Látom én is a folyamatot,itt vagyok már régóta.A véletlenül rálelt régi rézdrót esete forog itt már mióta itt van,és ezzel semmi probléma nem lenne ha ez a helyén kezelve,és bizonyos kereteken belül,jelen esetben a saját topikban menne,de basszus nem ez van,és ez a baj,mert nincs olyan téma ebben a topikban,ami előbb utóbb ne a régi rézdrótra lelt ember agymenéseire váltana.Unalmas,és ez a lehető legfinomabban megfogalmazott jelző és kritika,szerintem.istvan01 írta: ↑2025.10.18., szomb. 09:40Ebben van még durva momentumShimano írta: ↑2025.10.18., szomb. 09:26Egyszerűen nem hiszem el,hogy azt aki a saját portékáját nyomja az általános topikban is,az ellen ne lehetne tenni valami akármit is.Unalmas,és bicskanyitogatóan bosszantó is ezeket a minden más sz@r csak az enyém jó marhaságokat itt-is olvasni.
Aki kábelt farag,az maradjon a saját topikjaiban,és nyomja ott a süket dumát,csak ennyi lenne az elvárás.![]()
Szerintem szándékosan csinálja ezt a provokációt.Ha én admin lennék,akkor szintén így tennék,szándékosan kidobnám innét.
És már megint az ő szekerét toljuk,mint ahogyan eddig is.