Ezt miért nem a kábelezős topicba írtad?tottyi írta: ↑2026.01.08., csüt. 15:29Hi, csak arrol szeretnek irni, hogy mennyire hat az emberekre ha elultetnek egy gondolatot a fejebe. Lecsereltem a Valhalla Draco Reference V3 xlr kabelem egy Wireworld Platinum Eclipse 8 xlr-ra (pre-amp es ATC kozott) de akinek eladtam a Valhallat annal volt Wireworld Platinum Eclipse 7 azelott es ossze tudta hasonlitani a kettot. Kicsit beszelgettunk es azt mondta, hogy neki a Valhalla joval jobb kabelnek bizonyult a rendszerebe, ekkor kicsit vakaroztam, hogy jo uzltetet csinaltam-e. Aztan par nappal kesobb megjott a Wireworld xlr es mikor bekotottem akkor nem hallottam jobnak az elultetett gondolat vegett mint a Valhallat de ekkor mar a Valhalla egy hete nem volt, csalodott voltam, aztan kirandulni mentunk egy hetre. Mikor hazajottem akkor ujra nekiultem fulelni es en ugy erzem es hallom, hogy a Wireworld az en rendszerembe jobb, marmint nekem jobban bejon, joval reszletezobb es a basszusok is feszesebbek lettek. Ami tortenhetett az az, hogy a Valhalla melyebben szolt mar pedig en fetisiszta vagyok a melyekre es ez teveszthetett meg, hogy bar melyebben szolt de valolyaban elmosodottabban volt melyebb a hangja. A Wirewrold-ben olyan melyek vannak, hogy az mar kottazhato es a reszletesseget meg mar nem is emlitem, igaz ket es felszer annyiba kerult uj koraban. Aztan az is lehet, hogy WW 7-es es a 8-as szeria kozott is nagy kulonbseg van.
Szerintem a kabelozas kesz. :)
Amúgy elég jelentős a 8-as széria előnye a 7-es-hez képest.
Lehet,hogy egy 8-as Gold majdnem van olyan mint egy 7-es Platinum.