Az önbizalmam: ahová csak lehetett elmentem minden házimozi bemutatóra és azt érzékeltem a szememmel, hogy egy kalibrált kisméretű vászonra vetített kép sem tetszik, de nagyon távol áll attól, hogy képminőségnek nevezném, amit láttam.
Ezért saját magam megtanultam kezelni a ketyeréimet. Aki nincs másra utalva, az a legnagyobb király. Színte lehetetlen elérni, de sikerült és erre vagyok büszke.
Ha te sportlövész vagy és mindegyik lövésed tizes, akkor........
Ha te boxoló vagy és 3 menet alatt kiütsz 5 versenyzőt, megdöntve George Foreman csúcsát, akkor elviseled, hogy tanítgassanak, beolvassanak neked a lövészetről, vagy a boxról?
Quetz és Vhiktor is szakmailag lenullázták a felszerelésemet. Ennek ellent mondanak a vásárlók véleményei és vételei.
Zozi munkásságát, fejlesztéseit sokszor elolvastam és nekem hatalmas motivációt adott. Legalább akkorát fejlődtem, mint ő,
és se ő, se én nem hagyjuk abba.
Mike Tyson kitalált saját, egyedi ütéskombinációkat, én kitaláltam, hogyan lehet nagyobb térhatást elérni a processzor hang beállításai révén.
A gyakorlati tapasztalat az, ami teljesen ellent mond a szakmának. Sok cégnél vannak barátaim és járnak kalibrálni és bizony nagyon sokszor nem tetszik az ügyfélnek sem a kalibrált kép és a hangbeállítások sem, mert mindenkinek más a hallása, lásása stb. Ezért egyedileg kell érteni hozzá, ha már birtoklunk sokmilliós hm felszerelést.
Én is tanultam, tessék kézbe venni a távot ha már komolyan gondoljuk a házi- mozit.
Én nem ebből élek, a véleményemet írtam le és kész.
Vetítsetek 4 méter széles vászon felett, arra elmennék.
Ugyanazért nem fogadok vendégeket, mint Szepi, ha már itt vagy.