A HA-n regisztrálva vagy? Jobb az értékelési mutatód mint a Yamaha eladónak https://hardverapro.hu/apro/yamaha_rx-a ... friss.html? Nézd meg az értékeléseit ott! Láthatod miket adott el, vagy vásárolt, és nem friss 1-2 éves reggel rendelkező felhasználóknak.
Semmi "gabesz" nem volt vele. Vagy milyen "gabeszre" gondolsz? Az a gabesz hogy valakinek drága egy adott cucc? "Gabesz". Kicsit átestél a bizonyos ló túloldalára. A következő hsz-ben azt fogod leírni hogy lopott, vagy defektes volt az a Yamaha.
Én régóta hirdettem egy NAD C368 erősítőt, az utólag beleépített NAD BluOS 2i Streaming modullal. A HA-n rám írt kétszer valaki, hogy megvenné a modult külön. Most gondoltam egyet, és kivettem belőle, és tettem egy ajánlatot az érdeklődőnek. Nem adott egyértelmű választ hogy megvenné-e, mondtam ok meghirdetem, de ha kell neki, akkor olcsóbban megkapja mint ahogy hirdetem.. Én kifotóztam, és meghirdettem itt is és a HA-n, külön-külön. Kb. 1 óra múlva, vagy lehet hamarabb, rám írt hogy akkor megvenné, és utal.
Utalt is, és én zártam a hirdetést itt is. Élt vagy 1-2 órát max. Van ilyen. Akkor most azzal is valami gabesz volt?