Szerencsére szerintem ilyenhez még nem volt szerencsém :-)
Bár ki tudja... A pörkölt pl. akkor jó, ha nem frissen készült ;-)
De általában frissensülteket eszünk, ha meg mégsem, akkor azt szinte kizárólag csak az otthoni kedvenc éttermünkben. Ami legalább 35 éve (1988-tól) működik egy tulajdonossal (család), a személyzet is alig változik, de legalábbis a törzsgárda amióta vissza tudok emlékezni rájuk ugyanaz. Szerintem ők nem rendelnek kész fagyasztott kajákat, amit aztán megmikróznak ;-)
Vannak még azért normális éttermek, pl. "városomban" egy jó ismerős szintén már a 2. generáció aki viszi a családi éttermet, és a fickó nem szeret engedni a minőségből: ettem már nála sima ebédmenüben olyan házi készítésű, csirkehússal töltött tortellini-t, hogy a fülem kétfelé állt :-) De igazából a hagyományosabb dolgokat készítik inkább, pl. "vesevelő" is elő szokott fordulni délben, az is piszok finom. Vagy a nagy kedvencem: egy jó zalai krumpliprósza félbe hajtva, benne egy szelet sült tarja és némi szalonna - hagyma összepirítva, a tetején tejföl... Könnyű ebéd ;-) Na ez sem fagyasztva érkezik, az tuti ;-)
Egyébként a két kedven a Zöld Elefánt Zalaapátiban, és a Piccolo Zalaegerszegen: ha valaki arra jár, tuti nem fog csalódni, ezek még klasszikus jó éttermek!