Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Qualiton A20i integrált erősítő
-
Zebulon
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Re: Qualiton A20i integrált erősítő
Üdvözlöm!
Nem tudom sajnos, hogy a korábbi tulaj mennyit hallgatta. Viszont nálam nem sokat ment, mert az összes csövét szinte azonnal cseréltem. Saját doboza nincs sajnos, abban az Audio Hungary-s dobozban tudnám béléssel küldeni amiben a hőpajzsot is küldték hozzá. Nyilván a vevő terhére és felelősségére. Ha csak ezen múlik akkor meg fogjuk tudni oldani, hogy ne legyen semmi baja.
Jelenleg jégen van, mert most este vitték el tesztelni.
Üdvözlettel: Zoltán
Nem tudom sajnos, hogy a korábbi tulaj mennyit hallgatta. Viszont nálam nem sokat ment, mert az összes csövét szinte azonnal cseréltem. Saját doboza nincs sajnos, abban az Audio Hungary-s dobozban tudnám béléssel küldeni amiben a hőpajzsot is küldték hozzá. Nyilván a vevő terhére és felelősségére. Ha csak ezen múlik akkor meg fogjuk tudni oldani, hogy ne legyen semmi baja.
Jelenleg jégen van, mert most este vitték el tesztelni.
Üdvözlettel: Zoltán
Üdvözlöm!
Hány óra lehet benne a csövekben?
Így, hogy nincs doboza gondolom a futárszolgálatos módszer nem működne.
Köszönettel: Horváth Róbert
Hány óra lehet benne a csövekben?
Így, hogy nincs doboza gondolom a futárszolgálatos módszer nem működne.
Köszönettel: Horváth Róbert
-
Zebulon
- Lefelé a lejtőn

Tartok egy black fridayt. 680k-ért a hétvégén vihető a gép.
-
Zebulon
- Lefelé a lejtőn

Még mindig eladó ez a nagyszerű, kis csöves!
-
Zebulon
- Lefelé a lejtőn

Qualiton A20i integrált erősítő
Eladó szeretett csöves erősítőm feljebb lépés miatt aminek 2.tulaja vagyok! (Márkán belül történt) Jelzem mikor ő jött a Hegel H390es ment a háztól, mert ez sokkal jobban tetszett. Csőkészlete a gyári, egyedüli módosítás az ECC83-as csöveknél történt, ahol az Electro Harmonix csöveket Gold Lion tubok váltották. Garancia nincs, illetve papírjait és gyári dobozát én sem kaptam meg. Az erősítőhöz tartozik egy hőpajzs, távirányító illetve adok hozzá egy Audio Hungarys dobozt. Az erősítő patika állapotban van ahogy a képek is mutatják. Helyileg a 3. kerületben van Budapesten.
Ára: 700 ezer HUF
Érdeklődni, itt, mailben vagy telefonon tudtok. Számom: +36 harminc 444 harminc5 32
Ára: 700 ezer HUF
Érdeklődni, itt, mailben vagy telefonon tudtok. Számom: +36 harminc 444 harminc5 32