asebestyen írta: ↑2025.10.10., pén. 21:39
Selejtet minek raksz be? Ha 2 belső berakása egy óra, az számomra értelmezhetetlen, bocsánat. Nyilván nem azért tartott 1 óráig, mert béna vagy, hanem valamiért megpróbáltad a lehetetlent. Utólag Te sem tudod miért, azt gyanítom.

Nekem a Speciben is Pirelli TPU volt (azzal együtt adtam el jónéhány ezer km után) meg a Cannondale gyári kerekében is. Soha nem volt semmilyen gond egyikkel sem, 1x szúrta át tüske az egyiket. Annak a párja van meg most is, mint tartalék. 1 baja van, drága.
Volt amúgy Tubolitom is meg van Schwalbem is TPU-ból. A különbség számomra kimerül abban, hogy melyik mennyire tartja jól a nyomást illetve az áruk.
No akkor...
Azért raktam be, mert belsőre volt szükségem a külsőhöz, anélkül nem működik, én pedig szerettem volna hogy működjön, mert csak úgy tudok vele biciklizni, ha pedig lett volna ilyen méretű, nem elcseszett belsőm, akkor azt rakom be, de nem volt, épp azért rendeltem, hogy legyen, egy újabb hetet viszont nem akartam várni...Kidobni drága lett volna, két ilyen kis izé visszaküldésével babrákolni nincs idegem, meg amúgy is mit rendeljek a selejtek helyett, amivel nem járok ugyanígy?
A félremontírozott szelep számomra ismeretlen hiba volt, sohasem találkoztam ilyesmivel - pedig pár belső már megfordult a kezeim közt - szóval több felrakás után sikerült csak az attrakció. Azóta is bent vannak, teszik a dolgukat: tartják a levegőt. De hadd ne kelljen már konok idiótának éreznem magamat, mert megpróbáltam felülkerekedni egy új problémán! Ha csak annyi kitartással futottam volna neki például a tubeless telepítésnek, akkor a felrakásig sem jutottam volna vele, mert azzal nagyságrenddel több szívás volt.