Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M6S DAC
- guszti68
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Musical Fidelity M6S DAC
Eladóvá vált hibátlan esztétikai és műszaki állapotú Musical Fidelity M6S DAC típusú dac, előerősítőm.
A készülék beépített, kiváló minőségű fejhallgató-erősítővel van felszerelve. A szimmetrikus és aszimmetrikus kimenetek lineáris vagy változó módban is működhetnek, így a DAC közvetlenül használható aktív hangszórókkal vagy teljesítményerősítőkkel is. Akár 32 bites 768 kHz-es adatátviteli sebességet és DSD 64/128 formátumot is képes fogadni.
Első tulajdonosa vagyok, négy éve használom problémamentesen. Állapota gyári, javítva nem volt.
Gyári dupla doboza és minden tartozéka megvan: távirányító (végig tasakban használt), gyári tápkábel, user manual, bársonyzsák, kesztyű.
Szükség esetén adok mellé egy Audioquest típusú Standard B - Micto B usb adaptert.
Jellemzők:
Frekvenciatartomány +0, -1dB 20Hz - 50kHz
Jel / zaj 115 dB
Átalakító 32/768 bit/KHz
Analóg kimenet 1
Szimmetrikus kimenet 1
Digitális optikai 3
Digitális koaxiális 3
USB 1
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440 x 100 x 380 mm
Tömeg 6,9 kg
Ára: 299.000 Ft
Bp-en található, a gyári csomagolásában postázni is tudom.
30/771-6870
A készülék beépített, kiváló minőségű fejhallgató-erősítővel van felszerelve. A szimmetrikus és aszimmetrikus kimenetek lineáris vagy változó módban is működhetnek, így a DAC közvetlenül használható aktív hangszórókkal vagy teljesítményerősítőkkel is. Akár 32 bites 768 kHz-es adatátviteli sebességet és DSD 64/128 formátumot is képes fogadni.
Első tulajdonosa vagyok, négy éve használom problémamentesen. Állapota gyári, javítva nem volt.
Gyári dupla doboza és minden tartozéka megvan: távirányító (végig tasakban használt), gyári tápkábel, user manual, bársonyzsák, kesztyű.
Szükség esetén adok mellé egy Audioquest típusú Standard B - Micto B usb adaptert.
Jellemzők:
Frekvenciatartomány +0, -1dB 20Hz - 50kHz
Jel / zaj 115 dB
Átalakító 32/768 bit/KHz
Analóg kimenet 1
Szimmetrikus kimenet 1
Digitális optikai 3
Digitális koaxiális 3
USB 1
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440 x 100 x 380 mm
Tömeg 6,9 kg
Ára: 299.000 Ft
Bp-en található, a gyári csomagolásában postázni is tudom.
30/771-6870