vidor2009 írta: ↑2025.11.15., szomb. 11:32
vidor2009 írta: ↑2025.10.28., kedd 18:17
vidor2009 írta: ↑2025.10.15., szer. 16:49
Eladó egy
VPI SCOUT 1.1 amerikai highend lemezjátszó
JMW karral gyári állapotban!
Nagyon sok best buy lemezjátszóm volt,ez szerintem mindegyiknél (köztük sok jóval drágábbnál) jelentősen jobb!
Az örökkévalóságnak készült,verhetetlen ár/minőség mutatóval!Vetélytársai a dupla árnál kezdődnek!
Megtekinthető,meghallgatható Budapesten egy ultra highend rendszerben.
Ár.:1500 EUR
Érd.:Kónya György
30/247-95-40
5 éven keresztül minden évben díjat nyert amerikában!
Másfél millióig nem kapsz jobbat!
Ha nem hiszed,hallgasd meg,hozzál kihívót!
Szervusztok!
Ismét felhívom figyelmeteket erre a csodára!
Nem értem,hogy még itt van!
Az ára 600000Ft.,ami highendben aprópénznek számít.
Ez a lemezjátszó nem ebben
a ligában játszik,sokkal drágábban sem kapható ezt megközelítő hangú vetélytárs!
(Mint már írtam,jónéhány igazán nagynevű készüléknél sokkal jobb((szerintem)),Pink Triangle,Michell Orbe,Kuzma Stabi,Linn LP12,Roksan Xerxes,Roksan Xerxes20+,stb.)
Az örökkévalóságnak készült,egyszer kell beállítani,utána már csak élvezni kell a zenét!
A Linn cég és nagyon sok másik vélemény szerint is egy rendszer legfontosabb eleme a frontend!
Ha így van,akkor nagyon jó kell legyen,mivel nálam egy nagyságrenddel drágább rendszert szolgál ki úgy,hogy jobb hangot 40 éve nem hallottam,a highend kiállítások száz milliós rendszerei elbújhatnak szégyenükben!
Valaki nagyon jól járna vele,de ha nálam marad, boldogan hallgatom életem végéig!
Ha valaki venné a fáradtságot és megnézné és meghallgatná-semmibe nem kerül-,biztos beleszeretne!
Üdv. Gyuri