Ahogy Zozinak is és nekem is a lehetséges- megvalósítható fejlesztéseken jár az eszem. Zozi is az előrelépéseit írta le és én is.takoka írta: ↑2025.09.25., csüt. 06:56Szerintem nem te lennél az egyetlen jelentkező arra a bizonyos demóraAndy76 írta: ↑2025.09.24., szer. 23:11Évek óta megy itt a fórumon Den társunk önhájpolása.
Volt már nála valaki akit megdemóztatott?Leírta már valaki a véleményét valahol?
Én nagyon elmennék hozzá, nagyon kíváncsi vagyok már rá,ki is ez a pali,mit rakott össze 30év alatt...és ez nem vicc,el akarok jutni hozzá.![]()
Mindenkinek tartottam demót, aki vett tőlem erősítőt- projektort, hangfalat.
29 évi házimozizási háttérrel raktam össze a sosem végleges felállást majdnem 3 éve. Most is fejlesztek több heti munkával.
Az nagyon tetszik nekem, hogy pl projektort nem kell cserélnem a laser miatt és a 3 képprocesszor által.
Nekem sem hiányzik egy ismeretlen ember, aki mindent lefényképez.
Mindenki kalibráló msternek adja ki magát, mégis még műszeresen is nem kis eltérésekkel "dolgoznak a rendes szakemberek".
Már régen kigyógyultam más segítségéből, "magad uram, mert más nem", vagy segíts magadon..............
A statika és egy jó kiskocsi segítségével 80- 90 kg- os mosógépet, hangfalat egyedül mozgatok, csomagolok- szállítok.
Hol láttam kalibrált képet? Sokszor a HM stúdiónál, többszőr a Dream S- nál Hiccusznál stb.
Mindig oda lyukadunk ki, hogy a Marantz AV10 és a ZidooUHD5000 képprocesszora nem ér semmit mobiltelefon színvonal.
Ha annak van igaza, akinek ezek a házimozis cuccok nem állnak rendelkezésére és csak ELKÉPZELT véleményt tud alkotni róluk, akkor hallgassatok rá, mert megérdemlitek.
Én már dolgozom velük 3 éve és megtudtam a valóságban mit is érnek összehangolva őket. A házimozis világ kitárult, a lehetőségek végtelenné váltak és tízmilliókat spóroltam. Aki nem ért a képhez, az vágyik tíz- 50 milliós projektorra, mert azt hiszi attól lesz jó a kép. A kép minőségét a képprocesszorokkal való összehangolás, egymással való szinkronba hozása teszi feledhetetlen élménnyé. Ennek bizonyítéka- amit már sokszor leírtam: a legelső Marantz 8805 képprocesszorát aktiválva 4K 60Hz azonnal látni lehetett a kép minőségének nagybani javulását, ami azonnali lehetőséget kínált fel a maximális képméret létrehozására: a 4 méter széles vászonra váltásra.
Andy76: tegnap is órákat szereltem vízvezetékeket, mosógépet stb. Nem értem rá demózni. Napokig a műhelyben fogom készíteni a preciziós állványt, amire a 8. atmos kerül.
Elnézést kérek, de nekem nincsenek félmilliós- milliós foteljeim és a francba elküldött T. Sanyi az egyik szőnyegemet látva...