Erre így szinte lehetetlen válaszolni. Mi az hogy “jó”? Mi neked a “középkategória”? És pláne nem tudjuk, neked mi az ami “szépen szól”?
Induljunk onnan, hogy mennyit szánnál rá, mennyi cd-d van, és milyen láncba kerülne?
Ja és miért pont Philips?

Erre így szinte lehetetlen válaszolni. Mi az hogy “jó”? Mi neked a “középkategória”? És pláne nem tudjuk, neked mi az ami “szépen szól”?
Ha arra gondolsz, hogy Philips mechanikás cd-ket keresel, nekem a korai Arcam gépekkel vannak jó tapasztalataim, és van pár Marantz is, amit érdemes kipróbálni.

Kérünk,sőt követelünk egy beszámolót majd!edzoba írta: ↑2025.11.11., kedd 12:29megrendeltem:)fülelek írta: ↑2025.10.09., csüt. 16:51Van új is, ami nagyon jó: https://www.audiophonics.fr/en/cd-playe ... 20546.html
Én nem vennék használtat, mert az olvasófej állapota ismeretlen, beszerzése nehézkes. Ez a fenti cucc biztos, hogy simán eléri a régebbi nagy cd futóműveket, mert sokkal jobb az elektronikája, tápja, sokkal kisebb jitter, stb. Egy jó hálózati kábel kell még hozzá és jöhetnek a cédák![]()

megrendeltem:)fülelek írta: ↑2025.10.09., csüt. 16:51Van új is, ami nagyon jó: https://www.audiophonics.fr/en/cd-playe ... 20546.html
Én nem vennék használtat, mert az olvasófej állapota ismeretlen, beszerzése nehézkes. Ez a fenti cucc biztos, hogy simán eléri a régebbi nagy cd futóműveket, mert sokkal jobb az elektronikája, tápja, sokkal kisebb jitter, stb. Egy jó hálózati kábel kell még hozzá és jöhetnek a cédák![]()

google a te barátod :)megadethmen írta: ↑2025.11.09., vas. 18:05Ha írna ide egy tuti elérhetőséget azt nagyon megköszönném!

Nekem szerencsére eddig csak mechanikai problémák voltak Sony lejátszómmal, de az Alisca Orange Budán mindig megoldotta. Vagy esetleg még van a hangszorobolt.hu, a tavalyi expón a képviselőjük nekem erősen bizonygatta, hogy régi csúcs Sony-khoz is értenek de náluk eddig még nem voltam.megadethmen írta: ↑2025.11.08., szomb. 18:55Egy javaslatra már 35 órája be van kapcsolva, jelenleg eredeti lemezekkel nincs problémája, de írott lemezekkel igen ... Nyílván lehet lemez függő is, illetve úgy látom az aprón karcos lemezekre is háklis ... cdp- d11-nél ez normális lehet? ... Köszi a választ! Ha lehet azért kérnék elérhetőséget aki kicserélné a lézert mivel úton van egy ... nem bízzuk a véletlenre

Az nem volt neki feltűnő hogy folyamatosan meleg a gép teteje?

new_dualcs5000 írta: ↑2025.10.19., vas. 20:15Jenő kérem!
Nem gondolkoztál el foglalat beépítésén?
Lehet a kompromisszumok ellenére is tanácsos lett volna...

Lehet, hogy nem jól tudom, de úgy emlékszem, Chord egy Pro-jectet tesztelt. Ami talán kínai alkatrészeket is alkalmaz, de egyrészt ezt nem csak kipróbálta, hanem ez a jelenlegi futóműve, másrészt az messze nem az az árkategória, amit a kérdező keres, mert kb 1 millió forint.PgSpa írta: ↑2025.10.12., vas. 16:54Csatlakozva az előző hozzászóláshoz kérdezem, hogy ezeket az új kínai CD lejátszókat hallotta már valaki? Tudom, Chord tesztelt egyet, de ezen felül magyar nyelven nem olvastam semmit.
Figyelemre méltó, hogy az egyik a Stereophile tesztelőinek is felkeltette a figyelmét: https://stereophile.com/content/gramoph ... -transport
Az árához képest sokkal komolyabb darabokkal eresztették össze, és a vélemény elég jó...

Van az apróban egy Naim DVD5, ami CD-t is játszik a DVD mellett (én hirdetem egy ismerős kérésére). Transzportként egészen kiváló, van rajta SPDIF coax és Toslink kimenet is. Az nDAC-kal biztosan jó párost alkotnak.cécó írta: ↑2025.10.08., szer. 10:33Sziasztok!
Mivel nem vagyok jártas a futómű témában, segítsetek már kérlek...200-300k. között(vagy egyáltalán ezt az összeghatárt is engedjem el lefelé) milyen használt cd futóműveket érdemes meghallgatni?!
Jelenleg,3napja egy Primare cd21 van nálam,ezzel sem rossz,de semmi tapasztalatom.Egy Naim nDac-hoz kell majd keresgélnem.
Köszönöm Uraim!![]()