Ha már ennyire golyóálló vagy, én is odapörkölök ;-) Az építőiparban tevékenykedek, és sohasem értettem, ahogy az építészek el vannak ájulva egymás remekeitől - de mindig csak az épület homlokzatát mutogatják, és ritka kivételtől eltekintve egy szó sem esik a mögöttes megfontolásokról, a műszaki megoldásokról. Sajnálatos, hogy a legtöbb embernek ennyi elég is belőle, de szerintem így ez ebben a formában minden, csak nem szakma, és nem hobbi - legfeljebb felületes élvezkedés. Én speciel mindig próbálok átadni információt a saját elképzeléseimről is, ezzel egyben vitára bocsátva azt. Ha nem veszed zokon, ez esetben biztatnálak erre
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Szia! Köszönöm a méltató szavakat.KopaszKutya írta: ↑2025.10.11., szomb. 07:59Szépen megépített, igényes rendszer és még így jutubon is átjön a jó hang.![]()
Félek negatív dologról megnyilvánulni, mert manapság mindenki mindent azonnal zokon vesz, ezért ne vedd személyeskedésnek, mivel nem te indítottad el ezt a trendet, de aki kitalálta azt, hogy felteszek egy videót egy rendszerről, aminek az (is) lenne a célja, hogy (a jutub minőségét figyelembe véve) valamilyen szinten átjöjjön a rendszer tudása, hangja, nem tudom miért kell körbe-körbe körözni a szobába, hogy még véletlenül se a hangon legyen a hangsúly, hanem hogy hogyan néz ki az elektronika eleje vagy hátulja. Nem lenne jobb 1 percben körbe járni, utána leülni középre és elindítani a zenét? Tudom itt is van már fejlődés, van aki zene közben körbe járja a szobát, de ez alatt profi mikrofonnal veszi fel a hangot, nem telefonról.
Tényleg nem rosszból írtam, sajnos mára ez lett a divat, de még a jutub butítása mellett is néha elég szépen át tud jönni egy rendszer kvalitása, ha oda figyel az adó és vevő.![]()
Nem veszem magamra a kritikát.
Végülis az erősítő dizájn bemutatása volt a célom. Úgy gondolom, hogy nem mindennapi a kialakítása, kicsit eltér a megszokott formáktól, ami sokaknak érdekes lehet.
Szóval a hang bemutatása, másodlagos volt a teló nem alkalmas rá.
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-Ject Dac Box RS2
Digitális futómű: Lumin U2 Mini + PD Creative PSU
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik Reference Line
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Szépen megépített, igényes rendszer és még így jutubon is átjön a jó hang.
Félek negatív dologról megnyilvánulni, mert manapság mindenki mindent azonnal zokon vesz, ezért ne vedd személyeskedésnek, mivel nem te indítottad el ezt a trendet, de aki kitalálta azt, hogy felteszek egy videót egy rendszerről, aminek az (is) lenne a célja, hogy (a jutub minőségét figyelembe véve) valamilyen szinten átjöjjön a rendszer tudása, hangja, nem tudom miért kell körbe-körbe körözni a szobába, hogy még véletlenül se a hangon legyen a hangsúly, hanem hogy hogyan néz ki az elektronika eleje vagy hátulja. Nem lenne jobb 1 percben körbe járni, utána leülni középre és elindítani a zenét? Tudom itt is van már fejlődés, van aki zene közben körbe járja a szobát, de ez alatt profi mikrofonnal veszi fel a hangot, nem telefonról.
Tényleg nem rosszból írtam, sajnos mára ez lett a divat, de még a jutub butítása mellett is néha elég szépen át tud jönni egy rendszer kvalitása, ha oda figyel az adó és vevő.
Jay's Audio CDT2-Mk3 - Esoteric N05-XD - Plinius SA-Reference - Vandersteen 2CE Signature - Townshend Maximum Super Tweeter
CD futómű: Jadis JD2
Stabil rendszerem már évek óta... úgy is mondhatnám apu játékai.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Ha már ilyen hideg van akkor én is befűtök
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- pucok
- Törzsvendég

- Értékelés: 922
Reggel ez volt a hangszórón. Lehet , hogy a Hifibogár?
Végre teljes lett a család...picit barátkozni kellett vele, de egyre jobban tetszik.
Korábban írtam a KIIAudio rendszerem méréséről , ezért úgy gondolom hogy a tervezőnél nincs jobb információ forrás a megvalósításról.
https://www.youtube.com/watch?v=l74svpwXwRg
https://www.youtube.com/watch?v=l74svpwXwRg
A király,
saját kép, de már nincs meg.
saját kép, de már nincs meg.
Ha már fűtési szezon, akkor a hangulatvilágítás és a jó zene sem árt... 3in1 :)
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
Fűtőkészülék 5 db radiátorral, rövid idő alatt befűti a szobát
-
bordor
- Törzsvendég

- Értékelés: 79
+1 a csöveseknek
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1211
Fűtès szezon ON!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Tisztázódtak a félreértések a kollégával aki miatt erre a hírtelen elhatározásra jutottam.
Seas magas és SB Acoustics mélyközép 22 literes reflex dobozban.
A doboz elég furfangos mert habár kívülről nem látszik, de az előlap 40mm vastag. A doboz mdf míg az eleje valódi fa. Belül többrétegű csillapítás, a magasnak üreg marva az előlapba így nincs mögötte lyuk hátrafelé. Hangváltó Jantzen alkatrészekből lábtól-lábig szerelve. Bejáratás után még hangolok rajta de már így is elégedett vagyok vele.
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 492
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1438
Szép, letisztult setup!
Hosszú volt az út idáig és nem volt sem könnyű sem pedig zökkenőmentes de már járódnak a saját tervezésű és építésű dobozaim
Castle Knight 5 (2,5-utas) és Dali Zensor 7 (2-utas) hangfalak, miniDSP Flex Eight aktív hangváltás, 3db végfoknak átalakított sztereó Sony rádióerősítő, passzív mini PC hang-, és beépített 2TB-os SSD-vel rendelkező Mede8er "ezres" médialejátszó video anyagok lejátszására. (A mini PC egy saját offline routerrel rendelkezik, androidos - foobarCon - távirányításhoz.) Katt az OFF feliratra, akit bővebben érdekel.