Bocsáss meg, de ha elköveted az egyik alapvető érvelési hibát - az argumentum ad hominem-et, azaz a személyeskedést - és beszólsz valakinek ("mennyire kell nyomorultnak lenni"), akkor ne csodálkozz, ha hasonló modorban kapsz válaszokat.ghost222 írta: ↑2025.10.08., szer. 13:57Tipikus ostoba lekezelő hozzáállás, azt sem tudja miről alkot véleményt, azt pláne, kiről. Én mostmár tudom. Elszomorító, hogy mindenhol ez megy, attól érzi magát többnek valaki, ha a másikat a képzeletében maga alá nyomja. Számomra, az ilyen ember nulla.a.gabriel írta: ↑2025.10.08., szer. 10:54Jó írta a fórumtársunk az ilyen erősítőknek a helyét > garázs
Érdemes lenne már egy kicsit észhez térni, mit nevezünk minek, és minek hol a helye.
El lehet hinni, hogy az ilyen mogyorók még valahogyan meg is tudnak szólalni, de semmi több.
Ennél jóval többet ér és tud hangban egy X tíz éves kombájn házimozi erősítő is, és nem is kerül többe, mint ez
Vegyük már komolyan rendszerünk elemeit..................
És ezt a idézetet nem kellett volna ELEX írásához fűzni > mennyire kell nyomorultnak lenni, de most komolyan![]()
Mert fórumozok 98%-a ezer év múlva sem fog ott tartani tudással-tapasztalattal, mint Ő
Nincs azzal semmi baj ha ez az erősítő neked tetszik, mindenki úgy élvez ahogy tud, és senki sem akar itt erről lebeszélni, de azért az erős, hogy a nagyobb gyártók újításait lesajnálod, ráncfelvarrásnak minősíted, és konvencionális szaroknak minősíted őket. Majd szinte elvárod, hogy mindenki más hozzád hasonló rajongással fogadja ezt a micsodát, és besértődsz, hogy ez nem így van, és visszakapod azt a lekezelő hozzáállást, amit te magad indítottál el.
Én ezt az erősítőt nem ismerem, de hallottam más gyártótól (nem ragadt meg a nevük) ugyanezzel a konstrukciós elvekkel épített erősítőt, nagyon nem az én világom volt. Ráadásul ez a külső design is nagyon távol áll az ízlésemtől. Nem vagyunk egyformák, különböző ízléssel, hangzáspreferenciákkal rendelkezünk, és ez így van jól, próbáld meg elfogadni.