Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
Fater666
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 107

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: Fater666 »

Vappali írta:
2025.11.07., pén. 09:03
Nem tudom de most telehold volt. Lehet ennek köze ahhoz hogy kb.3-4 hetente lefutjuk ezeket a köröket? Miért annyi amennyi? Mi a fene mehet egy élelmiszerboltos, lakás-házeladásos, vagy használtautó adás-vételes topicban? Mondjuk lehet ventilálni itt, így az egész felfogható mint egy fáradt gőz leeresztő topic. gondolkodik.gif
telehold.jpg
Teljesen igazad van. Sajnos mindenütt vannak "rinyagépek", ezzel nem nagyon lehet mit tenni. De tényleg unalmas...

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 151

Hozzászólás Szerző: Vappali »

Snipi írta:
2025.11.07., pén. 09:52
Vappali írta:
Nem tudom de most telehold volt. Lehet ennek köze ahhoz hogy kb.3-4 hetente lefutjuk ezeket a köröket? Miért annyi amennyi? Mi a fene mehet egy élelmiszerboltos, lakás-házeladásos, vagy használtautó adás-vételes topicban? Mondjuk lehet ventilálni itt, így az egész felfogható mint egy fáradt gőz leeresztő topic. gondolkodik.gif
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Lehet benne valami ... tegnapelőtt éjszaka én se tudtam aludni, és nagyon sz@rul voltam. (És ráadásul már öreg is vagyok.) Front, telihold stb ... megvisel.
Amúgy teliholdkor több a szülés is. A lányom is teliholdkor született harmincXéve ... :D :D :D Szóval azért van benne jó is.
Öregszünk. ;)

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 615

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Vappali írta:
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Lehet benne valami ... tegnapelőtt éjszaka én se tudtam aludni, és nagyon sz@rul voltam. (És ráadásul már öreg is vagyok.) Front, telihold stb ... megvisel.
Amúgy teliholdkor több a szülés is. A lányom is teliholdkor született harmincXéve ... :D :D :D Szóval azért van benne jó is.

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 151

Hozzászólás Szerző: Vappali »

telehold.jpg

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: kargidje »

earforce írta:
2025.11.06., csüt. 16:31
Idézd már be kérlek hogy mikor írta azt hogy örül a drága áraknak... 36_1_10.gif
:smile51: 36_1_10.gif
Ennyire nem lehetsz ....!!!
"jo lenne megvenni felenek a harmadaert, de ez a vilag elmult (szerencsere)."

Azaz örül neki, hogy magasabb áron kelnek el a portékák!

Lehet arra is értette, sokan a feléből is alkudni akartak régebben, de ez most még jobban érvényesülhet, mert k. magas árak vannak mindenhol. Alig vesznek valamit az emberek.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2955

Hozzászólás Szerző: earforce »

Idézd már be kérlek hogy mikor írta azt hogy örül a drága áraknak... 36_1_10.gif
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

wittao írta:
2025.11.06., csüt. 13:10

Kenyer ara jobb lett? Nem… minden nap a boltban elsirjatok, milyen draga? Fog valtozni valami?
Pedig amikor a benzin ara no, a pekek sirnak es arat emelnek. Amikor lemegy az uzemanyag ara, akkor a kenyer ara marad ugyanaz es nem csokken. Megsem lattalak meg tuntetest szervezni a pekek ellen
Ha nem tűnt még fel, arra válaszoltam, hogy te annak örülsz hogy most minden drágább. Gratulálok!
Az meg már keményen politika, miért lettek 4 év alatt ennyire irreális árak nálunk, ugye 4-5 év alatt utolértük árakban a nyugati, jóval fejlettebb, gazdagabb országokat a 100-200%-os inflációval, a fizetések meg továbbra is a béka segge alatt vannak.

Tisztában vagyok mi miért történt, attól még nem ujjongok, dejó, most 2-3x áron vehetem meg ugyan azt a sz.rt.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3291
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

kargidje írta:
2025.11.06., csüt. 11:24
wittao írta:
2025.11.05., szer. 17:00
A megnyilvanulasaidbol ugy tunik, hogy nem nekem vannak problemaim. Elfogadom a piac mukodeset, es nem az arcomat kezeimbe temetve, konnyekkel kuszkodve sirok azon, hogy nem mindent tudok 300.000-ert megvenni, mert en ugy gondolom…

Kérdezz meg bárkit, örül-e annak, hogy valami minimum 2-3x drágább lett röpke !!!4 év alatt!!!! :goodmorning:
Szóval, hogy elmúlt az olcsóbb világ, mint a nyugati, és ugyan annyiért tudjuk megvenni a min. 1/3-a fizunkből, de az k. nagy kár!
Nyilván senki nem örül ennek, de ettől még ez a realitás. Miért is lenne itt olcsóbb egy hifi készülék, aminek mondjuk 1000 Euro az ára Európában? Én örülnék a legjobban, ha itthon 1000 helyett csak 500 Euro lenne, mert rengeteg külföldi megrendelést kapnék. :D

Valójában nem az a probléma, hogy itthon is minden ugyanannyiba kerül mint külföldön, hanem az, hogy az életszínvonalunk jóval alacsonyabb, ezért alacsonyabb a vásárlóerőnk. Viszont attól nem fog változni semmi, ha folyamatosan ezen siránkozunk. A megoldás az általános életszínvonal szignifikáns emelése. Az életszínvonal növeléséhez pedig nem szükséges a Szent Grál megtalálása vagy egy isteni csoda, a recept “egyszerű”: az ország, a vállalkozások és az egyének versenyképességének növelése.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: wittao »

kargidje írta:
2025.11.06., csüt. 11:24
wittao írta:
A megnyilvanulasaidbol ugy tunik, hogy nem nekem vannak problemaim. Elfogadom a piac mukodeset, es nem az arcomat kezeimbe temetve, konnyekkel kuszkodve sirok azon, hogy nem mindent tudok 300.000-ert megvenni, mert en ugy gondolom…

Kérdezz meg bárkit, örül-e annak, hogy valami minimum 2-3x drágább lett röpke !!!4 év alatt!!!! :goodmorning:
Szóval, hogy elmúlt az olcsóbb világ, mint a nyugati, és ugyan annyiért tudjuk megvenni a min. 1/3-a fizunkből, de az k. nagy kár!
Kenyer ara jobb lett? Nem… minden nap a boltban elsirjatok, milyen draga? Fog valtozni valami?
Pedig amikor a benzin ara no, a pekek sirnak es arat emelnek. Amikor lemegy az uzemanyag ara, akkor a kenyer ara marad ugyanaz es nem csokken. Megsem lattalak meg tuntetest szervezni a pekek ellen
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

wittao írta:

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2955

Hozzászólás Szerző: earforce »

Szerintem mindenki csinálja azok után akinek már sikerült. Utána nem lesz savanyú a szőlő.
Még az is lehet hogy ezt követően költözik az egyénbe némi pozitív szemlélet is. Talán.
Reménykedem.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Legendary
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Legendary »

Nem kell vitatkozni vki ugy gondolja vki meg nem ugy....ez van

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1417

Hozzászólás Szerző: akvapark »

A magyar ember tulajdonsága:
"Olcsón venni, drágán adni. Aztán dicsekedni." De hát ez nem megy. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

wittao
V.I.P.
V.I.P.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

wittao írta:
2025.11.03., hétf. 12:37

Kulfoldi arakhoz hasonlitas:
Manapsag a kulfold az nem jelenti azt, hogy 2 het zotykolodes a vonaton es 12db hatarellenorzes nemetjuhasz kutyakkal kiserve. Kinalbol rendelt aru is itt van napok alatt.

Ezen tulmenoen erdemes belekalkulalnod a regebbi portekak eseten, hogy mar uj koraban is a realkeresthez merten sz@rert-hugyert arultak tomegcikkent, vagy mar akkor is egx nivos darabnak szamitott-e. Ha ez utobbi, akkor szinte mindegy mit kertek erte anno.

Es van egy harmadik szempont, amit megintcsak hajlamosak itt ebben a topikban paran elfelejteni az az, hogy MA mit kapsz ujonnan ugyanezert a penzert, illetve egy ilyen kepessegu, felepitesu, anyaghasznalattal rendelkezo cucc mibe kerul, ha besetalsz a boltba?

Ertem en a fillerb@szast, meg mindent jo lenne megvenni felenek a harmadaert, de ez a vilag elmult (szerencsere). De aki tovabbra is olcson szeretne vasarolni, millionyi azsiai termek betomte a rest ezen szegmensben a piacon.
1. 10-15-20 éve sem azt jelentette külföld, ha eddig nem tűnt volna fel!

2. 10-20 éve is kb annyira voltak a reálkeresethez képest.

3. ez is igaz a 10-20 évvel ezelőtti helyzetre, mit kaptál anno a boltban annyiért

4. ha te annak örülsz, hogy az itthoni árak elérték a nem ritkán 2-3x külföldi árakat, akkor ott gondok vannak!

Legendary

??

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 72

Re: Mcintosh Mht-200

Hozzászólás Szerző: dumdum »

Legendary írta:
2025.11.04., kedd 18:28
Az ára európában sőt a világhálón is a legolcsóbb persze ha nincs rá pénz drága minden....
Persze....
Akkor az 585 ezer forintos ár micsoda?
Fiatalabb gyártású, gyári állapot és az összes gyári tartozékával, doboz, kalibráló mikrofon, távvezérlő......
Már a B oldal forog így 60 felett...

Legendary

Az ára európában sőt a világhálón is a legolcsóbb persze ha nincs rá pénz drága minden....

tshessy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 13

Re: Jadis Orchestra integrált csöves erősítő

Hozzászólás Szerző: tshessy »

Soha nem az infláció figyelembevételével...
Visszakérdezek. Itt miért a külföldi árak alapján határozzák meg sokan ahol minimális az infláció a hazaihoz viszonyítva..?
"Az aranyat reg el lehet felejteni ebbol a szempontbol...."
Pont ezért írtam..)))
Arany fedezet? Hol?)))) Ne már ilyet. Az USA dollárnak volt valamikor, nagyon régóta nincs.
Digitális fizetőeszközök tekintetében soha nem is lesz.
Az avultatási kalkulátort miért felejtitek el, már itt magyar viszonylatban...)
Csak egy példa, nemrég meghirdettek egy erősítőt (velem egykorút) totál leharcolt esztétikai állapotban. Pont kétszeres áron amennyiért máshol hirdetik ami nagyon szép megőrzött állapotban van és valóban bevizsgálva, kicserélve benne amit kellet mert erről bizonylat is van. Nem úgy mint itthon a róka rege róka...
Kedves Dumdum és Fórumtársak!

Igen, az ár kialakítása nem egyszerű kérdés. Elsődlegesen szerintem majdnem mindenki a horgony hatásra hagyatkozva megnézi, mennyiért árulják ugyanazt a terméket máshol. Első körben én is így tettem, viszont nem az ár meghatározása volt a cél, hanem tudni szerettem volna, hogy az általam elképzelt ár mennyire reális. Mivel hazai piacon egy ritkaságnak számító termékből egy ugyanolyat találni nem egyszerű (ha csak nem lehetetlen), ezért én a hifisharkot választottam. Plusz kecsegtető volt az eredmény, mivel a legolcsóbban hirdetett Orchestra is sokkal drágább volt, mint annyiért én végül meghirdettem.

Második körben rákerestem, hogy mennyi most egy hasonló termék, lehetőleg ugyanettől a gyártótól, újonnan (Ez váltható ki az eredeti ár jelen értékének kiszámításával, ehhez nyújt támaszt az infláció kalkulátor. Ha nem is tökéletesen pontos, de egy nagyjábóli érték meghatározására alkalmas). Ez is bíztató volt, mivel az ár négyszerese alatt nem nagyon lehet semmi hozzá hasonlót találni.

Következő lépés a műszaki állapot figyelembevétele lett. Ez viszonylag egyszerű volt, mivel nemrég volt karbantartva és nagyon szép állapotúnak állapította meg a mesterember. A használt csövek állapota is jó még (plusz van egy bontatlan végfok szett hozzá), a kimenő trafók állapota is tökéletes (nincs menetzárlat), és esztétikailag is jó allapotban van. Szóval ez is pipa.

És végül azt is számításba vettem, hogy ez még mindig az eredeti állapotában van, nem lett házilag tunningolva, módosítva. Gondolkodtam a csövek cseréjén, vagy a megfolyt előlap lecserélésén, de végül az eredeti állapot mellett döntöttem, mivel így éri a legtöbbet. Az, hogy a következő tulajdonosa már mit csinál vele, az az ő dolga.

Nálam így ment a dolog, de ha van bármi olyan szempont amit szerintetek figyelembe kell venni, írjátok meg.

ftka
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: ftka »

Köszönöm a választ. Érdekelne, de az ára nekem nagyon sok. Persze kicsit félek is egy ilyen öreg készüléltől.

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Aranyat: bocs, de az arany temat te dobtad be, nem en. Magadtol kerdezd miert.

Kulfoldi arakhoz hasonlitas:
Manapsag a kulfold az nem jelenti azt, hogy 2 het zotykolodes a vonaton es 12db hatarellenorzes nemetjuhasz kutyakkal kiserve. Kinalbol rendelt aru is itt van napok alatt.
Nagyobb mereru aru erkezett most hozzam Nemetorszagbol, 3 egesz nap kellett hozza (en nem jarom meg autoval ennyi ido alatt, es tizede koltsegbol). Szoval sokan elfelejtik, hogy a vilag kitagult, nincsenek tavolsagok.
Ennek megfeleloen egy nemet, francia, svajci keszulek ugyanolyan erdekes lehet egy hazai vevonek, mint egy hazai porteka. Debrecenbol sem utazik le mindenki Nagykanizsara, hanem bizik az eladoban es Foxposttal/GLS-sel elkuldeti. Manapsag mar a Paypal es hasonlok korszakaban semmivel sem veszelyesebb egy kulfoldi vasarlas. Lehet nagy felbontasu kepeket, videot kerni. Ennek megfeleloen a hazai arakra is hatassal vannak a kulfoldi arak. Nem tudom tudtal-e rola, de mar az AVX-et is listazza a HifiShark Vinklereknek koszonhetoen, igy nalam is jelentkeztek mar kulfoldi vasarlok.

Ezen tulmenoen erdemes belekalkulalnod a regebbi portekak eseten, hogy mar uj koraban is a realkeresthez merten sz@rert-hugyert arultak tomegcikkent, vagy mar akkor is egx nivos darabnak szamitott-e. Ha ez utobbi, akkor szinte mindegy mit kertek erte anno.

Es van egy harmadik szempont, amit megintcsak hajlamosak itt ebben a topikban paran elfelejteni az az, hogy MA mit kapsz ujonnan ugyanezert a penzert, illetve egy ilyen kepessegu, felepitesu, anyaghasznalattal rendelkezo cucc mibe kerul, ha besetalsz a boltba? Garantalom, hogy az emlitett Jadis-hoz merheto uj keszuleket milliokert fogsz talalni. Amig a Pointe erositoket forgalmaztak, akkor is az volt a fo konstruktor legnagyobb szivfajdalma (jogosan), ha Pointe helyett mondjuk Jadis lenne az oldalan, akkor 700.000 Ft helyett 2.700.000 lenne az erositojenek az arcimkejen. Mert ma az ennyibe kerulne.

Ertem en a fillerb@szast, meg mindent jo lenne megvenni felenek a harmadaert, de ez a vilag elmult (szerencsere). De aki tovabbra is olcson szeretne vasarolni, millionyi azsiai termek betomte a rest ezen szegmensben a piacon.

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 72

Hozzászólás Szerző: dumdum »

wittao írta:
2025.11.03., hétf. 08:58
dumdum írta:
2025.11.02., vas. 13:18
tshessy írta:
2025.11.02., vas. 08:02
Kedves Xilop és Smart845!
Mivel 2010-es évek elején nem volt nagy infláció, valszeg ennyi lehetett a vételára pár évvel a cikk megjelenése előtt is. Szóval, ha adott az ár és az év, bedobod egy infláció kalkulátoba https://bankmonitor.hu/inflacio/, akkor megkapod, hogy ez az összeg mit jelent mai értéken. 890.000Ft 2010-ben 1.777.992Ft-nak felel meg jelen értéken. Ha ezek után a feltüntetett vételárból levonod az extra cső szett árát, és hogy inkább 10 mint 20 éves, akkor már talán nem is annyira rossz deal.
Ez az infl.kalkulátor egy nagy baromság...
No és melyik infláció, maginfláció vagy...? :rolleyes:
Egy avultatási kalkulátor is hasznos lenne...ebben az esetben.
Befektetési aranynál miért nincs ez? :D
Ha az inflacio egy nagy baromsag, akkor megis hogy szamolnad ki egy 20 eves termek mai realerteket?
Az aranyat reg el lehet felejteni ebbol a szempontbol teljesen kulon eletet el, mivel joval tobb fizetoeszkoz kering, mint amennyire arany fedezetet le tudtak tenni a nemzeti bankok.
Soha nem az infláció figyelembevételével...
Visszakérdezek. Itt miért a külföldi árak alapján határozzák meg sokan ahol minimális az infláció a hazaihoz viszonyítva..?
"Az aranyat reg el lehet felejteni ebbol a szempontbol...."
Pont ezért írtam..)))
Arany fedezet? Hol?)))) Ne már ilyet. Az USA dollárnak volt valamikor, nagyon régóta nincs.
Digitális fizetőeszközök tekintetében soha nem is lesz.
Az avultatási kalkulátort miért felejtitek el, már itt magyar viszonylatban...)
Csak egy példa, nemrég meghirdettek egy erősítőt (velem egykorút) totál leharcolt esztétikai állapotban. Pont kétszeres áron amennyiért máshol hirdetik ami nagyon szép megőrzött állapotban van és valóban bevizsgálva, kicserélve benne amit kellet mert erről bizonylat is van. Nem úgy mint itthon a róka rege róka...
Már a B oldal forog így 60 felett...

wittao
V.I.P.
V.I.P.

dumdum írta:
2025.11.02., vas. 13:18
tshessy írta:
2025.11.02., vas. 08:02
Kedves Xilop és Smart845!
Mivel 2010-es évek elején nem volt nagy infláció, valszeg ennyi lehetett a vételára pár évvel a cikk megjelenése előtt is. Szóval, ha adott az ár és az év, bedobod egy infláció kalkulátoba https://bankmonitor.hu/inflacio/, akkor megkapod, hogy ez az összeg mit jelent mai értéken. 890.000Ft 2010-ben 1.777.992Ft-nak felel meg jelen értéken. Ha ezek után a feltüntetett vételárból levonod az extra cső szett árát, és hogy inkább 10 mint 20 éves, akkor már talán nem is annyira rossz deal.
Ez az infl.kalkulátor egy nagy baromság...
No és melyik infláció, maginfláció vagy...? :rolleyes:
Egy avultatási kalkulátor is hasznos lenne...ebben az esetben.
Befektetési aranynál miért nincs ez? :D
Ha az inflacio egy nagy baromsag, akkor megis hogy szamolnad ki egy 20 eves termek mai realerteket?
Az aranyat reg el lehet felejteni ebbol a szempontbol teljesen kulon eletet el, mivel joval tobb fizetoeszkoz kering, mint amennyire arany fedezetet le tudtak tenni a nemzeti bankok.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6365

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Revenge78 írta:
2025.11.03., hétf. 04:37
Ez a topik sem a viszonteladásról szól és nem a haszonszerzés a célja:
viewtopic.php?f=34&t=222031

Amelyik blu-ray lemez gyeniko kínálatából elkelt, az itt megjelent.
Lezárta az előző hirdetését, melyben hét film szerepelt, majd nyitott egy új topikot, melyben már 22 tétel szerepelt.
viewtopic.php?f=34&t=205942

Másrészről, úgy látszik, hogy az adminok kérését nem mindenki tudja felfogni:
"Kérjük, hogy az eladási részen egy fórumos lehetőleg egy topikot nyisson az eladó több Cd/Lp/Minidisc/Bluray/Dvd/LP/kábel stb... cuccának, mert az egyesével nyitott topikok upolgatása nagyon lenyomja a többit.
Az ezen kérés ellenére egyesével megnyitott topikok első alkalom esetén összevonásra kerülnek, második alkalommal törlésre."
Jó, hogy szóltál, össze is vontam a kettőt.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Revenge78
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Revenge78 »

Ez a topik sem a viszonteladásról szól és nem a haszonszerzés a célja:
viewtopic.php?f=34&t=222031

Amelyik blu-ray lemez gyeniko kínálatából elkelt, az itt megjelent.
Lezárta az előző hirdetését, melyben hét film szerepelt, majd nyitott egy új topikot, melyben már 22 tétel szerepelt.
viewtopic.php?f=34&t=205942

Másrészről, úgy látszik, hogy az adminok kérését nem mindenki tudja felfogni:
"Kérjük, hogy az eladási részen egy fórumos lehetőleg egy topikot nyisson az eladó több Cd/Lp/Minidisc/Bluray/Dvd/LP/kábel stb... cuccának, mert az egyesével nyitott topikok upolgatása nagyon lenyomja a többit.
Az ezen kérés ellenére egyesével megnyitott topikok első alkalom esetén összevonásra kerülnek, második alkalommal törlésre."

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”