Like-ba írtad, hogy jobb kábelen jobban hallatszik a dugócsere, mint Diy-en.Rock60 írta: ↑2025.10.23., csüt. 12:51Tudom, hogy a Vz-n rosszul szerepelt a Wbt, mástól is hallottam már...SoundMania írta: ↑2025.10.23., csüt. 11:30
.... És érdemesebb inkább előbb jó/jobb/még jobb kábeleket venni. Lehet, hogy csak én nyúltam mindig bele, de az olcsó csatlakozókkal sem éreztem hiányt soha és volt drága (wbt) dugóval nagyon rossz tapasztalatunk. (konkrétan vz kábelen és max csak úgy szólt mint egy sokkal gyengébb hangú vx!)
Ha a DPS4 re feltennél egy Oyaide 004 - párt, sanszos, hogy akkor hallanád a hiányát, ha levennéd...
De akkor nagyon.![]()
Két dolgot fűznék hozzá.
Az előbb írtam, hogy a Platinumokat hallgattuk eltérő dugókkal.... Azon már biztosan jól hallható szerintem is, de pont ezért írtam ott is, ha csak ennyi a hatás, akkor minek. Mennyi egy olcsó dugó? 10 ezer? És egy drága? 400 euró? Ezeket is lehet próbálgatni, de ha eleve rendben levőnek tűnik akkor nem feltétlenül nyúl az ember a dugócseréhez. Persze eleve megint abból indulok ki, hogy az ember ismeri a rendszerének a komponenseit, a hangjukat, külön-külön is és tudja, hogy az adott próbált eszköz akkor most semleges - e és a javulás az valóban az és nem csak egy jobb hangzási balansz, amire egy mély/magas hangszínszabályozó elég lenne! :)
Másik pedig, hogy a diy kábelek nem a duelundnál meg a neotechnél érnek véget! :)
De legalább jól megy ezeknek a cégeknek.... Eltartják őket a kábelfonók... :)