Azt hittem, már minden Valhalládat megvettem...
Szerintem cseréld ki a betápot is WW - re. Én azt tenném.
Azt hittem, már minden Valhalládat megvettem...

Pontosan hova akarsz kilukadni ?MrCollector írta: ↑2025.12.17., szer. 08:22Miért? Mikor egyes kábelek, az egyedi paramétereikből kifolyólag jobbak, mint a többi. Mikor láttad te azt leírva, hogy kivéve a többszörös árú kábelek?

Miért? Mikor egyes kábelek, az egyedi paramétereikből kifolyólag jobbak, mint a többi. Mikor láttad te azt leírva, hogy kivéve a többszörös árú kábelek?Rock60 írta: ↑2025.12.16., kedd 20:47" Tény, hogy ez többe kerül ".SoundMania írta: ↑2025.12.16., kedd 09:53...Ha pedig veszel egy jó kábelt és megnézed, akkor azt látod, hogy semmi nincs benne amiről Rudi értekezik, mégis világok választják el hangzásban őket. Tény, hogy ez többe kerül. Még a vz-t sem tudtad megkerülni, csak nagy kompromisszumokkal!
A hifi két legfontosabb paraméteréből az egyiket, az árat félvállról venni eléggé nem is tudom micsoda...
Hogy jön ide a tízszeres árú a VZ ?![]()
Talán a Furukawa Electric nevű japán gyártónál készült, kifejezetten nekik, ha jól emlékszem. Az SACD játszók mellé adták ingyenesen is tartozéknak.GTomi írta: ↑2025.12.16., kedd 20:50https://www.accuphase.com/model/sr_cable_b.html
Az AI szerint:
"Az Accuphase kábelei nem marketingfogásból származó „átcímkézések”, hanem saját fejlesztésű high-end kábelek, amelyek a cég filozófiáját tükrözik: minden komponensük a lehető legjobb hangminőségre optimalizált."
Ugye nem burkolt markecing...?SoundMania írta: ↑2025.12.16., kedd 09:53Az elmúlt évek innflációi után milyen árkategóriáról van szó? Rudi kábelei lehet "felértékelődtek" , de csak mert a "környékbeli" árazású kábeleket sokkal drágábban adják időközben.

https://www.accuphase.com/model/sr_cable_b.html
" Tény, hogy ez többe kerül ".SoundMania írta: ↑2025.12.16., kedd 09:53...Ha pedig veszel egy jó kábelt és megnézed, akkor azt látod, hogy semmi nincs benne amiről Rudi értekezik, mégis világok választják el hangzásban őket. Tény, hogy ez többe kerül. Még a vz-t sem tudtad megkerülni, csak nagy kompromisszumokkal!

Az elmúlt évek innflációi után milyen árkategóriáról van szó? Rudi kábelei lehet "felértékelődtek" , de csak mert a "környékbeli" árazású kábeleket sokkal drágábban adják időközben. Ha pedig veszel egy jó kábelt és megnézed, akkor azt látod, hogy semmi nincs benne amiről Rudi értekezik, mégis világok választják el hangzásban őket. Tény, hogy ez többe kerül. Még a vz-t sem tudtad megkerülni, csak nagy kompromisszumokkal!Rock60 írta: ↑2025.12.15., hétf. 17:27Tehát nem...MrCollector írta: ↑2025.12.15., hétf. 10:25
Én nem emlékszem konkrétan ilyenre.
Csak tudod amikor valaki olyan megjegyzéseket tesz, hogy attól jó egy kábel hangja (csak a vékony, köpeny nélkül, csak ilyen csatlakozóval, stb.) ami az ő termékeire igaz, másokéra meg nem, azt néhányan pont ennek tartják.
Engem még ez sem zavarna, ha általánosságban lenne bármiféle gyakorlati igazsága ezeknek. De nincs, tehát így félrevezető.
Persze értem én a " problémát ", de áruld / áruljátok már el nekem, kit vezet félre ebből a körből ?
Vannak páran, akik hasonló árkategóriában ezt a filozófiát tartják üdvözítőnek, függetlenül Cables " tanaitól " - talán volt némelyiküknek anno Farkas Péter-féle csupasz légvezetékes erősítőjük - nekik mondhat bárki, amit akar.
Aztán vannak néhányan, akik mindezt full hülyeségnek tartják, Őket úgysem fogja meggyőzni, " félrevezetni " Rudi bá', soha nem lesz átjárás a két oldal között.
Vihar megint a kanál vízben...

Szólj, mikor mentek, engem is érdekelne!wasiliy888 írta: ↑2025.12.15., hétf. 16:10
Én is csatlakoznék (nem, nem csalatkoznék), Alexhez, ha beférek a kocsijába. Amúgy én sem találkoztam ezzel a felajánlással, igaz a "kolléga" hat darab hozzászólásából - amit egy év alatt tett - öt Rudi bá' topikjában van.Alex_Aston írta: ↑2025.12.15., hétf. 15:56Szia!
Nem láttam korábban ilyen felajánlást, de szivesen elmegyek, ha tényleg nem zavarok.
Merre felé leledzel?

" Őket úgysem fogja meggyőzni, " félrevezetni " Rudi bá"Rock60 írta: ↑2025.12.15., hétf. 17:27
Tehát nem...
Persze értem én a " problémát ", de áruld / áruljátok már el nekem, kit vezet félre ebből a körből ?
Vannak páran, akik hasonló árkategóriában ezt a filozófiát tartják üdvözítőnek, függetlenül Cables " tanaitól " - talán volt némelyiküknek anno Farkas Péter-féle csupasz légvezetékes erősítőjük - nekik mondhat bárki, amit akar.
Aztán vannak néhányan, akik mindezt full hülyeségnek tartják, Őket úgysem fogja meggyőzni, " félrevezetni " Rudi bá', soha nem lesz átjárás a két oldal között.
Vihar megint a kanál vízben...

Rosszul tudod mert gyártott. A jp oldalakon találsz nem az alin.Prifer írta: ↑2025.12.15., hétf. 16:15Helló! Valahinnan rendeltem. Talán aliról. Kinai kamu. Accuphase nem gyártott kábelt. De alig szólt gyengébben, mint a viablue.istvan01 írta: ↑2025.12.15., hétf. 14:16Ez mi ez? Ezen megakadt a szemem, kínai accuphase?? Van ilyen?
Ha Ali-ról rendelsz dolgokat, csodákat fogsz hallani, vagy inkább csalódni.
Ha egy éve indultál meg ezen a lejtőn, akkor figyeld magad, 5év múlva is ezeket fogod-e mondani? Lesz-e még akkor is cables kábeled.
Pl ezt: --- 3 csupasz szálacska rca. 1 koaxként megy a cd-ből a streamerbe.
Egyébként meg lehet nyugidni, az ösdzes addigi madzagot eladtam, percek alatt és maradtak a cérnák. Kandalló van a nappaliban, hamu adott!!!

Amikor kell felébrednek az alvó regek...wasiliy888 írta: ↑2025.12.15., hétf. 16:10
Én is csatlakoznék (nem, nem csalatkoznék), Alexhez, ha beférek a kocsijába. Amúgy én sem találkoztam ezzel a felajánlással, igaz a "kolléga" hat darab hozzászólásából - amit egy év alatt tett - öt Rudi bá' topikjában van.Alex_Aston írta: ↑2025.12.15., hétf. 15:56Szia!
Nem láttam korábban ilyen felajánlást, de szivesen elmegyek, ha tényleg nem zavarok.
Merre felé leledzel?
Ez egyébként igaz, ezért kell mindent a helyén - hifiben szigorúan árkategóriájában - kezelni, aztán ha a fölött is jó, az már tiszta bónusz.
Tehát nem...MrCollector írta: ↑2025.12.15., hétf. 10:25
Én nem emlékszem konkrétan ilyenre.
Csak tudod amikor valaki olyan megjegyzéseket tesz, hogy attól jó egy kábel hangja (csak a vékony, köpeny nélkül, csak ilyen csatlakozóval, stb.) ami az ő termékeire igaz, másokéra meg nem, azt néhányan pont ennek tartják.
Engem még ez sem zavarna, ha általánosságban lenne bármiféle gyakorlati igazsága ezeknek. De nincs, tehát így félrevezető.

Helló! Valahinnan rendeltem. Talán aliról. Kinai kamu. Accuphase nem gyártott kábelt. De alig szólt gyengébben, mint a viablue.istvan01 írta: ↑2025.12.15., hétf. 14:16Ez mi ez? Ezen megakadt a szemem, kínai accuphase?? Van ilyen?
Ha egy éve indultál meg ezen a lejtőn, akkor figyeld magad, 5év múlva is ezeket fogod-e mondani? Lesz-e még akkor is cables kábeled.

Merre felé leledzel?

Szia!
Hát igen,vannak itt furcsaságok,de kívánjuk azt a fórumtársnak,hogy 5 év után is vitessen szatyrot azokkal,akik ellátogatnak hozzá.istvan01 írta: ↑2025.12.15., hétf. 14:16Ez mi ez? Ezen megakadt a szemem, kínai accuphase?? Van ilyen?

Szerencsés ember az, aki listaáron 1.5M-ért elér(t) az akusztikai nirvánába:)istvan01 írta: ↑2025.12.15., hétf. 14:16Ez mi ez? Ezen megakadt a szemem, kínai accuphase?? Van ilyen?
Ez mi ez? Ezen megakadt a szemem, kínai accuphase?? Van ilyen?