Mottó: "Nincs új a nap alatt"
Az előzőleg berakott Siliconix VN64GA V-MOSPOWER FET-es unity coupled Single End erősítő ötletem nem hagyott nyugodni - miképpen lehetne ezt jobbá tenni?

Sajnos teljesen feleslegesen agyaltam rajta, mert persze tudom, hogy nincs olyan EGY aktív elem, amely ideális tulajdonságokkal bírna egy ilyen kapcsoláshoz.
Aztán jött a hirtelen felismerés - mi lenne, ha létrehoznám ezt az ideális aktív eszközt?
Aminek a bemenete kis kapacitású és gyors mint a veszedelem, a két bifilárisan tekert fojtó tekercset pedig kisimpedanciásan és SZIMMETRIKUSAN hajtaná meg...ugye ez olyan egységcsatolt Single Ended kapcsolás, aminek földfüggetlen a kimenete, az unipotenciális hajtás tehát tökéletesìtve is lenne.
Szerencsére van olyan előzménye ennek a gondolatnak - az is push pull megoldásból származik mint a McIntosh unity coupled elve:
Infó itt:
https://www.valveradio.net/audio/super- ... stage.html
A PP megoldást átalakítva simán feltudom használni, igaz ez most a 3 aktív elem más végeredményű működését jelenti.
Ez lenne a TRIP-FET kapcsolás, ami a kiválogatott 3 MOSFET párhuzamos üzemét jelenti, és átvenné az egy ideális aktív elem szerepét
Az elvi rajzát felteszem, és a következő időszak feladata az lesz, hogy az együttüzemelés optimális munkapontját kidolgozzam.
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009