Ha jól emlékszem akkor a 618 talán fejlettebb technikailag, a 614 viszont TDA asszem 1543, de neten gyorsan utánanézhető.
Táv volt hozzájuk gyárilag talán, de ha nincs akkor szvsz taníthatóval pótolható

Ha jól emlékszem akkor a 618 talán fejlettebb technikailag, a 614 viszont TDA asszem 1543, de neten gyorsan utánanézhető.

Igen, és tartósabbak (még a koruk ellenére is).

Szia,
Írott lemezeket gond nélkül olvassa? A lemez tálca működik rendesen?
Néztem a D300-at, de az írott lemezeket nem szereti. Nekem meg csak az van.mishow írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:37A 600-as sorozat még beleférhet a keretedbe. Ezeknél arra kell figyelni, hogy a tálcanyitó fogaskerék elkopik. Ha találsz olyat, amiben már kicserélték, az jó.Leo66 írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:23Melegebb hangzású kellene, nem olyan fémes, mint a Cambridge colt. Típus számokat tudnál írni, melyiket érdemes nézni a Philipsből.frenki485 írta: ↑2025.11.29., szomb. 14:36
Az a baj, hogy az általad megadott összeg elég kevés, főleg futómű/DAC kombónak...
Én személy szerint régi Philipseket vennék TDA1540/1541/1543 DAC-kal építettet.
Én ezeknek szerettem a hangját, DAc is "ilyesmi" van most is.
De míg pár éve ezeket a remek Philipseket fillérekért meg lehetett venni, mára, az igazán jóknak rendesen felment az ára.
Hangban -hogy milyen- , na abban meg nehéz tanácsot adni, ugye nem egyformák az elvárásaink a hang milyenségét illetően.
Van most a hirdetőben egy régi Cambridge, egy d300-as. Nagyon olcsó, egy próbát megérhet, az elvileg még a klasszikus brit hifi hang, nem lenne szabad magasba húznia.

Szia! Mennyi az áruk?stx írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:39Szia, nekem van egy 614-es és egy 618-as. Olcsók, jó a hangjuk.Leo66 írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:23Melegebb hangzású kellene, nem olyan fémes, mint a Cambridge colt. Típus számokat tudnál írni, melyiket érdemes nézni a Philipsből.frenki485 írta: ↑2025.11.29., szomb. 14:36
Az a baj, hogy az általad megadott összeg elég kevés, főleg futómű/DAC kombónak...
De míg pár éve ezeket a remek Philipseket fillérekért meg lehetett venni, mára, az igazán jóknak rendesen felment az ára.
Hangban -hogy milyen- , na abban meg nehéz tanácsot adni, ugye nem egyformák az elvárásaink a hang milyenségét illetően.

Szia, nekem van egy 614-es és egy 618-as. Olcsók, jó a hangjuk.Leo66 írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:23Melegebb hangzású kellene, nem olyan fémes, mint a Cambridge colt. Típus számokat tudnál írni, melyiket érdemes nézni a Philipsből.frenki485 írta: ↑2025.11.29., szomb. 14:36Az a baj, hogy az általad megadott összeg elég kevés, főleg futómű/DAC kombónak...

A 600-as sorozat még beleférhet a keretedbe. Ezeknél arra kell figyelni, hogy a tálcanyitó fogaskerék elkopik. Ha találsz olyat, amiben már kicserélték, az jó.Leo66 írta: ↑2025.11.29., szomb. 15:23Melegebb hangzású kellene, nem olyan fémes, mint a Cambridge colt. Típus számokat tudnál írni, melyiket érdemes nézni a Philipsből.frenki485 írta: ↑2025.11.29., szomb. 14:36Az a baj, hogy az általad megadott összeg elég kevés, főleg futómű/DAC kombónak...
Melegebb hangzású kellene, nem olyan fémes, mint a Cambridge colt. Típus számokat tudnál írni, melyiket érdemes nézni a Philipsből.frenki485 írta: ↑2025.11.29., szomb. 14:36Az a baj, hogy az általad megadott összeg elég kevés, főleg futómű/DAC kombónak...

Ha csak futóműnek használod a lejátszót, kvázi mindegy lehet, ami Neked tetszik hangzásra.Leo66 írta: ↑2025.11.29., szomb. 12:31Lehet, hogy jó lenne, de nem akarok még külön dac-ot is. Azt se tudom milyen lenne jó a Philipshez.
Lehet, hogy jó lenne, de nem akarok még külön dac-ot is. Azt se tudom milyen lenne jó a Philipshez.

Szerintem, lehet egy külső dac sokat javítana a hangzáson, akár egy olcsóbb cd lejátszóval is (pl Philips 723 - ezt úgy tudom tuning alapnak is használják), és miután cd-t hallgatsz, nem is kell, hogy nagyfelbontást tudjon a dac. Szvsz.
Nem. Össze van kötve analóg kábellel az erősítővel és úgy használom.

A lejátszót futóműnek használod?
Igen, csak ezek drágák nekem. 100 ezret nem akarok költeni egy lejátszóra

CD 104 és CD 304.Ezek elnyűhetetlenek és a szervíz is megoldott.

Erre így szinte lehetetlen válaszolni. Mi az hogy “jó”? Mi neked a “középkategória”? És pláne nem tudjuk, neked mi az ami “szépen szól”?