Nem érzek egyelőre késztetést dugócserére. Ismerősnél végighallgattuk a Platinum Electra 7 verziókat. A dugók változtak az idők során, meg a szigetelőanyagok. Ő a Current-ra "esküszik" ( a vz mellett Thesisekhez) . A különbségüket hallom, de engem ez csak 5 másodpercig érdekel. Ennyi eltérésekért nem cserélgetek/cserélgetnék dugókat (sem meg kábeleket sem) . Ha komoly javulásra van szükség, jobb kábelt kell venni! Pedig a múltkor Oto pp meg vrds10 szólt vz-vel, meg dps-el. Csak hogy az árarányokat is beemeljem.... :)Rock60 írta: ↑2025.10.23., csüt. 12:51Tudom, hogy a Vz-n rosszul szerepelt a Wbt, mástól is hallottam már...SoundMania írta: ↑2025.10.23., csüt. 11:30
.... És érdemesebb inkább előbb jó/jobb/még jobb kábeleket venni. Lehet, hogy csak én nyúltam mindig bele, de az olcsó csatlakozókkal sem éreztem hiányt soha és volt drága (wbt) dugóval nagyon rossz tapasztalatunk. (konkrétan vz kábelen és max csak úgy szólt mint egy sokkal gyengébb hangú vx!)
Ha a DPS4 re feltennél egy Oyaide 004 - párt, sanszos, hogy akkor hallanád a hiányát, ha levennéd...
De akkor nagyon.![]()
Kinek mi és mennyire preferencia? :)
Olcsóbb /rosszabb kábelekkel még a kábelek a gyenge láncszemek ilyen készülék esetén is. Diy kábeleknél persze kézenfekvő lehet a dugók csereberéje, de a gyári kábelek esetén amit hallottunk, csak kevés eltérést okozott, igaz hasonló dugóra váltás. És a késztermékek messze-messze hozták az elvártakat, így nem túl indokolt a dugó csere. Úgyhogy most itt többeknél öröm van és boldogság, hogy ekkora javulások történtek...... Még akkor is ha van olyan készülék, amiről emiatt kiderült, hogy mennyit is tud "csak"....