Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Baratza Sette 270 kávédaráló

Lezárt
nils
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Baratza Sette 270 kávédaráló

Hozzászólás Szerző: nils »

Hibátlan, újszerű állapotban eladó. Még én vásároltam újonnan és nagyon keveset használtam, tehát gyakorlatilag még új.
A Baratza a 270 szettet a hatékony és gyors őrléshez szükséges hardverrel építették - 3,5-5,5 gramm/másodperc! Egy másik újítás a forradalmi csiszolási rendszer, ahol a külső csiszolókő forog, a belső - kúpos csiszolókő pedig rögzített, ami kétszer nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé, mint más, ellentétes csiszolási rendszerű csiszolóknál. Ennek az innovációnak köszönhetően szinte semmilyen kávé nem marad a szerkezetben, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a következő adagban másképp érlelt vagy őrölt kávé keveredik.
A 40 mm-esrozsdamentes acélból készült kúpos őrlőkövek nagyon finomra őrölnek eszpresszóhoz, de nagyon durvára is, például frenchpresshez. Az őrlés durvasága 31 makrofokozatban állítható, a finom beállítás 9 jelöléssel finomhangolható a tökéletes eszpresszó érdekében. A durva/finom beállítási mechanizmus közvetlenül a kúpos őrlőkőhöz csatlakozik, ami azonnali és pontos őrlésbeállítást eredményez.

Ár: 75.000 Ft
Helyileg Pakson átvehető, de előre utalást követően tudom küldeni Foxposttal is.
Érdeklődéseket privát üzenetben várom.
IMG_2210.jpg
IMG_2211.jpg
IMG_2212.jpg
IMG_2213.jpg
IMG_2214.jpg

Lezárt

Vissza: “Használt kávédarálók, pörkölők.”