Mivel nincs autóm, másképp nem tudom meghallgatni élőben, csak ha megvenném.Alex_Aston írta: ↑2026.05.27., szer. 09:45Szóval egy valahogy (feltehetően telefononnal) felvett videót visszajátszol valamilyen eszközön, ami közben átment ilyen-olyan tömörítéseken is, az alapján döntöd el, hogy milyen a hangja?![]()
Nehéz lesz így szerintem vásárolnod, vagy esetleg csalódás ér majd élőben.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Polcsugárzók
Re: Polcsugárzók
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4183
Szóval egy valahogy (feltehetően telefononnal) felvett videót visszajátszol valamilyen eszközön, ami közben átment ilyen-olyan tömörítéseken is, az alapján döntöd el, hogy milyen a hangja?
Nehéz lesz így szerintem vásárolnod, vagy esetleg csalódás ér majd élőben.
Csak a Marantz! :-D
Igen! Küldött videót az egyik eladó és tompább volt a hangja, mint a 751-nek. Nem is vettem meg. Meg kisebb is.
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 234
Kicserélték a fém magassugárzót szövet dómra,gondolom lágyabbak lettek a magas hangok,mint az előd (751)modellnél.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Mission 751Freedom milyen?
Na megkérdeztem a AI-t is és a 780SE hangfalat ajánlotta ezekre a zenékre. 
Papiron az M72-nek több mélye van, mint a 780-nak. De 780 szebben zenél.Alex_Aston írta: ↑2026.05.01., pén. 19:20Inkább a 702 javasolt, annak van rendes teste.
Vagy a sima 780, ami kiváló hangú, csak basszusban az sem túl erős, ahogy amiket írtál, azok sem.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Várjál akkor inkább, sőt, ha van lehetőség, Missionból a 781 lenne talán a tökéletes választás. Az már sokkal testesebb hangú, és mellé nagyon gyönyörűen is szól.
18 évig éltem együtt egy 783-assal, ami sok, mai, drágább doboz mellé is nemhogy oda tehető, de zárójelbe is teszi őket.
Lenne egy Mission 751 Freedom is, de az inkább, jazz meg akusztikus zenére jó, ahogy olvastam róla. Én meg többet hallgatok pop, diszkó zenét. Meg az M72 lenne még, vagy a Wharfedale 10.1. A 780SE-re várni kell.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1680
Azt sajnos nem ismerem, de a Mission, ha ki tudod várni, nagyon jó lehet.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Wharfedale Diamond 10.1 milyen lehet? Jobb, mint a Mission 780SE?
Szia! Igen nehéz kitalálni, én magam sem tudom. AE 100 MK2 már volt nálam és nekem túl tompa volt a hangja,a basszusa az jó lett volna,
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1680
Szia, nehéz kitalálni másnak mi lehet a jó, de szerintem egy AE 100 tetszeni fog és a keretedbe is belefér.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Sok okos, hozzáértő ember van itt a fórumon, de egy polc hangfalat nem tudnak ajánlani. 
Értem! Lehet más márka is nem csak Mission. Tudsz még valamit ajánlani?Alex_Aston írta: ↑2026.05.01., pén. 19:20Inkább a 702 javasolt, annak van rendes teste.
Vagy a sima 780, ami kiváló hangú, csak basszusban az sem túl erős, ahogy amiket írtál, azok sem.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Inkább a 702 javasolt, annak van rendes teste.
Sziasztok!
Pop, rock, diszkó zenére melyik jobb választás: Mission M72 vagy Mission 780SE hangfal. Erősítő NAD C326BEE, szoba 20nm.
Pop, rock, diszkó zenére melyik jobb választás: Mission M72 vagy Mission 780SE hangfal. Erősítő NAD C326BEE, szoba 20nm.
Sziasztok!
Diszkósabb ( italo disco), elektronikus zenékhez(pl: Kraftwerk) milyen régi állványos, polc hangfalat tudtok ajánlani? Nem kell az a nagy mély, csak lehessen hallani egy 20 négyzetméteres szobába. Nem akarok bulizni vele. 70000Ft keretem lenne rá.
Diszkósabb ( italo disco), elektronikus zenékhez(pl: Kraftwerk) milyen régi állványos, polc hangfalat tudtok ajánlani? Nem kell az a nagy mély, csak lehessen hallani egy 20 négyzetméteres szobába. Nem akarok bulizni vele. 70000Ft keretem lenne rá.
Quadral QLX 110-ről mi a vélemény???
Elac EL 60 milyen lehet???
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 234
Akkor nincs mese,el kell adni mindent és aktívra váltani.DirtyMashine írta: ↑2025.11.09., vas. 02:12Most hagyok fel ezzel. Edward Grieg egész jó a kis wharfi falakon és a klasszik , jazz életet él, de a rock halott. 'a hard rock már nem él" minden gyenge erőtlen, sz@r ami masszív hangképleti.tömb. újra azr érzem, hogy a rock szereti az aktív kis ládákat. Ott van dinamika.DirtyMashine írta: ↑2025.11.09., vas. 01:49Na b@szta az agyam. A miziszobába betettem diamond 8.1 eket amik valóban nem sz@rok, majd az arcam mozigépet lecseréltem a denon pofás játékra. Nem gondoltam volna hogy ez ilyen f.s. A tmr 160akat kitoltam a kis denonnal és meglepett hogy milyet szólnak a játék erősítővel, de a játék hangfal a a nappaliban úgy szól, hogy ölnék. Sajnos újra ott vagyunk ahol voltunk. 1-2 millió hangfal, 1-2 millió erődótő és talán nem lesz foschSmart845 írta: ↑2025.11.08., szomb. 21:16
Ha rock zenére keresel polcsugárzót,akkor szerintem a 702 jó (701-esem volt).
Vagy lehet furcsa lesz,de a JPW Sonáta is jó lehet.Zárt kivitele miatt szereti a hangerőt,sőt jól is érzi magát ha hajtva van(bár óriási basszusa nincs).
Itt Szegeden az egyik lemezboltban Sonatákon lehetett a cd-ket meghallgatni.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- DirtyMashine
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Hát sajnos ismét arra jutottam mint az elmlúlt 25 évben. Rock = nagy, drága cucc és úgy is igen sz@r, hangképelitleg féltégla. Itt a képes bizonyíték, hogy előre vettem kis hangfalakat, betettem kis stereo gépet stb, de egy Iron Maiden Fear of the dark olyan élettelen volt vagy egy akármi hogy fájt. Ellenben a jó öreg Ludvig Van gyönyörűen szólt a kis falakon és a kis erősítőn is.