Szakmai tudás és tapasztalat. Véleményem szerint, a hifi felhasználók szempontjából, ez nem arra vonatkozik, ha valakinek elméleti tudása van a fizika illetve villamosság területéről, inkább arra, hogy tisztában van a kereskedelemben kapható konkrét termékek minőségéről, hangjáról, azok "párosíthatóságáról". Nyilván ezzel együtt jár egy gyakorlati tapasztalat is ezen eszközökkel. Egyébként kizártnak tartom, hogy létezik olyan személy aki mindenről mindent tudna. Olyan általánosító kijelentésekkel amiket alább is olvashattál nem sokra mész, igazából semmire. Jórészt nincs is semmi ami ezeket megalapozná általánosságban véve.NéderDom írta: ↑2025.11.09., vas. 14:26Ajánlás annyira nem érdekel, inkább szakmai tudás és tapasztalat. Aztán majd abból leszűröm hogy merre induljak. Biztos lehetne okosabban, kevesebb bukóval de én ilyen konok vagyok. Tápkábelből pl audioquest dragonjaim vannak meg audioquest wild de következőnek azok is cserélve lesznek dragonra. Sok kábelt nem próbáltam de azoknál ez sokkal jobb volt.
Múltkor járt nálam egy Dragon Source, kb. 10 percig hallgatgattam aztán visszatettem a sajátomat.