Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Research Dsi 200
Re: Audio Research Dsi 200
A hét margójára.
Úgy telt hogy átjáróház volt nálam, rengeteg igen jó nevű cég nagyvasaival, hol nekem akartak ráfizetni, hol egy az egyben és egy alkalommal én fizettem volna rá az erősítőre ami ennek majdnem a duplája lett volna de nem történt meg .Ezek közül egy sem tudta meglépni azt a tér ábrázolást mint ez.Mindenkinek csak a döbbenet volt az arcán, és most nem fényezni akarom ennyire ezt a készüléket, higgyétek el nem a fellegekbe beszélek, volt már egynéhány vasam az elmúlt 35 évben. Amikor ezt megvettem én is ugyan annyira szkeptikus voltam a D osztállyal mint Gábor, ugyan itt az elő fok az A osztály tehát mégsem ugyan az mit sok egyéb D osztályú erősítő.
Amik a héten nálam jártak azt mind lezenélte még a közel dupla áras Mcintost is, nem nagyon van alternatíva. Úgy voltam vele hogy vagy ez marad vagy a Bladelius, amelyik előbb elmegy. A realitások talaján állva a Bladelius mellé még keresni kéne egy hozzá passzoló elő fokot plusz még megnehezíti a helyzetet az elhelyezése is. Pedig brutális amit az is tud.Úgyhogy szaktársak ha valahol felbukkan egy Dsi 200 akkor nagyon is vegyétek számításba, de mindenképp hallgassátok meg.
Igazad van Gábor ez marad egy jó darabig.
Úgy telt hogy átjáróház volt nálam, rengeteg igen jó nevű cég nagyvasaival, hol nekem akartak ráfizetni, hol egy az egyben és egy alkalommal én fizettem volna rá az erősítőre ami ennek majdnem a duplája lett volna de nem történt meg .Ezek közül egy sem tudta meglépni azt a tér ábrázolást mint ez.Mindenkinek csak a döbbenet volt az arcán, és most nem fényezni akarom ennyire ezt a készüléket, higgyétek el nem a fellegekbe beszélek, volt már egynéhány vasam az elmúlt 35 évben. Amikor ezt megvettem én is ugyan annyira szkeptikus voltam a D osztállyal mint Gábor, ugyan itt az elő fok az A osztály tehát mégsem ugyan az mit sok egyéb D osztályú erősítő.
Amik a héten nálam jártak azt mind lezenélte még a közel dupla áras Mcintost is, nem nagyon van alternatíva. Úgy voltam vele hogy vagy ez marad vagy a Bladelius, amelyik előbb elmegy. A realitások talaján állva a Bladelius mellé még keresni kéne egy hozzá passzoló elő fokot plusz még megnehezíti a helyzetet az elhelyezése is. Pedig brutális amit az is tud.Úgyhogy szaktársak ha valahol felbukkan egy Dsi 200 akkor nagyon is vegyétek számításba, de mindenképp hallgassátok meg.
Igazad van Gábor ez marad egy jó darabig.
Azért, hogy ez piszkálja a fantáziád. 
-
atcscm
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 5
Bírom
És ha annyira jó és elmentél miért nem csaptal le ?
És ha annyira jó és elmentél miért nem csaptal le ?
Jaj ezeket majdnem elfelejtettem pedig ezek is voltak.
audio research CA50 integrált.
audio research VS 55 végfok ezek lemaradtak.
Még mindíg így is csúcs integrált.
Szerintem eddig a legjobb amit hallottam.
Nem is hallatszik integráltnak. : )
audio research CA50 integrált.
audio research VS 55 végfok ezek lemaradtak.
Még mindíg így is csúcs integrált.
Szerintem eddig a legjobb amit hallottam.
Nem is hallatszik integráltnak. : )
A mai napon voltam meghallgatni a DSi 200 – at.
D osztály, úgyhogy némi előítélettel, de annál nagyobb kíváncsisággal ültem le elé.
Ami azonnal szembetűnik az az, hogy ordít róla az, hogy nem adták-vették és az is, hogy német országból hozta a tulajdonos. Komolyan mintha most hozta volna ki a gyárból.
Ez is számít, de a lényeg az, hogy a hangja alapján igazi bombasztikus ARC hang és konkrétan minden fillért megér alku nélkül.
Simán kivált egy sokkal drágább elő végfok kombót is.
El sem adnám. : )
Nekem az alábbi ARC – ék voltak korábban a tulajdonomban:
Ezekhez mérten is egyszerűen szuper hang.
audio research előfok:
SP6E
LS1
LS17
SP20
REF 5SE
audio research végfok:
D90B
VT 60
VT130
D300
Ne add el……
D osztály, úgyhogy némi előítélettel, de annál nagyobb kíváncsisággal ültem le elé.
Ami azonnal szembetűnik az az, hogy ordít róla az, hogy nem adták-vették és az is, hogy német országból hozta a tulajdonos. Komolyan mintha most hozta volna ki a gyárból.
Ez is számít, de a lényeg az, hogy a hangja alapján igazi bombasztikus ARC hang és konkrétan minden fillért megér alku nélkül.
Simán kivált egy sokkal drágább elő végfok kombót is.
El sem adnám. : )
Nekem az alábbi ARC – ék voltak korábban a tulajdonomban:
Ezekhez mérten is egyszerűen szuper hang.
audio research előfok:
SP6E
LS1
LS17
SP20
REF 5SE
audio research végfok:
D90B
VT 60
VT130
D300
Ne add el……
https://hangzasvilag.hu/audio-research- ... o-erosito/
Ez már a legutolsó verzió ami fogadja a banándugót.
Ez már a legutolsó verzió ami fogadja a banándugót.
Audio Research Dsi 200
Makulátlan állapot, Keszthelyen nézhető tapizható. Doboz, gépkönyv, táv.
Ára: 1.1M
Ára: 1.1M
- Csatolmányok
-
- IMG_9477.jpeg (76.85 KiB) Megtekintve 816 alkalommal