Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

24. Házimozi & Hifi Show

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 519

Re: 24. Házimozi & Hifi Show

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

chord_ írta:
2025.11.16., vas. 19:10

Nem hallgatok 'hangosítást igénylő' zenét.
Akusztikus zenét hallgatok. 'Igazi' élőt.
Én ott próbálom a hangzáshűséget keresni, nem az elektromosan kierősítettben.
A fenti véleményem nyilván innen jön.
Az rendben van, egy koncerten.
De otthon kihangosítva hallgatod a zenét. Azt az "élő" zenét, amit mikrofonokkal, elektronikákkal, kábelekkel, hangfalon vagy fejhallgatón kontrollálva rögzített valaki, akiről azt sem tudod kicsoda és milyen a hallása/ízlése. És innentől kezdve szinte mindegy milyen zenét hallgatsz.
Ha kérdésed van: 20/3383456

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4019

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

teddysnow írta:
2025.11.16., vas. 18:40

Kérdezem a kiállítókat. Mit lehet bemutatni egy dobszólóval? Én a magam részéről a különböző hangszerek egymásra hatását, felharmónikusait, a mély modulálja-e a közepet, modulálja-e a magasat, hangszerek elkülönülését, stb figyelem. Tam-tam cintányér, pergő-pergő cintányér, konga-konga, tam-tam-tam, pergő cintányér. Mhm.
Egy jól mikrofonozott és jól felvett dobszóló igen sokat elárul lejátszáskor arról, hogy a rendszer hogyan kezeli a tranzienseket, nagy energiákat, és bizony a dinamikai viselkedésről is összességében sokat meg lehet tudni. Szerintem ezek legalább olyan fontos jellemzői egy megszólalásnak, mint a felsoroltak. Ha demózni nem is feltétlenül a legjobb velük, de arra, hogy megismerjük a rendszert, nagyon is alkalmasak.

A hangszerek elkülönülésének megitélésére a modern, közelmikrofonozott és szólamonként felvett felvételek (szerintem) nem alkalmasak.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11147
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

teddysnow írta:
Kérdezem a kiállítókat. Mit lehet bemutatni egy dobszólóval?
Pl. a hajlandóságot, hogy beteszed, amit a látogatók kérnek, még ha nincs is kedvedre.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3311
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

KisMarci írta:
2025.11.17., hétf. 12:07
Ha jól emlékszem, a 901 “csak” a fő doboz mélyeit hajtotta, a magas és közép másik erősítőről ment, meg a dupla mély is külön.

Tehát 4 hangfal és 6 erősítő.
Nem tudom pontosan, hogy voltak bekötve.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

severance
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: severance »

teddysnow írta:
Kérdezem a kiállítókat. Mit lehet bemutatni egy dobszólóval?
:smile32:

És sajnos ez egy rendszeresen visszatérő probléma, hogy demóra alkalmatlan
zene szól.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 507

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Ha jól emlékszem, a 901 “csak” a fő doboz mélyeit hajtotta, a magas és közép másik erősítőről ment, meg a dupla mély is külön.

Tehát 4 hangfal és 6 erősítő.
Usher - Valhalla - Emotiva

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3311
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

denesdr írta:
2025.11.17., hétf. 10:44
tamagaba írta:
2025.11.17., hétf. 10:07
A nagy böszménél a teljesítménymutatót hogy kell értelmezni? Érdekelne mennyi wattal zenélgettünk. A felső skálán 30 fölé nem nagyon került.
Valószínűleg a fölső skála a 8 Ohm, az alsó pedig a 4 Ohmra leadott teljesítmény. Kérdés, hogy hány Ohmos volt az éppen meghajtott hangsugárzó.
A McIntosh MC901-es dual mono végerősítőről beszélünk, ebben egy 600 Wattos félvezetős erősítő és egy 300 Wattos csöves erősítő van, plussz beépített keresztváltó. Tehát a dupla Deprez műszer ennek a két független erősítőnek a kivezérlését mutatja.

Egyébként a kiállított Sonnus Faber Suprema rendszerben a különálló mélyládák passzivak, tehát oldalanként két végerősítő kell a hangfalrendszer meghajtásához.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1116

Hozzászólás Szerző: denesdr »

tamagaba írta:
2025.11.17., hétf. 11:15
denesdr írta:
Valószínűleg a fölső skála a 8 Ohm, az alsó pedig a 4 Ohmra leadott teljesítmény. Kérdés, hogy hány Ohmos volt az éppen meghajtott hangsugárzó.
600 van felül és 1.2k alul kis betüvel, ami nem tudom mit jelent. Az is lehet, hogy bridzsbe voltak kötve, nem hinném, hogy 30W ezeken valahogy megszólalna ekkora térben
30 Watt miken? Ha 1 Wattra (tipikus kiindulópont) a hangsugárzó tud 90 dB-t (1 méter távolságból), akkor 30 Wattal hajtva kb 104-105 dB hangonyomás /hangsugárzó. Azért ez már elég hangos tud lenni szobai környezetben, még egy nagyobb helyiségben is.

severance
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: severance »

Hogy azért recenzió is legyen itt... :rolleyes:
Azzal kezdem, hogy audiofilként számomra mindigis kétséget hagytak magukban a hifi show-k, hogy csak azok alapvetően kereskedelmi (és nem hobby) jellegét, és azt említsem, hogy a kiállított készülékek közül alig akad, ami kapcsán potenciális vásárlónak tekinthető vagyok - nemcsak az ár, de legtöbbször a konstrukciós szemlélet okán is. Ezeknek köszönhetően viszont sok évre viszatekintő szokásunk szerint az esélytelen emberek nyugalmával jártuk végig az idei Hifi Show-t is idős szaki barátommal, akivel nem mellesleg egymással kooperálva fejlesztjük a saját kedvünkre és szemléletünkre a hifi berendezéseinket.
Igazán emlékezetes számomra 3 (+1) rendszer volt.
Az Etalon hatalmas "pozitív csalódást" okozott a rendszerével: ha valamire nem számítottam itt, az a gamer PC alaplap mint DAC, és a letisztult, "műszakias" formavilágú készülékek - de a hangfal konstrukció ugyanúgy. Ottjártunkkor azonban nem volt ott senki, akitől kérdezni lehetett volna, pedig a készülékekre kitett német nyelvű, korrekt módon árakat is feltüntető ismertető szerint minimum a Linux alá egyedileg fejlesztett médialejátszó szoftver, és a szoftveres D/A konverzió is igencsak "fantáziát birizgáló" dolgok, amikre biztosan rákérdeztem volna. Döbbenetes, hogy online sem lelhető fel infó ezekről. Ami zavart még, hogy a hangdobozokat túl közel tették a falakhoz.
Kép
IMG_20251116_133632.jpg
Az Audio Mekka szobájában a B&W 804 D4-et a Devialet Astra "egydobozos" frontendjével úgy hallottuk szólni, ahogyan azelőtt B&W-t soha. A kettő együtt azonban 13 millió körül jár már, ennyiért azért illik is jó hangot produkálni.
IMG_20251116_143444.jpg
Ezután jött a semmitmondó "Alkalmazott Akusztika Plusz" szoba, ahol két, az én szememnek igencsak csúnyácska hangdoboz volt a bemutató tárgya. Ebből mi a nagyobbikat hallottuk - és ott helyben lepetéztünk tőle :smile53: A konstrukció a legtöbb audiofil számra alighanem semmit nem mondó array technikát idézi, ami a PA szabadtéri hangosító rendszerek "királya": látható elemei a színpad két szélén domborúan lelógatott hangfal "füzér", a nem látható pedig a hangzás adott körülményekre számítógéppel való "megtervezettsége". Egy üveg membrános mélyközép hangszóró középen "elrejtve" található egy magassugárzó mögött, a többi magassugárzó pedig 8-25kHz között dolgozik, összesen 5 utas konstrukcióban. A hangfal maga aktív, így csupán egy médialejátszót szükséges rácsatlakoztatni a megszólaltatásához. Ha jól értettem, 4 millió forint az ára, amiben benne foglaltatik a kiszállítás és a helyszíni beüzemelés (DSP aktív hangváltó beállítás) is.
IMG_20251116_141649.jpg
IMG_20251116_142458.jpg
Ami még nagyot dobott SzVSz a kiállításon, a Retro Tanya kiállítása az emeleti előtérben, szívmelengető elektronikákkal, nem utolsó sorban profi tárlatvezetéssel. Az Akai készülékek dizánja a '80-as években emlékezetes maradt számomra, a Videotonnal való együttműködésük következtében itthonra is "akadt" belőle még az iskolában is. Elképzelni sem tudtam viszont olyan készüléket, mint az Akai CR-80T, ami egy '60-as évekbeli elődje a később kompakt kazettaként elterjedt megoldásnak. Szintén döbbenetes volt megismerni a '70-es évek orosz Legenda-404 "rádiókazettáját", amit nyugaton a Sony Walkman-ek '80-as évekbeli megjelenésével másoltak le (mellette a kék színű az).
IMG_20251116_151336.jpg
IMG_20251116_151502.jpg
Mivel hosszúra nyúlt beszédek közepette sikerült betoppanni a "bálterembe", a 400 milliós rendszer meghallgatásából kimaradtunk: de ezt egyáltalán nem bánom, akárhogyan is szól, irreleváns (vagy inkább: irritáló?). Az Audiowood hifi állványok viszont nagyon tetszettek.
IMG_20251116_135919.jpg

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 906

Hozzászólás Szerző: fererencz »

tamagaba írta:
2025.11.17., hétf. 11:15
600 van felül és 1.2k alul kis betüvel, ami nem tudom mit jelent. Az is lehet, hogy bridzsbe voltak kötve, nem hinném, hogy 30W ezeken valahogy megszólalna ekkora térben
4 ólmos a Sonus, és 91dB 1m/2,83V érzékeny. 60W már 5m távolságból is papíron ~95-98dB hangnyomás.
https://mehlau.net/audio/spl/
Nem szotkam hibázni.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 624
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

denesdr írta:
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1116

Hozzászólás Szerző: denesdr »

tamagaba írta:
A nagy böszménél a teljesítménymutatót hogy kell értelmezni? Érdekelne mennyi wattal zenélgettünk. A felső skálán 30 fölé nem nagyon került.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

tamagaba írta:
Már egy fogkefe vásárlásnál is elégedettségi kérdőívet kapunk.
Javaslom ennek a szétküldését, hogy minden kiállító pontosabb képet kapjon a termékéről.
A tavalyi Audio Expo után pár közvélemény kutatásban is járatos szakemberrel készítettünk egy hosszú, több, mint száz kérdésből álló kérdőívet, nemcsak a kiállításokkal kapcsolatos vélemények felmérése tárgyában, de általában is a hifis világ mozgató rúgóinak, vásárlási szokások változásainak a feelmérése tárgyában. A kitöltők cserébe letölthették volna ingyen egy CD anyagát a 2023-as Hifi Kiállításon felvett élő koncertekből válogatva. Tavaly decemberben az Audio Expo szervezőit kértem meg, hogy publikálják, élve a regisztrációk adta többezres címlista meglétével, ami aztán furcsa okok miatt nem történt meg.

A kérdőív megvan még mindig, habár kicsit hozzányúlnék az elmúlt egy év tapasztalatai alapján, ha lenne hozzá jó partner, akár lehetne publikálni is valamikor. Ha legalább ezer ember kitöltené, abból már statisztikailag is releváns következtetéseket lehetne levonni.

Talán érdemes lenne felmelegíteni a kérdőívet, meg az ötletet.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Vinkler írta:
2025.11.16., vas. 15:12
A Crown plaza egy nívósabb helyszín és a nagyobb terek valóban jobbak is. A kisebb szobák meg kb egyformán rosszak.
A Rezső féle show jó volt éveken át, de be kell látni, hogy érdemes lenne átadni a stafétát. Utopisztikus gondolat, de lehet érdemes lenne egy nagy, közös szervezés, az átadás-átvételre. :rolleyes:
Egy nyertes biztos lenne. Mi. Akik miatt az egész létezik.
Szerintem a jelenlegi helyzetben vagyunk Mi a nyertesek, hogy van két cég, és azok versenyeznek egymással.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Már egy fogkefe vásárlásnál is elégedettségi kérdőívet kapunk.
Javaslom ennek a szétküldését, hogy minden kiállító pontosabb képet kapjon a termékéről.
Részemről a rendezvény szervezésével semmi bajom nem volt, sem a D50-el és a Rezső show-val sem. sam-sem sam-sem
A reprodukált hanggal már annál inkább - azt majd később, ha elkezdjük boncolgatni.
A kv jó volt, a liftes lányok csinosak, Rezsőbának is jó egészséget a továbbiakra.

Csatolmányok
125.jpg
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

lacy írta:
2025.11.16., vas. 22:18
látom te sem értetted a mondandóm lényegét :) gondolkodik.gif
Ha többen nem értjük, akkor talán a leírt szövegben keresendő a hiba.

Pont erről beszéltem párszáz ember előtt mindkét napon, mennyire kicsi esélye van, hogy ugyanazt gondoljuk egy hangeseményről. Úgy tűnik, ez igaz a HiFi rendezvényekre is, ezekre is visszük magunkkal az egyéni elvárásainkat, előítéleteinket, megszokásainkat, aktuális hangulatunkat és az érzékelési fogyatékosságainkat.

No de most itt a lehetőség, át lehet venni a rendezvény szervezését és meg lehet mutatni, hogy is kell ezt csinálni. Az eddigi csapat valóban megfáradt, igazából soha nem is értették a kilátogató közönséget és a kiállítókat, tehát ha valaki a hobbitársak közül bevállalja, máris előnyből indulhat.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
2025.11.16., vas. 09:20

Nekem teljesen más véleményem alakult.
Valami olyasmi, hogy itt, konkrétan, egy módfelett gyenge hang volt, hiába a 400M….

Ez a produkció teljesen nélkülözte azt az irányt, azt a szellemiséget, az audiokultúrát, amiért otthon építünk rendszereket és kilátogatunk egy ilyen rendezvényre. Semmi, de az égvilágon semmi sem volt itt kapcsolatban az elmélyült, odafigyelős, emberléptékű zenehallgatással….
Vasárnap délután már jó volt a hangja. Kértem Tidal- ről egy Gloryhammer számot, “The Land of Unicorns”.
Lejátszották, feltekert hangerővel. (Jó, nem sokkal zárás előtt). Probléma, erőlködés nélkül letolta a rendszer. Páran, akik az egyhangszeres demozenéken ellazultak, hirtelen felébredtek, néhányan kisiettek a teremből.
Óriási élmêny volt ezt a zenét ilyen cuccon hallgatni. Köszönöm az êlményt Jancsa Attilának.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 810

Hozzászólás Szerző: lacy »

Luxor Audio írta:
2025.11.16., vas. 22:09
lacy írta:
2025.11.15., szomb. 20:55
A szokottnál jóval "karcsúbb" só lett. Kevés kiállító és sótlan úgy majd egészében...
u.i.:
Mikor némelyik évben sok kiállító és sok látogató volt, akkor az volt a vezérpanasz, hogy vállalhatatlan a tömeg. Most meg a karcsúság a kifogás. Attól tarok, nektek/nekünk nem lehet megfelelni.
látom te sem értetted a mondandóm lényegét :) gondolkodik.gif

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

lacy írta:
2025.11.15., szomb. 20:55
A szokottnál jóval "karcsúbb" só lett. Kevés kiállító és sótlan úgy majd egészében...
... számodra. Számomra pedig örömteli, hogy a látogatók és a kiállítók is jóval nyugodtabbak, kevésbé stresszesek voltak, meglepő létszámban látogattak ki fiatalok és nők, az - amúgy teltházas - előadásaimon sok érdekes kérdés hangzott el és lelkesen érdeklődő pillantásokat láttam, bárhova néztem. Egy 25 méteres folyosón háromnegyed óra alatt értem végig, mert annyian állítottak meg, kérdeztek, üdvözöltek és egy ilyen kiállításnak szerintem erről kell szólnia. Meg hogy esetleg az online térbe összehordott félreértéseket élőben elsimítsuk.

Sok éves szkepszis után felmerült most bennem, hogy a HiFi talán még sincs halálra ítélve és ez számomra sokkal fontosabb, mint hogy melyik szobában milyen a HANG. Persze lehet rúgdosni a beteget, ha valakinek ilyen hajlama van, csak szerintem nem érdemes.

u.i.:
Mikor némelyik évben sok kiállító és sok látogató volt, akkor az volt a vezérpanasz, hogy vállalhatatlan a tömeg. Most meg a karcsúság a kifogás. Attól tarok, nektek/nekünk nem lehet megfelelni.

Deenoo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: Deenoo »

chord_ írta:
2025.11.16., vas. 18:19
Deenoo írta:
2025.11.16., vas. 17:21

Én most nagy tisztelettel kérek elnézést DE mi ez a többes szám? Amiben keltek fenti soraid. Kiknek a véleményét írtad le?
Amennyiben többek nevében írtad, akkor - ismét nagy tisztelettel - kérem írják alá, adják nevüket a véleményükhöz.
Köszönöm! D'
Nézd, én is mozgok bizonyos körökben, és te is.
Ezek erősen különböznek.
A többes azok véleményét tükrözi, akiket ismerek, és kb. ugyanezt gondolják. Hidd el, vagyunk elegen.
Ne várd, hogy retina-azonosítóval itt megjelenjenek, csak hogy a Te igényedet kielégítsék...:)
Pfffffff. Hűha :)

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

kaef2 írta:
2025.11.16., vas. 15:44
alto írta:
2025.11.16., vas. 13:21
….

Ja, a kevésbé tájékozottak kedvéért, Zana Zoltán szaxofonos nem összekeverendő a Döglégy Zolival (Ganxsta Zolee), aki eredeti nevén szintén Zana Zoltán. :D
Zana Zoli nagyon jó szaxofonos. Először a 2024 májusi Chielli Minucci/Djabe koncerten hallottam és abban a szokásosnál smooth jazzesebb felállásban jól illeszkedett a zenekarba. Aztán az áprilisi Djabe 40/Panta Rhei 50 koncerten láttam megint, akkor már megvolt a trombita is a szaxofon mellett (na és négy gitáros), és ismét nagyon jó volt.
Helyén kellene kezelni a dolgokat.
Az egyik, a zenészek tudása. Kint voltam ma is, meg tegnap is. Hamis hang nekem nem tűnt fel, szóval a laikus véleményem szerint jól játszottak.
Ahogy írtátok, már vagy 40 éve egy rakás felvételt kiadtak, amit a vásárlók megvesznek, szóval a lemezeladások szerint is jó zenészek, és jó zenéket játszanak, az más kérdés, hogy nem mindenkinek tetszik.
Biztos lehetne hívni ismertebb, nagyobb nevű zenészeket, szép nagy összegért, az sem biztos, hogy tetszene mindenkinek.

A másik a technika. Amíg a többségünk otthon (jó esetben) 2-3 milliós rendszeren hallgat zenét, addig nem biztos, hogy korrekt leszólni egy százszor annyiba kerülő rendszert.
Azt mondták nekem kb. 15 évvel ezelőtt egy konferencián, hogy a hosszú távú sikeresség titka, hogy az ember tudja, hogy hol a helye. Nos, ha van egy vállalkozó, aki kiállít nekem egy százmilliós/többszázmilliós cuccot, akkor annak én a magam részéről csak köszönetet tudok mondani, hogy meghallgathattam, és kész.

Mivel tegnap is, meg ma is meghallgattam, ma jobbnak hallottam a hangját- ezen a szinten szvsz már azt is meghallani, ha egy kábelt arrébb teszünk, itt meg a komplett rendszert tették arrébb a kiállításra, egy ilyen rendszernél feltételezem, hogy ahogy telik az idő, úgy találja meg a hangját egyre jobban.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

tamagaba írta:
2025.11.16., vas. 19:30
Nem kéne már ezt a Djabés high-end-es dolgot elengedni legközelebb?
Szombaton élő felvétel - ének + pár akusztikus hangszer. 4-5 mikrofon max. Délután maszter szintén ott, akit érdekel követheti és Vasárnap bemutató pl.
2019-ben és most volt a Hifi Shown Djabe koncert. Ez azért nem olyan sok.
A felvételkészítés ilyen fomában valószínűleg soha nem fog megvalósulni. Nincs olyan hifi gyártó vagy disztribútor, aki azért fizetne ki milliókat a nagy termekért, hogy ott hangfelvételkészítésre és ne termékbemutatókra költse a sok pénzt.

Mellesleg 2022-ben és 2023-ban is, amikor kiállítottam (előadásokat tartva, nem pedig eszközöket árulva), akkor tartottunk élő hangosítatlan mini koncerteket. 80-100 főt érdekelt jó esetben is, a kiállítás több, mint 2000 látogatója közül.

2022-ben:

youtu.be/qoGdtSmViGg

2023-ban:

youtu.be/Q61NPOVPe-U

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
2025.11.16., vas. 19:10
kaef2 írta:
2025.11.16., vas. 17:40
..

Őszinte kíváncsisággal érdeklődöm, hogy milyen hangosítást igénylő élő zenével lehetett volna véleményed szerint a rendszert jobban bemutatni?
Hogyan lehetne egy hangsugárzót nem hangosított élő zenével bemutatni? Ez rejtély számomra.
Mint az is, hogy miért írsz olyan zenéről és műfajról kritikát, amit nem hallgatsz, nem szeretsz.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Nem kéne már ezt a Djabés high-end-es dolgot elengedni legközelebb?
Szombaton élő felvétel - ének + pár akusztikus hangszer. 4-5 mikrofon max. Délután maszter szintén ott, akit érdekel követheti és Vasárnap bemutató pl.

chord_
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1079

Hozzászólás Szerző: chord_ »

kaef2 írta:
2025.11.16., vas. 17:40
..

Őszinte kíváncsisággal érdeklődöm, hogy milyen hangosítást igénylő élő zenével lehetett volna véleményed szerint a rendszert jobban bemutatni?
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

Válasz küldése

Vissza: “Készülék tesztek, találkozók”