Reverb írta: ↑2025.09.23., kedd 01:59
wittao írta: ↑2025.09.22., hétf. 23:36
Reverb írta: ↑2025.09.21., vas. 21:24
Nem veszed észre, mennyire unalmas vagy? Egy napot izzadtál azon, hogy értelmes tárgyi érvek helyett ezt a bornírt baromságot idebüffentsd?? Elvették a játékodat, vagy mi a problémád??  Egy szóhasználat miatt támadsz, amin te vergődsz itt egyfolytában! Szedd már össze, magad, nyuszifül...mi az elfojtásod tárgya??   Ahogy mondtam, ha ilyen jellegű gondjaid vannak, ezen én nem tudok segíteni. Különben meg van egy bölcs dakota közmondás: "„Ha észreveszed, hogy döglött lovon lovagolsz, akkor szállj le róla!”   Remélem átmegy...

Nézd... a Heed topikban én is csak pislogtam, amikor a beírásodat olvastam. Kicsit pikírt, burkoltan kötekedő pökhendi volt a stílusod, ahogy most itt is. Mást biztatsz a téma elengedésére, de úgy tűnik te nem tudod elfogadni, hogy mindenki szembe jön veled az autópályán, amiről természetesen mások tehetnek :)

Nézd...meggyőződésem, hogy egy egészéges értékrenddel rendeletező ember keze összeszorul a zsebében, ha egy gyanútlan lobbistákkal teli márkatopikban gusztustalan propaganda népszerűsítés során közönséges módon felkérdeznek egy  " hazai támogatású" kisipari vállalkozást azzal, hogy a majd egymilliós belépő erősítőjével túl olcsón ad túl jó hangot, miközben egy korai verzióval kapcsolatban prózai módon leírtam álláspontomat, miszerint egy filléres 50 éves erősítőtől jobb hangot kapok. Szándékosan, leginkább visszafogottságból nem írtam le jogos minőségi kifogásomat az én korai verziómmal kapcsolatban, miszerint sem hangfalvédelem, sem koppanásgátló nincs beépítve - ezért a hangfalak ijesztően durrannak minden bekapcsoláskor -  a hangszóró terminálok kilötyögnek a gyenge konstrukció miatt, a hálózati kábel annak rugalmatlan rideg volta miatt belül kiszakad, zárlatveszélyessé válik, ezeket nem említettem, de nyilván dühít. Ennek fényében szembejönni egy ilyen (fészekbe sz.rós) polgárpukkasztó alákérdezésnek..nos ez kiveri a biztosítékot szerintem jóérzésű embereknél is, nemhogy nálam, egy "lelketlen" valakitől, ugye... . Pláne, hogy ilyen árakon hazai piacon megjelenni hazai gyártónak enyhén szólva kiábrándító, főleg a nagynevű versenytársak ár/minőségéhez képest. Ha pedig mindeközben még állami/Eu-s dotációban is részesülnének - mint más hasonló vállalkozás -  úgy rád bíznám annak emberi/gyártói minősítését ...

1., Márkatopik: azaz a gyártó saját topikja, ahol a vásárlóival és a termékei iránt érdeklődőkkel oszt meg információkat + a régi és új vásárlói segítik egymást, útbaigazítást kérnek-kapnak.
A "gusztustalan propaganda népszerűsítés" nem tudom esetedben hol realizálódott, mert Heed Audio reklámot aligha találsz Magyarországon, és úgy általában a legtöbb hazai gyártó költségvetésébe nem fér bele + még ezen felül annyira jelentéktelen a hazai highend piac, hogy értelmetlen bármiféle marketinget tolni.
2., 1 milliós erősítő vs. túl olcsó túl jó hang: ezek szubjektív megjegyzések, és ne csodálkozz azon, ha egy Heed topikban a Heed tulajdonosok a saját portékájukkal kapcsolatosan esetleg elfogultabbak. Amúgy Zsolték jelentősebb mennyiséget inkább külföldi piacokra tesznek ki, és sok nemzetközi elismerésben van részük, ha elolvasol sok tesztet, akkor te is realizálhatod legtöbbször a kiváló ár/teljesítmény arányt hozzák fel. 
3., Hogy te számodra egy filléres 50 éves erősítő (ami vélhetően ezer sebből vérzik) jobb hangot ad, az nem feltétlenül fed le egy nagy létszámú közösséget. Az is lehet, hogy egyedül te hallod jobbnak, bárki visítva elszaladna... tehát a saját tapasztalatod alapján egyetemleges következtetéseket levonni nem feltétlenül célravezető dolog.
4., Jogos kifogásaidat kifejthetted volna a konstruktőrnek is egy PM-ben, és valószínű lereagálta volna a kérdést. Ezen túlmenően a mostani erősítői a cégnek mit tartalmaznak és mit nem, arról érdemes a műszaki specifikációban és review-ban tájékozódni. Vagy kérdezni :) 
Ha pedig egy ilyen - vélhetően használatból eredő - műszaki problémás készülék van, akkor be kell adni a szervízbe, átnézik, javítják és hibátlanul hallgathatod tovább. Ehelyett fortyogsz a hiba miatt. 
5., "ilyen árakon hazai piacon megjelenni":  ahogy elnéztem a termékeik árát, szinte csak a "great China" területén létrehozott produktumok és a használt piac van versenyben árban. Onnantól pedig mindenki eldöntheti, hogy kínait akar, vagy hazait. Vagy használtat garancia nélkül, 20 évesen egy egykori, talán ma már nem is létező gyártótól. Tudnál mondani Heed Audio nagy nevű versenytársát mondjuk 4-5 céget? Megköszönném, csak hogy a számegyenesen el tudjam helyezni a gondolatmenetedet. (Remélem nem Cambridge vagy Cyrus termékekkel jössz 

).
6., Nem tudom kaptak-e állami támogatást... de ha kaptak volna, akkor mi van? Munkát adnak X embernek, adót fizetnek, járulékokat, viszik nemzetközi piacokra a hazai termékeket. Kiket kellene támogatni szerinted, ha nem egy ilyen céget?