Attól függ, mit nevezel jónak. Mivel objektíve mérhető adatokat követeltél, és olyan állításokat fogalmaztál meg, amik nem állják meg a helyüket, azt gondolom, hogy az objektív, technikailag mérhető jóság érdekel. És ezekkel a paraméterekkel a Nordost Odin 2 kábelek, igen, technikailag. indenhol jók. Objektíve.
A hangminőség önmagában - túl azon hogy nagyon sok benne a szubjektivizmus - objektíve egy kábelen nem értelmezhető, mert a hangot nem a kábel adja ki, ezért egy kábel hangminőség szempontjából önmagában nem jellemezhető objektíven, mert csak egya teljes lejátszási láncban "szólal" meg. És itt már képbe jön az is, amit KF írt lennebb.
A hangminőség objektíve mérhető jellemzői szempontjából sem valószínű, hogy MINDEN lejátszási láncban jó, de ezekkel a paraméterekkel SOKKAL valószínűbb, hogy egy random lejátszási lánban is jó lesz (mondom, az objektíve mérhető hangminőség-jellemzők tekintetében, legyen az SINAD vagy bármi egyéb), mint pl. egy PowerR kábel.
A többi puszta szubjektivizmus, és azon legfeljebb releváns szignifikanciával rendelkező statisztikai méréseket lehet végezni (amit a komolyabb gyártók szintén meg is tesznek, saját jól felfogott érdekükben), itt mi akárhány példát és véleményt hozunk fel, annak statisztikai szignifikanciát nem fogunk tudni biztosítani, ezért ebben a kérdésben sem releváns sem meggyőző nem tud lenni a véleményünk. Ergo: a vita ezen része hitvita marad ezen a fórumon mindig is, a hitvitáknak pedig szerintem jellegükből adódón nincs értelmük, mert meggyőzni soha nem tudjuk egymást. Legfeljebb befolyásolni azt, hogay egy meghallgatás során mit fog hallani a másik fél. Ennek nagymestere Cables, saját személyes tapasztalatom alapján is. Amit én mellesleg nem tartok önmagában rossz tulajdonságnak, de számomra ekvivalens az általad sérelmezett kereskedői praktikákkal (amik engem úgyszintén nem zavarnak).
Egyébként soha nem volt és nem is lesz Odin2-esem.