya ennek a jólszólása 2 izé, akkor annak 10 izé? :)
Maradjunk annyiban, hogy az, hogy beváltja-e a reményünket, az pszichológiai kérdés. Ha beváltja, és ötszörös árat fizettél a korábbi kábelekhez képest, akkor ötször is jobban fog szólni - neked.
Ha nagyon sokan mondták, hogy ez egy kva jó kábel, és ráadásul rohadt nagy árat fizetté érte, akkor előbb tudat alatt is meg akarod győzni magad, hogy nem volt hiábavaló...
( Különben miért is olvasnánk a topicot ? Engem pl. érdekel és alkalmasint befolyásol is sokak véleménye, fordítva nem tudom, de az annyira nem is érdekel.)
Tehát.
Ha valamit veszek többek ajánlására és az mégsem jön be annyira, nem feltétlenűl arra gondolok, hogy én süketültem meg, vagy a többiek süketek, hanem objektív okokat keresek az eltérő tapasztalatra.
Én vettem már úgy eszközt, hogy legszívesebben visszaadtam volna - ahogy meg is egyeztünk - de aztán a rendszer itt-ott apró finomításával - nem korrekciójával - javítottam az egészen annyit, hogy már ki nem venném azt a bizonyos eszközt.
Az is igaz, hogy ahonnan vettem - tök idegen rendszerben - ott nagyon tetszett, tehát tudtam, hogy megvan benne a kiaknázható potenciál.