Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 112

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: Den »

takoka írta:
2025.09.25., csüt. 06:56
Andy76 írta:
2025.09.24., szer. 23:11
Évek óta megy itt a fórumon Den társunk önhájpolása.
Volt már nála valaki akit megdemóztatott?Leírta már valaki a véleményét valahol?
Én nagyon elmennék hozzá, nagyon kíváncsi vagyok már rá,ki is ez a pali,mit rakott össze 30év alatt...és ez nem vicc,el akarok jutni hozzá.
Szerintem nem te lennél az egyetlen jelentkező arra a bizonyos demóra :D
Ahogy Zozinak is és nekem is a lehetséges- megvalósítható fejlesztéseken jár az eszem. Zozi is az előrelépéseit írta le és én is.
Mindenkinek tartottam demót, aki vett tőlem erősítőt- projektort, hangfalat.

29 évi házimozizási háttérrel raktam össze a sosem végleges felállást majdnem 3 éve. Most is fejlesztek több heti munkával.
Az nagyon tetszik nekem, hogy pl projektort nem kell cserélnem a laser miatt és a 3 képprocesszor által.
Nekem sem hiányzik egy ismeretlen ember, aki mindent lefényképez.
Mindenki kalibráló msternek adja ki magát, mégis még műszeresen is nem kis eltérésekkel "dolgoznak a rendes szakemberek".
Már régen kigyógyultam más segítségéből, "magad uram, mert más nem", vagy segíts magadon..............
A statika és egy jó kiskocsi segítségével 80- 90 kg- os mosógépet, hangfalat egyedül mozgatok, csomagolok- szállítok.
Hol láttam kalibrált képet? Sokszor a HM stúdiónál, többszőr a Dream S- nál Hiccusznál stb.

Mindig oda lyukadunk ki, hogy a Marantz AV10 és a ZidooUHD5000 képprocesszora nem ér semmit mobiltelefon színvonal.
Ha annak van igaza, akinek ezek a házimozis cuccok nem állnak rendelkezésére és csak ELKÉPZELT véleményt tud alkotni róluk, akkor hallgassatok rá, mert megérdemlitek.
Én már dolgozom velük 3 éve és megtudtam a valóságban mit is érnek összehangolva őket. A házimozis világ kitárult, a lehetőségek végtelenné váltak és tízmilliókat spóroltam. Aki nem ért a képhez, az vágyik tíz- 50 milliós projektorra, mert azt hiszi attól lesz jó a kép. A kép minőségét a képprocesszorokkal való összehangolás, egymással való szinkronba hozása teszi feledhetetlen élménnyé. Ennek bizonyítéka- amit már sokszor leírtam: a legelső Marantz 8805 képprocesszorát aktiválva 4K 60Hz azonnal látni lehetett a kép minőségének nagybani javulását, ami azonnali lehetőséget kínált fel a maximális képméret létrehozására: a 4 méter széles vászonra váltásra.

Andy76: tegnap is órákat szereltem vízvezetékeket, mosógépet stb. Nem értem rá demózni. Napokig a műhelyben fogom készíteni a preciziós állványt, amire a 8. atmos kerül.
Elnézést kérek, de nekem nincsenek félmilliós- milliós foteljeim és a francba elküldött T. Sanyi az egyik szőnyegemet látva...
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11057
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Den írta:
2025.09.24., szer. 16:48
Vhiktor és mások pl Fapaci, Home Movie, Hiccusz, HM stúdió biztosan kimennek hozzád 80- 100 ezerért és ha rendelkezel processzorokkal, akkor úgy kezdik, hogy az összeset kikapcsolják, mert csak rontanak a kép minőségén...... meregzsak.gif :nonononono:
A többiek nevében nyilván nem nyilatkozom, de rám nézve semmi sem igaz abból, amit írtál. Nem 80-100 ezerért megyek ki egy pest megyei helyszínre, nem kapcsolom ki a processzort és nem foglalkozom képi beállítással. Ellenben megmondom, ha valami hibás, szóval nem én vagyok a Te embered.

takoka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: takoka »

Andy76 írta:
2025.09.24., szer. 23:11
Volt már nála valaki akit megdemóztatott?Leírta már valaki a véleményét valahol?
Én nagyon elmennék hozzá, nagyon kíváncsi vagyok már rá,ki is ez a pali,mit rakott össze 30év alatt...és ez nem vicc,el akarok jutni hozzá.
Szerintem nem te lennél az egyetlen jelentkező arra a bizonyos demóra :D

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6335

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Den írta:

Vhiktor és mások pl Fapaci, Home Movie, Hiccusz, HM stúdió biztosan kimennek hozzád 80- 100 ezerért és ha rendelkezel processzorokkal, akkor úgy kezdik, hogy az összeset kikapcsolják, mert csak rontanak a kép minőségén...... meregzsak.gif :nonononono:

Azért a nagy igyekezetben ha lehet ne te adj már árat (árajánlatot) az ő munkájukra. gondolkodik.gif
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Andy76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Andy76 »

CambridgeAudio azur 651r
PolkAudio LSi9,LSiC,F/XiA6
REL HT1205 mk2

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 735

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Den írta:
2025.09.24., szer. 17:26
Kb 50 fénykép lenne minimum és szerintem Robi mesternek teljesen más cucca van, mint nekem és más a képmérete is.
Jó az gyakorlatilag 2 menüpontnak is :D A zido UHD5000 egy közepes GPU-val rendelkezik (Mali-G57), ennek megfelelő grafikus képességekkel, nincs benn semmi high-end, mivel yakorlatilag egy mobiltelefonba való chip.

The Mali-G57 is considered a good GPU for mid-range devices, particularly in touch screen laptops. It offers a balance of performance and efficiency, making it suitable for everyday tasks and light gaming.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 202
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Vhiktor »

Den írta:
Kedves Robi!

Vhiktor és más kalibrálók nagyon jól keresnek, nekem megszűnik hamarosan a munkahelyem. Ezer bajom van egyszerre és mindet magamnak kell megoldanom. Még ha le is fényképezném a beállítokat, ami még íly módon is sokáig tartana, akkor sem érnél el vele semmit, mert mindenkinél teljesen más a felállás. :noproblemo:

Legyél autodidakta és tanuld meg kezelni a processzoraidat, ha rendelkezel vele/velük. :tutiok: bravo.gif

Mivel az összes kalibrálóművész, akik nem éppen ingyen jöttek ki hozzám, elfogadhatatlan "munkájukért" fizettem egy rakás pénzt. De volt olyan is, aki gyalog nem volt hajlandó pénzért átjönni hozzám 10 nap alatt bármikor...Ezek után kínomban saját magam megtanultam beállítani az összes ketyerémet, mostmár tökéletes minőségben: kép- hang.
Saját találmányaim vannak, ezért biztos, hogy már otthagytam mindenkit az állóvízben- ezt büszkeségből írom.
Egy hangmérnök hívott fel, hogy állítsam be a házimozijának a hangját pl.

Ha úgy kezded, hogy "mester" az nem esik jól senkinek!
Nem "kalibrálóművészeket" kell kihívni, hanem rendes szakembereket és akkor talán nem lesz értékelhetetlen a munka :D
Hozzáteszem, hogy az igények felmérése után én Hozzád ki sem mentem volna, sőt le is beszéltelek volna a kalibrálásról, mert nyílván Te más képivilágot keresel. Viszont abban is biztos vagyok, hogy valóban kalibrált képet még nem láttál. Gyere el hozzám az nem kerül semmibe.
ISF minősített Professzionális kalibrálás (projektor, TV, monitor)
A világ legjobb műszereivel! 10 év tapasztalat!
  • Klein K10A
  • Jeti specbos 2501 HiRes 2 nm
  • Bit perfect minta generátor(YUV,RGB,10bit)
  • madVR integrátor

tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas
youtube.com/@tokeleteskep

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

robi20064 írta:
2025.09.24., szer. 16:26
Den mester, had tanuljon mar valamit az eccceri halando is, ha nem nagy keres akkor legy oly kedves es oszd meg velunk a Zidoo/Marantz/Epson beallitasait es "algoritmusait". 29 ev tudasa es tapasztalata megsem all ossze minden masodik sarkon.
Sok titok nem lehet. A marantz av10 videoprocessalasa kimerül abban hogy game mod az alacsony input lag érdekében, mozi mod vagy passthrough. Ezen kívül van benne egy 8k upscaler (ez is tok egyszeru dolog), ami hdr eseteben nem is mukodik a leiras szerint.

Zidoo sem bővelkedik ebben, van benne vs10 engine amit inkább hagyjunk kategoria, illetve par ai funckio ami szintén.

Ezeket otthon mindenki kipróbálhatja saját maga.
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kb 50 fénykép lenne minimum és szerintem Robi mesternek teljesen más cucca van, mint nekem és más a képmérete is.

Vhiktor különben is a szakértő kb 80- 100 ezerért kimegy hozzád és együtt szidhattok engem.

Kb 1 napig fényképezhetnék Robi mesternek a semmiért, mert úgysem tudnád felhasználni, mivel más a cuccod és az összes érzékszerved! Ezért KELL MINDENKINEK tudni a saját ketyeréit, saját maga összes érzékszervéhez beállítani.

Kérd meg Vhiktort ingyen, hogy az általad bediktált paraméterek alapján az összes beállítást küldje el neked egyenkét a megadott nevek és tipusszámok alapján.

Pont ezt akarom elérni, fordulj a hiteles kalibrátorhoz, majd ő ingyen leírja neked találomra.

Az "ÉRTŐ" olvasó tudja, hogy még csak hasonló házimozi felszerelés és szobaméretek, valamint érzékszervek sincsenek.

Tanulj 25 évig és majd visszatérünk a témára!

Fényképezzek reggeltől estig neked, ezt hogy gondolod? Programok- alprogramok- száz másik..... :goodmorning: szia.gif :gift:
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

robi20064
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1393

Hozzászólás Szerző: robi20064 »

Koszonom, nagyjabol pont erre a valaszra szamitottam a "mestertol". Azt hiszem ennyi eleg is lesz, az erto olvaso konnyen el tudja donteni hogy ki a hiteles es hozzaerto ebben a temaban.

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves Robi!

Vhiktor és más kalibrálók nagyon jól keresnek, nekem megszűnik hamarosan a munkahelyem. Ezer bajom van egyszerre és mindet magamnak kell megoldanom. Még ha le is fényképezném a beállítokat, ami még íly módon is sokáig tartana, akkor sem érnél el vele semmit, mert mindenkinél teljesen más a felállás. :noproblemo:

Legyél autodidakta és tanuld meg kezelni a processzoraidat, ha rendelkezel vele/velük. :tutiok: bravo.gif

Mivel az összes kalibrálóművész, akik nem éppen ingyen jöttek ki hozzám, elfogadhatatlan "munkájukért" fizettem egy rakás pénzt. De volt olyan is, aki gyalog nem volt hajlandó pénzért átjönni hozzám 10 nap alatt bármikor...Ezek után kínomban saját magam megtanultam beállítani az összes ketyerémet, mostmár tökéletes minőségben: kép- hang.
Saját találmányaim vannak, ezért biztos, hogy már otthagytam mindenkit az állóvízben- ezt büszkeségből írom.
Egy hangmérnök hívott fel, hogy állítsam be a házimozijának a hangját pl.

Ha úgy kezded, hogy "mester" az nem esik jól senkinek!
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

robi20064
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1393

Hozzászólás Szerző: robi20064 »

Den mester, had tanuljon mar valamit az eccceri halando is, ha nem nagy keres akkor legy oly kedves es oszd meg velunk a Zidoo/Marantz/Epson beallitasait es "algoritmusait". 29 ev tudasa es tapasztalata megsem all ossze minden masodik sarkon.

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

"""a tulaj elégedett legyen""": én elégedett vagyok teljes mértékben, mindenkinél ez számít!

Arról én nem tehetek, hogy a képjellemzők beállításához nem akar érteni a legtöbb házimozi rajongó! Egyenesen rettegnek attól, hogy saját maguk állítsák be a média lejátszót, a processzort és a projektor képi algoritmusait.

A trollok valahol máshol laknak, én nem tudom hol, a saját gépeimről írtam, amiket én kezelek.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Látom bekapcsolt a troll mód (bár szerintem eddig sem szólt másról az egész a részedről csak a trollkodásról) ;peace;

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy megértem, ha Neked így tetszik, akkor így kell használni, mert a végén csak az számít, hogy a tulaj elégedett legyen. DE! A szakmai részéből viszont nem engedek senki kedvéért.

Egyébként minek ebbe a beszélgetésbe belekeverni forgalmazókat és más személyeket? Teljesen másról volt szó.

A madvr brutálisan jó dolog, nem véletlenül foglalkozom vele......

Az ajánlatom még mindig áll, hátha 29 év után elöször látsz valóban jó képet.
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

"""akkor azt már inkább el sem merem képzelni, hogy ott mi lehet."""

Én nem képzelem, hanem használom, kihasználom azt a technikai lehetőséget, amit a Marantz- Zidoo- Epson felkínált. Már vagy 9- 10 éve használom a képtechnikai fejlődés csúcsát jelentő képprocesszorokat. :smile52:

Te elképzeled és akkor az csak rossz lehet, én pedig használom régóta. Óriás cégek nem véletlenül építik be a média lejátszóba, előfokba, projektorokba. Hívd fel a HM stúdiót és Ivánt, hogy ne forgalmazzanak videó processzort. A Barkot is told le és a többieket is. Te vagy a mérvadó, biztosan fognak hallgatni rád. :quetionmark: :smile51: :smile30: gondolkodik.gif bocs.gif

"GONDOLOM"- ELKÉPZELEM stb. Én nem képzelgetek semmit, hanem felépítettem egy egyedi kép és hangrendszert 29 évi munkával 9m2- es képpel. Te pedig lebombáznád az egészet találomra, mert az csak rossz lehet. Hát pont az ellenkezője minden képparaméter az általad leírtaknak: :fekverohog:

"ha 3 különböző készülék is belenyúl mesterségesen a képbe": nagyon hülyék lehetnek azok a szakemberek, akik létrehozták a ZIDOO- MARANTZ- EPSON képprocesszorait. Én meg voltam olyan nagyon régi házimozi fanatikus, hogy összehangoltam őket. Az első processzor aktiválásával azonnal láttam a lehetőségét a legnagyobb méretű vászon kiépítésének lehetőségét.
A másodikkal megdöbbentő minőségi változás történt a fekete színt mélységével és a többi képparamétert is lehet állítani, összehangolni. A harmadik kis házi stúdió képminőségét ajánlja fel, ha képes vagy a képparaméterek algoritmusait a helyükre igazítani. Nagyméretű vászonnál mindent ki kell használni, ki kell tudni használni, amit meg is tettem kizárólag saját magamnak köszönhetően, a 29 év dolgozik rendesen.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Magamnál szívesen megmutatom milyen a valóban kalibrált kép, nem csak projektoron, de különböző tvken is.
Sőt akár profi referencia kijelzőkön is.
Egy jól kalibrált kép nem fakó, nem színtelen.
Ezeket a vackokat bekapcsolva viszont a kép természetellenes, túlszarutált, túlélesített és gondolom most vagy 10.000K színhőmérsékletű, hogy fehéret még véletlenül se lehessen látni rajta.

De mint mondtam, megértem ha valakinek a VIVID, természetlellenes kép tetszik (az otthoni felhasználók 99%-a), akkor úgy kell használni. Viszont, ha 3 különböző készülék is belenyúl mesterségesen a képbe, akkor azt már inkább el sem merem képzelni, hogy ott mi lehet.

Nem kell nekem bemutatni a barco projektorokat, imserem őket, grading stúdióknak kalibrálom őket, ahol nem kérdés a színhelyesség. Madvr-t is jól ismeresm, sőt egy ideje a madvr Envy hivatalos magyar integrátora vagyok, az pedig a videoprocesszálásra van kihegyezve....
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

11 éve nézek LG Oled tv képminőséget- kb 1m2. Ahhoz hasonlítva- viszonyítva a 9m2- es mozi képem elképesztően jó: homogén, a szemnek gyönyörködtető Epson színek, én abszolút nem bírom az erős kontrasztot amit beképzelsz. Tökéletesen az ellentéte, mint amit elképzelsz. A "MESTERSÉGES" szó fogalma is kizárt.

Ezeket a "VACAKOKAT" hasznája a BARCO, ZIDOO, MARANTZ, a Házi Mozi Stúdió után Hiccusz Iván is elérhetővé teszi.

A referenciának mondott képet féltucatszor megnéztem, amit kalibráltnak hívtok: élettelen, halvány színek, minden hiányzott belőle, amitől a kép a magával ragadó minősítést elérné- kiérdemelné, élvezhetővé válna.

Én is túlprocesszált kép ellen vagyok, mert torzítást eredményezne, de ha jól állítod be őket, akkor nem akarsz többé semmit sem lecserélni, mert tökéletes elégedettséget produkáltam, értem el. Elértem azt a határt, ami után nincs értelme lecserélni semmit, mert értelmét vesztené. A "mesterséges" kép helyett egy erős képet hoztam létre, de mindenképpen homogén, a színek szemet gyönyörködtetőek.
Még anno a Hiltonban volt a HM Stúdiónak kb 5 méter széles vászonra való vetítése: 4x5 perces bemutatója bekalibrált képpel.
Botrányosan fakó színek, élettelen, értékelhetetlen képminőséggel.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Mint mondtam jó filmezést kívánok.

Tökéletesen tisztában vagyok vele milyen lehet most a vetített képed. A színnhőmérséklet, a gamma, az élesség, minden, 10 másodpercig nem bírnám nézni.

Vannak egyéni ízlések, ezért írtam, hogy mindenki nézze a saját preferenciái szerint.

Én tudom mi a maximum képminőség és azt is milyen a túlprocesszált vagy akár a minimálisan processzalt kép, nem kérek belőle. Amit zidoo művel ilyen téren az nagyon nagy jó indulattal is csak közepes, már annak aki szereti a mesterséges képet, aki nem az amúgy is azonnal kikapcsolja(kikapcsolva ezeket a vacakokat viszont kiváló a zidoo, dolby visiont kivéve)

Egyszer meg kellene nézned egy valóban referencia képet és akkor tudnád miről van szó. Persze benne van a pakliban, hogy számodra nem tetszene, amivel semmi baj nincs.
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nekem az algoritmusok a barátaim, mind a 3 tartalmaz video processzort, de csakis akkor, ha be tudod őket egymáshoz mérten szinkronizálni.

A Zodoo 5000 felső kategória, elképesztő képminőség javulás érhető el ha bekapcsolom a felkínált lehetőséget.
Az AV10 Marantz is tartalmaz és minden projektor is.
Ha nem értesz hozzá valóban nem lesz a barátod, de ha igen, akkor az algoritmusokkal a képminőség terén a maximumot el lehet érni, mint ahogy a Barco is tette, mert ők is használják.
Csodálatos képfeldolgozásra képesek, de sokan lemaradnak róla. Én biztosan nem, mert már régóta használom, 3 éve meg mindegyik ketyerém tartalmazza és ki is haszlom őket maximálisan. bravo.gif
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

Nincs ezzel semmi baj, ha Neked tetszik, de a tények azok tények, tökéletesen tisztában vagyok azzal mit csinálnak ezek az algoritmusok, rettentő egyszerű bizonyítani a hibáikat is.

Bizonyos zidoo modellek iszonyatosan túl élesítették, zajosították a képet, ráadásul kikapcaolhatatlanul, amíg a nagy felhaborodás hatására fw frissitessel kikapcsolhatóvá tették.

Nekem teljesen mindegy hogy ki hogy nézi, élvezi a képét otthon. Mindenki nézze úgyy ahogy számára a legmegfelelőbb, mert az élvezet a lényeg. Viszont a szakmai hiányosságokra felhívom a figyelmet akár tetszik, akár nem (ilyen például az a nonszensz dolog, hogy növekedett a projektor fénysűrűsége ezek hatására, ilyen nincs 😉)

Élnék a stílusoddal is, sajnos a marhaságokat Te terjeszted, ráadásul extrém mértékben.

Mégegyszer hangsúlyozom, megértem ha így tetszik, ezzel semmi baj nincs.
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az én szemem pláne nem bírja a túlélesített képet.

Te ugyanazt a képet látod egy emberi arcról 6 méterről, mint közvetlen közelről, ahogy az operatőr kitol egy színésszel?

A 4K felbontású képminőség egy "HIBAJELENSÉG" szerinted?

Politikusok nem mondanak ekkora marhaságokat, valótlanságokat, mint amit most tettél: "Olyan részleteket/zajokat/hibákat varázsol a képre amik valójában ott sincsenek, ennek következtében egy 40 éves nő 85-nek fog kinézni."

Se zaj, semmilyen hiba nincs a vásznamon, amit te "varázsolsz" oda. Pont azt a részletezettséget értem el, amire olyan sokan vágynak és azt hiszik, hogy azt egy jó drága projektorral lehet elérni és a többit elhanyagolják.

El sem hiszem az írásod tartalmát, nem akarom elhinni, hogy ennyi képzelgést, hogyan lehet leírni: 40 éves nő 85- nek néz ki?

Nézd Helen Mirren arcát és képzeld el 40- nek.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Vhiktor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Kapcsolat:

nagyon széparcú lány közelről már nem is annyira jó nő.
Ez tipikusan a mesterséges túlélesítés iskola példája. Olyan részleteket/zajokat/hibákat varázsol a képre amik valójában ott sincsenek, ennek következtében egy 40 éves nő 85-nek fog kinézni.

Azt persze nem vitatom, hogy vannak akiknek így tetszik.
  • Klein K10A
  • madVR integrátor

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ezeket mind kihasználom, és idézőjelet tettem.

Nem észrevételek, hanem a valóság. Már 3. éve használom őket és nagyon elégedett vagyok velük. Minden """még jobb lehetne""" érzés megszűnt. Semmiből nem akarok jobbat, mert nem lenne értelme.
A projektorom fényerejéből vissza kellett vennem, mert jól beállítva a 3 képprocesszort, már túl sok lett a fényerő.
Poén, hogy a ventillátor így kevesebbet dolgozik, még halkabb lett.

Olyan részletezett a kép, hogy az már a ló túloldala. Nem zavar a részletezettség, hanem igencsak meglepő, hogy a nagyon széparcú lány közelről már nem is annyira jó nő.

Boldog vagyok, hogy nem akarok semmit semmire kicserélni a képminőség terén, dehogy kapcsolom ki, ez volt a célom, amely közel 3 éve megvalósult a 3 proci összehangolásával.

Köszönöm az értékes hozzászólásodat Gyulai D
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Gyulai D.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 83

Hozzászólás Szerző: Gyulai D. »

Den írta:
2025.09.23., kedd 10:44
A Zidoo 5000 média lejátszó szenzációs minőségű képprocesszort tartalmaz, a Marantz AV10 processzor előtt is le a kalappal: megdöbbentő minőségű, és minden projektor. Amennyiben mind a három összehangoltan működik, a fényerőből vissza kell venni óriás vászonra vetítés esetén is. :smile32:
A képminőséggel az lesz a "gond", hogy mindenkinek a pórusait látod, a legkisebb bőrhiba is látszik, Helen Mirren ráncai pedig iszonyatosak. A nők is igazán borotválkozhatnának forgatások előtt. :smile30: meregzsak.gif
Köszönjük ezt az újabb hasznos észrevételt! lehet, hogy venned kéne valami rosszabb cuccot, mert ezek az ultragigamegamax highend cuccok neked nem valóak, ha ennyire zavar a több részlet. Vagy csak simán kapcsold ki a videoprocesszálást!

Den
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A Zidoo 5000 média lejátszó szenzációs minőségű képprocesszort tartalmaz, a Marantz AV10 processzor előtt is le a kalappal: megdöbbentő minőségű, és minden projektor. Amennyiben mind a három összehangoltan működik, a fényerőből vissza kell venni óriás vászonra vetítés esetén is. :smile32:
A képminőséggel az lesz a "gond", hogy mindenkinek a pórusait látod, a legkisebb bőrhiba is látszik, Helen Mirren ráncai pedig iszonyatosak. A nők is igazán borotválkozhatnának forgatások előtt. :smile30: meregzsak.gif
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”