Hifi eszközök beszerzése elméletileg az igényes zenehallgatásról is kellene, hogy szóljon, nem?revox írta: ↑2025.11.19., szer. 19:33Annak is örülók, hogy zenei fesztivált akarnak páran csinálni egy hifi kiállításból.kaef2 írta: ↑2025.11.19., szer. 08:19Volt a kiállításon valószínűleg legalább kétezerpárszáz ember, kb.Vinkler írta: ↑2025.11.18., kedd 22:11Megy a szokásos fingreszelés sajnos. Aztán csoda, ha senki sem szeretne már hifista lenni? Hát aki ezeket a sorokat olvassa, nem hinném, hogy valaha is elkapja a vágy…![]()
Egy kicsit mindenki szálljon magába szerintem és rakja fel otthon a kedvenc lemezét, vagy indítsa el felhőből, mint én az egyik kedvenc lejátszási listáját, ami 3 órája szól. És örüljön annak, hogy valaki még ilyen energiákat, időt és pénzt mozgat meg azért, hogy nekünk okozzon élményt és örömöt! Rengeteg ember, borzasztó sokat dolgozott ezért, én pedig hálás vagyok érte!![]()
Többségük valószínűleg kíváncsian ment ki és jó eséllyel összességében pozitív élményekkel távozott.
Vagyis miért ne lehetne zenészeket is felléptetni a bemutatókon? Az eszközök mellett?
Az élő zenénél, legyen akusztikus vagy elektronikus, milyen tanulságosabb forrást lehetne használni?