A minőség és az ízlés 2 teljesen más dolog. A minőséget nem befolyásolja az ízlés.wasiliy888 írta: ↑2025.12.26., pén. 09:44Érdekes mindaz, amit írtál ezzel kapcsolatban. MrCollector meglátása szerint az ízlés is nagyban befolyásolhatja a hallottakat, ami igaz is. De szerintem van még egy fontos tény, amit itt ebben a topikban hajlamosak vagyunk elfelejteni, illetve elbagatelizálni, az hogy akár adott márkán és ráadásul egyazon széria olcsóbb és drágább készülékei között, nem egyértelmű utóbbinak a hangzásbeli előrelépése a kisebb modellel szemben. Nem mindig sikerül a mérnököknek sem a magasabb költségvetésű készülékből kihozni a keret adta maximumot, illetve a "jobb" kábelezés bőven alkalmas e különbség kiegyenlítésére, ami nem azonos hangzást jelent, hanem csupán azt, hogy erősen érvényesül az ízlésbeli tényező. Esetlegesen a drágább kábelek összértéke, nem éri el a két készülék árkülönbözetét.Rock60 írta: ↑2025.12.25., csüt. 20:08
...
Végül is nem hoztam el a HEX - et - sokkal meggyőzőbb fölényre számítottam háromszoros árért - és azóta is sajnálom, hogy nem sikerült azonos körülményeket teremteni a két elektronikának, ahol is korrektül kiderülhetett volna a közöttük lévő különbség.
Tehát tanulság nincsen ( ? ) és biztos válasz sem, de azóta is azon töprengek, hogy vajon mi gátolta a HEX - et abban, hogy jobban kibontakozhasson ?![]()
Rock esetében egyetlen "baj" volt, hogy nem vette meg 3x áron és vitte haza, otthon egyből hallotta volna a 3x különbséget.